Şimdi Ara

k810 mu almalı yoksa k850 mi beklenmeli? yada u700 mü almalı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

k810 un fiyatı 650 ytl civarı acaba almalımı yoksa k850 nin çıkmasımı beklenmeli?
    k850 nin çıkış fiyatı ne olur sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr0704 -- 30 Eylül 2007; 22:58:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tr0704

slm arkadaşlar

k810 un fiyatı 650 ytl civarı acaba almalımı yoksa k850 nin çıkmasımı beklenmeli?
    k850 nin çıkış fiyatı ne olur sizce?

bu fiyat aralığına bakıyorsan k810i almalısın. k850i beklenmeli ama çıktıktan sonra birde fiyatının düşmesini bekleyeceksin. eğer fiyat sorunun yoksa bekle ama düşmesini bekleyeceksen k810i al..

• Daha yüksek performans için K850i modelini beklemeni tavsiye ediyorum.
  • bence K850i beklenmeli zaten ekimde çıkacağı kesinleşmiş...

http://www.chip.com.tr/konu.asp?id=4591

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 124yusuf -- 30 Eylül 2007; 17:45:31 >
  • Türkiyede de aynı anda çıkarmı acaba?
    Birde bu çıkınca k810 un fiyatında ne kadar bir düşüş gerçekleşir tahminen?
  • k810 al.gayet şık ve sağlam bir telefon.k850ye dünyanın parası değmez.
  • Bence bekle ama tabi işin bir de maddi tarafı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • az önce k810 u yakından inceledim. görünüş olarak pek hoşuma gitmedi. Acaba u700 mü alsam? veya 3g li başka bir tavsiyeniz varmı?
  • quote:

az önce k810 u yakından inceledim. görünüş olarak pek hoşuma gitmedi. Acaba u700 mü alsam? veya 3g li başka bir tavsiyeniz varmı?

nerden nereye geçtin bence sen biraz daha araştır forumda her telefonla ilgili konu mevcut tam emin olduktan sonra kararını veripde al sonradan pişman olabilirsin.. öncelikle telefondan beklentilerini bilmelisin. k850i nerde u700 nerde. biraz daha araştır derim..

• benim için öncelik 3g de. Fotoğrafla görüntü aynı derecede önemli. u700 ün dışında dökülme sorunu oluyomuş galiba o yüzden kararsız kaldım.
  • K810 alınacaksa bile k850 beklenmeli ki fiyatı düşsün k810'un
  • quote:

benim için öncelik 3g de. Fotoğrafla görüntü aynı derecede önemli. u700 ün dışında dökülme sorunu oluyomuş galiba o yüzden kararsız kaldım.

U700 u pek onermiyorum arkadasim..onun yerine ayni fiyata N73 e yonelmeni siddetle tavsiye ediyorum..
  • müjde k 850 i çıktı.................................................
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.