Şimdi Ara

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY** (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
9
Favori
360.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Katze

Evet faruk aynı görünüyor. Belki aynı resmi yüklemişsindir tarihe baksana aynı dakika.

Bu arada gözlükçü resmine bittim. Son derece güzel renkleri yansıtmış.

evet arkadaşlar düzelttim inanırmısınız o ilk genus ile çektiğim fotoydu silmemişim sonra katzenin verdiğini ekledim o camla çekim yaptım sonra kamera albümüne girince en iyisini ekledim tabi en iyisi genustu çünkü genüs ile çektiğim fotoyu silmeyi unutmuşum o yüzdende onu ekledim şimdi siz deyince fark ettim düzelttim katze o zamna kesinlikle cam driverin bu makroda sınıfta kaldı

• Yine sınıfta kaldık iyi mi.

Ultimate Standart v1.0
     k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

Genus 6.0 Sharp 08
     k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

Hangisi daha iyi? Genus daha açık çekmiş.

• quote:

Yine sınıfta kaldık iyi mi.

evet sınıfta kaldın bu 15 tatilde iyi çalış diğer dönem belki geçersin

senin fotolardada genus iyi çekmiş bariz

quote:

Bu arada gözlükçü resmine bittim. Son derece güzel renkleri yansıtmış.

gözlükçü resminde aynaya bak yakalanmışım her taraf ayna olunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 24 Ocak 2008; 23:25:14 >

• Siyah kostümlü hemde.

Bana hangi gözlüğü tavsiye edersin? (şimdiden bakalım)

sinek olanlar var ya hani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 24 Ocak 2008; 23:31:49 >
  • quote:

Siyah kostümlü hemde.

Bana hangi gözlüğü tavsiye edersin? (şimdiden bakalım)

sinek olanlar var ya hani

sana post cihazlarının üstündeki ilk sıradaki gözlüğü tavsiye ederim fotodaki bayan resmi değil ha takılı olan

yakışmadığı insan yok gibi bizim favori gözlüklerimizdendi 2008 final gözlükleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 24 Ocak 2008; 23:37:33 >

• genus cam driver renkleri daha canlı gösteriyor. şimdiye kadar bu canlılığın kotu yanını görmedim ve diğer cam driver lara oranla daha bi aydınlık cekiyor gibi geldi bana şimdilik memnunum daha iyisi çıkana kadar
  • Hakkaten güzelmiş, bende geçtiğimiz sene OSSE almıştım onca aradan sonra ama sıkıldım şöyle metalli alıyım dedim.

Telefonumda Genus 6.0 dursun sevdim.
  • quote:

Hangisi daha iyi? Genus daha açık çekmiş.
    Buna senin karar vermen lazım çünkü çektiğin nesneyi kendi gözlerinle sen görüyorsun. Ama şunu söyleyeyim resmin daha açık çıkması daha iyi anlamına gelmez. Yukarda sormuştum kendi sürücünüzü nasıl yapıyorsunuz diye. Sürücüyü not defteriyle açtım notasyon farklı geldi bana. Alışmam lazım eğer tam öğrenirsem sizin için çok özellikli bir sürücü yazabilirim. Ama şu sıralar hiç vaktim yok.

Ancak eğer daha profosyonel bir değerlendirme isterseniz o zaman şöyle yapabiliriz. Eğer elimde bir sürü sürücü var aynı zamanda kaliteli bir de fotoğraf makinam derseniz şunu deneyebiliriz;

- önce nesneyi kaliteli bir fotoğraf makinasiyle çekiniz. bu bizim referans görüntümüz olacak. yani doğruya en yakın görüntü olarak kabul edeceğiz.
    - sonra belli başlı sürücüleri kullanarak cep telefonunuzla resim çekiniz.
    - o resimleri bana yollayın.

ben size her sürücü için elde edilen görüntüleri referans görüntüye göre karşılaştırıp PSNR değerlerini vereceğim. Yüksek PSNR değeri görüntünün gürültüden daha az etkilendiğinin göstergesi olur. yani yüksek olması orijinaline en yakın olduğunun göstergesi olacaktır. Bütün resimleri alt örnekleme ile aynı boyutlara ör: 800x600 getireceğim ardından psnr değerlerini hesaplayacağım.

• quote:

Hakkaten güzelmiş, bende geçtiğimiz sene OSSE almıştım onca aradan sonra ama sıkıldım şöyle metalli alıyım dedim.

Telefonumda Genus 6.0 dursun sevdim.

buraya fotonu gönder pm ile yüzüne uygun gözlüğü göndereyim fotosunu numaralarınıda kodunu markasınıda yazarım sen bakarsın otaraflardan
    quote:

samurayx

genus cam driver renkleri daha canlı gösteriyor. şimdiye kadar bu canlılığın kotu yanını görmedim ve diğer cam driver lara oranla daha bi aydınlık cekiyor gibi geldi bana şimdilik memnunum daha iyisi çıkana kadar

evet doğru şuanlık bende genustayım yenilk çıkarsa diğer camlerlede karşılaştırırım dış mekan çekimleride yakında eklerim tabi sizlerdende böyle paylaşımlar bekliyoruz

• Hele bir düşünelim.
  • beyler yolladıgınız resimlerde bişey dikkatimi çekti ben tarihle kayıt yaptıgımda tarih kırmızı yazarken sizde yeşil bunun nedeni ne olabilir ?
  • genus 06 sharp 08 gece gece çocukların oyuncaklarını odaya getirdim

quote:

ZekininYeri

dediğin şekilde birazdan yazılımcı onlıne arkadaşla konuştum kodak fotograf makinası ile genus cam driverli k 790 nı karşılaştıracağız

quote:

Orjinalden alıntı: samurayx

beyler yolladıgınız resimlerde bişey dikkatimi çekti ben tarihle kayıt yaptıgımda tarih kırmızı yazarken sizde yeşil bunun nedeni ne olabilir ?

versiyon ile alakalı arkadaşım mesala bende videolara girince küçük halinde oynatma yapar senin versiyonda yapmaz ve sende tarih saat açıkken foto kaydetme süresi çok uzundur bende kısa tarih saat renkleri gibi farklılıklar var kullandığım yazılım cıd 51 r1gb0001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 25 Ocak 2008; 4:20:05 >

• arkadaşlar k790/k800/k810 bütün patchler ,BüTüN SonY'LeRiN SiMLoCK'uNu kırma süper kaynak içerisinde patchlerin telefona nasıl atılacağı ve simlock kırma videolu şekilde anlatımıda mevcut

http://theshadow03.4shared.com/ tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 25 Ocak 2008; 12:29:55 >
  • quote:

quote:

beyler yolladıgınız resimlerde bişey dikkatimi çekti ben tarihle kayıt yaptıgımda tarih kırmızı yazarken sizde yeşil bunun nedeni ne olabilir ?

versiyon ile alakalı arkadaşım mesala bende videolara girince küçük halinde oynatma yapar senin versiyonda yapmaz ve sende tarih saat açıkken foto kaydetme süresi çok uzundur bende kısa tarih saat renkleri gibi farklılıklar var kullandığım yazılım cıd 51 r1gb0001

haklısın tarihle saatle kayıt etme suresi adamı deli etcek kadar uzun bu konu hakkında sanırım senin kullandıgın versiyonu yukliycem saol
  • quote:

quote:

quote:

haklısın tarihle saatle kayıt etme suresi adamı deli etcek kadar uzun bu konu hakkında sanırım senin kullandıgın versiyonu yukliycem saol

önemli değil arkadaşım vallahi arada kaldık çünkü bütün patchler son yazılıma göre çıkıyor o yazılımda bahsettiğimiz eksiklikler var kulllandığımız

yazılıma patch çıkmıyor ne yapacağımı şaşırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 25 Ocak 2008; 4:45:59 >

• bu kadar patch arasında bu süreyi kısaltcak bişey çıkmıyor mu belki yakında çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samurayx -- 25 Ocak 2008; 4:39:35 >
  • quote:

bu kadar patch arasında bu süreyi kısaltcak bişey çıkmıyor mu belki yakında çıkar

bekliyorum inşallah çıkar

şuanlık senin yapacağın fotodan saat ve tarihi kaldırmak kapatmak ozaman kayırt süresi kısalıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

bu kadar patch arasında bu süreyi kısaltcak bişey çıkmıyor mu belki yakında çıkar

bekliyorum inşallah çıkar

şuanlık senin yapacağın fotodan saat ve tarihi kaldırmak kapatmak ozaman kayırt süresi kısalıyor

ben tel hafızasına kaydettirince hafıza kartına göre daha kısa surede kaydetiyor gerçi genelde kapalıda tarih saat genede sinek küçük ama mide bulandırır misali açık olsada fena olmaz bende tel hafızasına atcam bundan sonra

• @ samurayx

Bende de R1KG001 sürümü vardı tarih/saat li çok uzun kaydediyordu ve kırmızıydı. Daha sonra R1JG001 sürümünü yükledim tarih saat yeşil oldu ve hızlı kaydediyor. Ayrıca videolarda ön izleme olanağıda var.
  • quote:

@ samurayx

Bende de R1KG001 sürümü vardı tarih/saat li çok uzun kaydediyordu ve kırmızıydı. Daha sonra R1JG001 sürümünü yükledim tarih saat yeşil oldu ve hızlı kaydediyor. Ayrıca videolarda ön izleme olanağıda var.

katze cıd kaç sende
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.