Şimdi Ara

K790 MI W810 MU (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tarzı özellikleri bana hitap ettiği için w810 ;) derim

Ben fotoğraf kalitesine çok önem veririm,benim için müzik eğlence ikinci planda dersen k790i
    Fotoğraf kalitesi de başarılı sesde başarılı kısacası herşey olsun dersen w810i
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkkkk

bu ıkı tel arasında ekonomık fıyatın onemlı oldugu bır türkiye cumhurıyetınde

SU AN ICIN NUMBER ONE W810İ

CHIP DERGISI BU AY NUMBER ONE SECTI DAHA ONCEDE NTV BU TELEFONU TANITMIS VE HER YERDE YANKI uyardı bknz. herkese yada her sıteye gazetelere dergılere yalan yok gercek bunlar

Chip dergisi mi ... ?

Bravo onlara
  • k790 derim başka bişiy demem
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

quote:

Orjinalden alıntı: cenkkkk

bu ıkı tel arasında ekonomık fıyatın onemlı oldugu bır türkiye cumhurıyetınde

SU AN ICIN NUMBER ONE W810İ

CHIP DERGISI BU AY NUMBER ONE SECTI DAHA ONCEDE NTV BU TELEFONU TANITMIS VE HER YERDE YANKI uyardı bknz. herkese yada her sıteye gazetelere dergılere yalan yok gercek bunlar

Chip dergisi mi ... ?

Bravo onlara

• Bu fiyatına rağmen w810'u gözardı eden birisine psikologa gitmesini öneririm.
    Tepetaklak oldu fiyatı
  • quote:

K790 almanı tavsiye ederim çünkü iyi bir kulaklık ile K790 harikalar yaratıyor ... Diğer yandan artık 2mp kamera devri kapanıyor, çok az kaldı 5mp'lere

bilgisayarla crop yapmıyorsanız
    veya poster basmıcaksanız 2mp üstü geyik oluo biliosunuz
    10*15 standart foto kağıdı ölçüsü için 2mp ile süper foto çıktları alırsınız
    aldım ordan biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

quote:

K790 almanı tavsiye ederim çünkü iyi bir kulaklık ile K790 harikalar yaratıyor ... Diğer yandan artık 2mp kamera devri kapanıyor, çok az kaldı 5mp'lere

aldım ordan biliyorum

Detayları yansıtma ve keskinlik açısından en azından 3mp gerekiyor ...

K790 ve N73 ile çekilen fotoğrafla K750 ile çekileni bir tutmak imkansız ...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

quote:

aldım ordan biliyorum

detay için şu bu foto çekmek için telden foto olayına sıcak bakmıyorum...
    onun için exilim ex60 var bende zaten teller foto mak yerine tutamıyor...tutmasın da zaten onun keyfi ayrı :)
    eş dost fotosu çekmek için..anı yakalamak için w810 bana yetiyor
    ama kimisi bunları da daha kaliteli çekmek ister o zaman n73 alır..<k790 diemiorum çünkü 1 hafta kulluandım ama foto kalitesi hiç beğenmedim belki de k750den sonra çok bi şi beklemiştim
    >
    n73 ii foto çekiyor ama...

• Yeni fiyatıyla tabiki W810i.
  • quote:

K790i'nin K750i'ye göre başarılı fotoğraf performansı sergilemesinin nedeni daha iyi lens donanımı kullanması ve telefonda bulunan daha gelişmiş fotoğraf işleme yazılımıdır. 12 MP'e kadar fotoğraf kalitesinde fark bulunmuyor.
  • k790
  • BUGÜN K750 ,K790 VE W 810 A BAKTIM
    K750 KARANLIK GELDİ BANA W810 FOTO OLARAK OLDUKCA TATMİN EDİCİYDİ. K790 EKRANI BÜYÜK OLDUGU İÇİN DAHA İYİ GÖRÜNÜYOR AMA KABA Bİ TASARIMI VAR.ÜSTELİK KAMERA KISMINI CIKINTILI YAPMISLAR BENCE TASARIMI HİÇ HOŞ DEGİL..W810UN DA RESİM KALİTESİ VE FİYAT ACISINDAN TATMİN EDİCİ OLDUGU DÜŞÜNÜLÜRSE BEN K790 I ELEDİM..
  • bende aynı düşüncedeyim.yani aynı duyguları paylaşıyoruz.
  • quote:

w810 diyenlere cahil diyorum k790 kamera mükemmel tama ama bunun birebir interneti var bire bir video izlemesi var cok kaliteli yüksek cözünürlü büyük ekranı var gercek flaş vesaire vesaire ekşik olan ise mega bas yok w810 dan biraz büyük

Burada söyledikleriniz açıkçası pek hoş olmamış. Her şeyden önce zevkler ve renkler tartışılmaz.

EDGE üzerinden internete bağlanabilme özelliği W810i'de de bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 27 Ocak 2007; 23:24:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: arkadaş02

w810 diyenlere cahil diyorum k790 kamera mükemmel tama ama bunun birebir interneti var bire bir video izlemesi var cok kaliteli yüksek cözünürlü büyük ekranı var gercek flaş vesaire vesaire ekşik olan ise mega bas yok w810 dan biraz büyük

Sözlerine dikkat et klavye ile gerçek hayatı karıştırma
  • quote:

quote:

over and under

Gerçekten böyle bir mesaj yazıldı mı buraya? İyi ki görmemişim sırf aklımdan geçenler yeterdi yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 27 Ocak 2007; 14:33:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

quote:

over and under

Gerçekten böyle bir mesaj yazıldı mı buraya? İyi ki görmemişim sırf aklımdan geçenler yeterdi yoksa.

Evet yazdı ve bende şikayet ettim mesajı silindi

• BNCEDE K790
  • butceni fazla zorlamazsa k790+cx300
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.