Şimdi Ara

Siz olsanız hangi bisikleti alırdınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar değerli vaktinizi fazla almamak için kısa ve öz bir şekilde sorumu soracağım,

aradığım özellikler:

-hidrolik disk fren
    -hafif kadro
    -önden kilitli amortisör
    -yol ve tur bisikleti
    -günde 18 kilometre kullanıma bir kaç yıl dayanabilecek vites ve fren seti
    -yüzde 45 bozuk asfalt yolda, yüzde 45 düz asfalt yolda, yüzde 10 da toprak yolda kullanacağım.

bu özelliklerde -giriş seviyesi olmayan- kaliteli bir bisiklet en az kaç tl'den başlar ve hangi marka/modelleri önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: frodoozan

Merhaba arkadaşlar değerli vaktinizi fazla almamak için kısa ve öz bir şekilde sorumu soracağım,

aradığım özellikler:

-hidrolik disk fren
    -hafif kadro
    -önden kilitli amortisör
    -yol ve tur bisikleti
    -yüzde 45 bozuk asfalt yolda, yüzde 45 düz asfalt yolda, yüzde 10 da toprak yolda kullanacağım.

bu özelliklerde -giriş seviyesi olmayan- kaliteli bir bisiklet en az kaç tl'den başlar ve hangi marka/modelleri önerirsiniz?

Takipteyim :)
  • İki bin tl den başlar. Salcano igman ve üzeri serisi sedona 950 750 var 26ve 29 jant olanı var sram x5 setli bunlar olabilir carraro crx 960 istediğiniz türlerden fiyatları max 2.300.950 de havalı maşa var.bütce belirtirseniz iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sony kamera

İki bin tl den başlar. Salcano igman ve üzeri serisi sedona 950 750 var 26ve 29 jant olanı var sram x5 setli bunlar olabilir carraro crx 960 istediğiniz türlerden fiyatları max 2.300.950 de havalı maşa var.bütce belirtirseniz iyi olur

Bunlardan hangileri şehir/yol/tur bisikleti?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jay jay justified -- 21 Nisan 2014; 0:41:34 >
  • quote:

Merhaba arkadaşlar değerli vaktinizi fazla almamak için kısa ve öz bir şekilde sorumu soracağım,

aradığım özellikler:

-hidrolik disk fren
    -hafif kadro
    -önden kilitli amortisör
    -yol ve tur bisikleti

Bu şartları hemen hemen tüm şehir/tur/yol bisikletleri sağlar. Bütçeyi öğrenirsek iyi olur.
  • Hiç biri hepsi mtb diğer bisiklet türlerinde uzman değilim.görüntü olsun havam olsun çukurlar tümsekler kaldırım inip çıkmalar benim için eğlenceli olur derseniz bunlardan biri ideal.ben Assos 50slx kullanıyorum mtb

• Yol ve tur bisikletinde hidrolik fren aranmaz

• Merhabalar, bütçem 1000-2000 tl arası ama ucuz olursa daha iyi olur, belki 2. ele de yönelirim. Dağda kullanmayacağım, dağ bisikletini şehirde kullanmak zor oluyor diye duydum. Hidrolik olursa daha fazla dayanır ve sürmesi daha kolay olur diye düşünmüştüm.
  • bozuk asfaltta toprak yolda yol bısıkletı pert olur. En uygunu dağ bisiskletidir.
    http://www.sedonabisiklet.com/sedona_bisiklet-740.html
    http://www.carrarobisiklet.com/urunler.aspx?urunid=118
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

aradığım özellikler:

-hidrolik disk fren
    -hafif kadro
    -önden kilitli amortisör
    -yol ve tur bisikleti

Bu şartları hemen hemen tüm şehir/tur/yol bisikletleri sağlar. Bütçeyi öğrenirsek iyi olur.

hocam ben dağ bisikleti almak istiyorum

üst limit 700 tl felan olsun

hangi markalar iyidir ?

http://www.akildakal.com/Salcano-NG650-26-V-Dag-Bisikleti_2630.html#0?ref=akakce&v=1.42.2

salcano ng 650 v 26 tavsiye edermisin ?

benim boy 1.78 cm kadro boyu 19 almayı planlıyorum doğrumudur ?

• Merhaba, bisikleti nerede kullandığınızı belirlemeniz gerekmektedir. Eğer dağda, toprak alanda kullanmayacaksanız şehir için uygun değildir ve şehirde kullanmak zahmetli olur. Markadan ziyade bisikletin özelliklerine bakmak daha faydalı olur hocam, fakat yine de bazı markaların kadrosu daha iyi olabilir. Sedona ve carraro italyan markası diye biliyorum, onlara bakabilirsiniz. Kadro boyu hakkında bilgim yok fakat 19 inç size uygun olabilir. bisiklet kadrosunun üzerinde ayakta dururken ayaklarınızın yere değdiğine emin olun. ayrıca bisiklet alüminyum kadro olursa daha hafif olur. bunun yanında hidrolik disk frenler daha verimlidir fakat fazladan ağırlık yapar, ileride vites ve fren setinizi daha iyisiyle değiştirebilirsiniz.

Mümkünse 2. ellere de bakın, daha iyisini aynı fiyata bulabilirsiniz. Ben sedona 345'te karar kıldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.