Şimdi Ara

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY** (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.080
Cevap
9
Favori
360.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faruk bir soru soracağım. Genus 6.0sharp0,8 yükledim. fakat telefon açılmadı. Pilini çıkardın ancak öyle çalıştı. Neden öyle oldu anlamadım.
  • Ya bu genus sadece bende mi kötü ya anlamadım. Hiç beğenmedim ya. Farukk biliyor dün gece yolladım resimlerimi. Telefondan telefona farklılık gösteriyor mu acaba
  • K810 Orjinal cam driver yükledim.

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**
  • genus sadece gece flaşlı nesne çekimlerinde iyidir gündüz rezalet....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mok26

Benim k800 üm var bu acustic falan yüklemek istiyorum dosyayı indiriyorum telefona atıyorum çalıstırmıyor yükle seçeneği yok yani bu miscfile da seçme olayı ne yardımcı olursanız sevinirim

ilk sayfada setoll programını kuracaksın ilk sayfayı incele arkadaşım

quote:

basrimutaf Tarih 25 Ocak 2008; 22:36:02
    farukkk verdiğin genus 6.0sharp0,8 k 790 iyiymiş. teşekkürler dostum.!!

önemli değil arkadaşım

quote:

Yazılımcı Online Tarih 26 Ocak 2008; 4:22:02

Ya bu genus sadece bende mi kötü ya anlamadım. Hiç beğenmedim ya. Farukk biliyor dün gece yolladım resimlerimi. Telefondan telefona farklılık gösteriyor mu acaba

şuanda ben bundayım karşılaştırmalardaki farka bak orjinal boyutlarında

quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

ya bu gnus 6.0 sharp iyi resim çekiyoda videosu biraz daha iyi olsaymış keşke...

biliyorsun tolyo videoyu çok iyi yapınca foto kalitesi düşüyor ya orta halli ilk sayfadki cam kullanacağız yada fotoda genusu şuanlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 26 Ocak 2008; 10:12:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Macıllı

Faruk bir soru soracağım. Genus 6.0sharp0,8 yükledim. fakat telefon açılmadı. Pilini çıkardın ancak öyle çalıştı. Neden öyle oldu anlamadım.

bu genusla alakalı değil setolle yükleme yaptıgında bazen böyle olabiliyor sonuçta yazılım değiştiriyoruz herhangi telefona bir etkisi yoktur

quote:

ghostweb Tarih 26 Ocak 2008; 7:56:39
    genus sadece gece flaşlı nesne çekimlerinde iyidir gündüz rezalet....

karşılaştırmalar dikkat edersen gündüz çekimleri bugün müsait olursam orjinal cam ile genusu dışarıda karşılaştıracağım sunda denemelerimin hepsinden genus geçmiştir

• Vallaha açıkca söyliyeyim telefonu ilk aldığım zamanki kendi orjinal cam driver ı gibi keskin, güzel , net çeken cam driver göremedim. Renkleri arttırmışlar keskinlik sıfır. Bulur sıfır. Hep böyle bir çamur gibi görüntü var. Gündüz çekimlerinde de aynı gece çekimlerinde de. Keşke telefonumun yedeğini alsaydım hiç flash yapmadan önce

Orjinal k790 Driverı

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 26 Ocak 2008; 11:19:11 >

• walla çok çelişkili ifadeler kullanmışsın hem orj cam driver çok keskin renkl dioyosn hemde keskinlik sıfır çamur gibi diyosun sanırım diğer cam driverler için dedin ama tam tersi herşeyi ayarlıyabilirsin camdriverde ister keskinlik ister renklerhem istersen orjinal driveride gönderebilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostweb -- 26 Ocak 2008; 12:03:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Vallaha açıkca söyliyeyim telefonu ilk aldığım zamanki kendi orjinal cam driver ı gibi keskin, güzel , net çeken cam driver göremedim. Renkleri arttırmışlar keskinlik sıfır. Bulur sıfır. Hep böyle bir çamur gibi görüntü var. Gündüz çekimlerinde de aynı gece çekimlerinde de. Keşke telefonumun yedeğini alsaydım hiç flash yapmadan önce

Orjinal k790 Driverı

sana katılıyorum bir kaç resimde bunu fark ettim bende keskinlik kayboluyor resimde renkler canlılaşınca

• ya arkadaslar bunların ilkini yaparken menu degistirmeyi yani tel cöktü galiba ne acılıyo ne flash atıyo ne yapmam gerekli yardımcı olun lütfen
  • öyle bir şey yok renk le keskinliğin hiç alakası yok camdriverdeki dosyada ikisininde farklı ayarı var keskinliğği maximuma getirmek bile mümkün... faruk arkadaşımız orjinal ile camdriveri kaşılaştırcaktı orda belli olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ghostweb

öyle bir şey yok renk le keskinliğin hiç alakası yok camdriverdeki dosyada ikisininde farklı ayarı var keskinliğği maximuma getirmek bile mümkün... faruk arkadaşımız orjinal ile camdriveri kaşılaştırcaktı orda belli olur...

dostum şu driverı ayarlarken hepsini full e getirsen olmazmı? yani hem resmi hemde videoyu iyi çekemezmi?
    bide driveri neyle açıyosun? bizde yapmak istesek yapamazmıyız?
  • keskinlik full olabilir onun dışındakilerde belli ayarı var hem video hem foto biraz zor video yükselince foto kalitesi düşer.. (sadece gece çekimlerinde).. sende yapmak istersen camdriver0.dat dosyasını not defteri ile açıp yapabilirsin ama ingilizcen iyi olması ve belli mantığını öğrenmen lazım..
  • Arkadaşlar biri k790'ın kendi orijinal cam driver'ını upload edebilir mi? bence en güzeli o, diğerlerini sevmedim...
  • http://s1.dosya.cc/K790ioriginalcamdriver.zip.html

upload ettim burdan indirebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: menelaus35

ya arkadaslar bunların ilkini yaparken menu degistirmeyi yani tel cöktü galiba ne acılıyo ne flash atıyo ne yapmam gerekli yardımcı olun lütfen

ilk sayfada yazılımla sorun yaşayan arkadaşların yapacağı işlemleri anlatan yazımı oku orada detaylı bir şekilde anlatımım var

quote:

Orjinalden alıntı: ghostweb

keskinlik full olabilir onun dışındakilerde belli ayarı var hem video hem foto biraz zor video yükselince foto kalitesi düşer.. (sadece gece çekimlerinde).. sende yapmak istersen camdriver0.dat dosyasını not defteri ile açıp yapabilirsin ama ingilizcen iyi olması ve belli mantığını öğrenmen lazım..

esatoda fazla dolaşma

sen şimdi hangi cam driveri kullanıyorsun bir karşılaştırmada senden bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 27 Ocak 2008; 2:40:12 >

• beyler kendi temanızı kendiniz yapın gerçekten çok kolay ve güzel bir iş oluyor başlarda biraz ugraştırıyor ama alışınca çok basit bir iş lazım olan photoshop ve themes creator programları photoshop resim boyutlarını ayarlamak için gerekli tabi boyutları ayarlamak için başka programlarda mevcut ben photoshopla yapıyorum kendi zevkinize göre istediğiniz resimleri kullanıp ayarlayabilirsiniz şimdiden kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samurayx -- 27 Ocak 2008; 4:35:54 >
  • genus makroda başarılı olduğu kadar iç mekenda başarısını kanıtlayamadı arkadaşlar gereksiz fazla noıse üretiyor şimdi numberdeyim bunuda sizinle paylaşmak istedim en iyisini bulana kadar uğraşacağım bu cam fotoda başarılı olduğu kadar videodada 21 fps video çekiyor

Number1 2.9 series, k790/k800/k810 camdriver, (latest version 2.95)

http://www.4shared.com/dir/5222657/34ba2290/295.html misc fileden direk atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 27 Ocak 2008; 11:46:09 >

• arkadaşlar bu verdiğiniz k810 için olan menüyü k850 ye yuklersek olurmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

genus makroda başarılı olduğu kadar iç mekenda başarısını kanıtlayamadı arkadaşlar gereksiz fazla noıse üretiyor şimdi numberdeyim bunuda sizinle paylaşmak istedim en iyisini bulana kadar uğraşacağım bu cam fotoda başarılı olduğu kadar videodada 21 fps video çekiyor

Number1 2.9 series, k790/k800/k810 camdriver, (latest version 2.95)

http://www.4shared.com/dir/5222657/34ba2290/295.html misc fileden direk atın

ayrıca genus manzara modunda ilerileri diğerlerine göre daha puslu gösteriyor ghostweb in verdiği cam. driver iyi ama ondada görüntü biraz karanlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildwolft -- 27 Ocak 2008; 12:15:14 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.