Philips Değişim Onayı Verilen Monitör Değiştirilmiyor?
Arkadaşlar merhaba, durumu size anlatayım;
Şubat ayında Trendyol üzerinden A firmasından (ismini şimdilik yazmak istemiyorum) yaklaşık 3000 liraya Philips marka monitör almıştım. İki ay sonra ekranı arızalandı ve Philips'e danıştıktan sonra Türkiye'de monitörler için yetkili servis olan Tecpro'ya monitörü verdim. Tecpro bana değişim formu (DOA belgesi) verdi ve bunu 30 gün içerisinde ürünü aldığım yere göndermemi, monitörü yenisiyle değiştireceklerini söyledi. Ürünü aldığım yer olan A firması ise belgeyi Trendyol aracılığıyla göndermem gerektiğini, o şekilde para iadesi yapılacağını söyledi. Fakat Trendyol'da satın alma tarihinin üzerinden 15 gün geçtiği için iade yapılamıyor. Bunun dışında ben para iadesi değil değişim istiyorum. A firması bunun karşılığında ürünün artık üretilmediğini, Türkiye'de olmadığını, değişim yapılamayacağını söyledi. Üst modelinin fiyat farkı çok olduğu için (?) verilemeyeceğini söyledi. Bu konuda bilgi sahibi veya karar verici olan A firması mıdır yoksa Philips Türkiye ya da Philips monitörlerinin resmi distribütörü olan Boğaziçi Bilgisayar mıdır? A firması bu belgeyi resmi distribütöre vererek, aynı model veya daha üst modelinin gönderilmesini sağlamakla yükümlü değil midir? Burada nasıl bir yol izlemem gerekir? Bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler.
12 volt kompresörü 220v yapmak mümkün mü?
|
HD Dizüstü ekranını Full HD yapabilir miyim?
|
Prize taktım 2 şarj aleti de patladı!
|
Donanımı S5 gibi olan telefon 260 TL!
|
Siz olsanız hangi bisikleti alırdınız?
|
led'i kabloya nasıl bağlayacağım yardım
|
İşlemci fanı'nın tırnağı nasıl çıkarılır?
|
Şerit led i kessem, usb den çalışır mı?
|
ISINMA PROBLEMİ OLAN MODELLER ANA KONU
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 239
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 33.615 (Bu ay: 417)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 23 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar