Şimdi Ara

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY** (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.080
Cevap
9
Favori
360.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar R6BC002 sürümünün türkçe destekli olanını bulanınız varmı? varsa burda paylaşabilirmi?
  • Türkçe versiyonu yok. Sadece Amerika'da çıktı sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Türkçe versiyonu yok. Sadece Amerika'da çıktı sanırım.

katze jg versiyonu için elinde hangi patchler var?
  • Elimde hiç patch yok.
  • quote:

Elimde hiç patch yok.

neden? yapabileceğin patchler var. senmi bilmiyosun yoksa bilerekmi yapmıyosun?
  • Hiç patch atmadım.
  • quote:

Hiç patch atmadım.

dostum atmadığın zaten belli de neden atmadın diye sordum! neyse atmak istemiyosun heralde istersen elimdeki patchleri verebilirim...
  • arkadaşlar harika karşılaştırmalar gercekten farukk ve katzeye cok teşekkür ederim özellikle farukk sana kolay kolay msg atmam ama bu paylasım karsısında atmazsam vicdan azabından uyuyamicam sanırım :D ellerinize sağlık dewamını bekleriz..
    ayrıca bir sorum olucak artık siz işin pro su olmussunuz cx-300 üm var hangi accoustic i kullanmalıyım sizce ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightsorrow

arkadaşlar harika karşılaştırmalar gercekten farukk ve katzeye cok teşekkür ederim özellikle farukk sana kolay kolay msg atmam ama bu paylasım karsısında atmazsam vicdan azabından uyuyamicam sanırım :D ellerinize sağlık dewamını bekleriz..
    ayrıca bir sorum olucak artık siz işin pro su olmussunuz cx-300 üm var hangi accoustic i kullanmalıyım sizce ?

ilk sayfadaki iyi bir seçim olur peter v2 hifi
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Hakkaten güzelmiş, bende geçtiğimiz sene OSSE almıştım onca aradan sonra ama sıkıldım şöyle metalli alıyım dedim.

Telefonumda Genus 6.0 dursun sevdim.

buraya fotonu gönder pm ile yüzüne uygun gözlüğü göndereyim fotosunu numaralarınıda kodunu markasınıda yazarım sen bakarsın otaraflardan
    quote:

samurayx

genus cam driver renkleri daha canlı gösteriyor. şimdiye kadar bu canlılığın kotu yanını görmedim ve diğer cam driver lara oranla daha bi aydınlık cekiyor gibi geldi bana şimdilik memnunum daha iyisi çıkana kadar

evet doğru şuanlık bende genustayım yenilk çıkarsa diğer camlerlede karşılaştırırım dış mekan çekimleride yakında eklerim tabi sizlerdende böyle paylaşımlar bekliyoruz

genusuda paylaşalım o zman

• arkadaşlar size şimdi hiç el değmemiş k 790 ile benim k 790 genus 06 sharp 08 karşılaşması sunacağım

yani kısaca orjinal cam drivere karşı genus 06 sharp o8 sonucu merak edenler izlesin iki ayrı tel ile çekilen resimler aynı anda aynı zamanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 25 Ocak 2008; 19:49:17 >
  • genus gece çekimi için zaten
  • genus 6.0sharp0,8 k 790

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

orjinal cam

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

genus 6.0sharp0,8 k 790

orjinal cam

genus 6.0sharp0,8 k 790 bunlarda farklı mekanlardan resimler hiç seçmedim direk atıyorum exıf bilgilerine bakarsanız dosya numaraları sıralı

orjinal boyutları için

http://rapid-share.com/files/86558528/Yeni_Klasoer.rar.html tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 25 Ocak 2008; 21:03:44 >

• bu cam driver a versene yah bunu yükliyim bende

tamam gerek kalmadı buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozer83 -- 25 Ocak 2008; 20:44:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: izlanda

bu cam driver a versene yah bunu yükliyim bende

genus 6,0 sharp 08 cam driver

http://rapid-share.com/files/86563765/ifs.zip.html indirip direk setolden misc fılden atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 25 Ocak 2008; 20:45:31 >
  • özel kontrast modu yaptırıyom adamlara camdriver yapcaklar onu burda yayınlarım artık beyazlık sorununda devrim olacak... :D
  • ya bu gnus 6.0 sharp iyi resim çekiyoda videosu biraz daha iyi olsaymış keşke...
  • Benim k800 üm var bu acustic falan yüklemek istiyorum dosyayı indiriyorum telefona atıyorum çalıstırmıyor yükle seçeneği yok yani bu miscfile da seçme olayı ne yardımcı olursanız sevinirim
  • farukkk verdiğin genus 6.0sharp0,8 k 790 iyiymiş. teşekkürler dostum.!!
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.