k790i ıcın vırus sılme programı arıyorum acıl lutfen bırınız bsı soleyın.cok acıl.hıc bır program bulamadım yardımcı olun.
SE K790i java platformunu destekleyen bir telefondur ve telefon için böyle bir program bulunmuyor. Eğer telefonda problem olduğunu düşünüyorsanız;
- Fabrika ayarlarına geri dönün - Hafıza kartını telefondan formatlayın
bence de iriüs falan girmez bu telefonlara kim dedi sana yada nerden anladın virüs girdiğini
Symbian olmayan SE'lere virüs falan bulaşmaz. İşletim sistemi olmadığı için de çökme falan yapmaz. Zaten telefon virüsleri .sis formatında oluyor bu da Symbian cihazları etkiliyor...
soyle solım arkadaslar bluetoottan bısı gelıo kbl edılıyor ve ondn sora telefon sureklı bı yere mesaj atıyor rehberdekı ılk numaraya.ben fabrıka ayarlarına don desem duselır mı?kanımda :P hafıza kartınada gırmıstır vırus.ayrıca telefon annemın ordan bılıyorum yanlıslık olmaz.
o zaman fabrika ayarlarına geri dön
Geçen gün arkadaş 6230i model telefonunu servise verdi yazılım yüklenmesi için. 1 gün sonra hafıza kartını istemişler. Arkadaş götürmüş, nedenini sormuş. Verilen cevap telefonunuzda virüs olabilir onun için istedik demişler. Neden istediler acaba merak ediyorum
Java telefon da virüs olmaz yazılım hatasıdır, verin servise yazılım yenilensin. Umarım yukarıda ki manzara ile karşılaşmazsınız burası Türkiye
evet bu k790i servıse goturdugumuzde aynen yazılım yuklencekmıs.bızımkının ıcınde hafıza kartı vardı oyuzdn ıstemedıler :P
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme