Şimdi Ara

k810i ? k790i ? lütfen yardım!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet dediğin doğru aslında tuşlar daha açık daha şık.ama ne biliyim ben daha çok beğendim K790i yi zevk tabii çok asil geliyo bana tipi şekli
  • k810i
  • quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

Evet dediğin doğru aslında tuşlar daha açık daha şık.ama ne biliyim ben daha çok beğendim K790i yi zevk tabii çok asil geliyo bana tipi şekli

K790i'nin de yandan görünümü daha şık tabi buda bir gerçek.
  • walla onu bunu bilmem ama k790 harbıden karizma yani cebimden çıkarttığım zaman bütün dikkatler üzerinde telefonu eline aldığın zaman bir ağırları var
  • Bende K790i kullandım gerçekten güzel alet ve şimdi parayı denkleştirip 500 YTL'ye K810i ayarlamaya çalışıyom
    Varmı bana maddi destek sağlayacak olan [dilenci-mujim.gif]
  • Tabii canım K790i acayip karizma alet aynen bende çıkardığımda milletin gözleri kayıyor resmen.Ben resmen aşık oldum alete değil yandan her yandan bitiyorum
  • K790 kullanıcısı olarak K810 tavsiye ederim. K790 ın önü güzel K810un arkası K790 cepte belli oluyor, ve lens kapağı sık sık açılıyor. Bunun dışında bi özellik farkı yok 3g dışında.
  • bi farkıda k790da mesajları çok rahat yazıosun k810daysa malum
  • bende bir k790 kullanicisi olarak k810 u tavsiye ederim ozellik olarak 3g disinda fark yok ama sadece arka kapagindan dolayi k810 derim ben
  • Evet arka kapağı rahatsız edici fakat tasarım olarak ben 790i derim 810 daha ince daha compact ama ne biliyim ya o tuşlar falan metalik yuvarlak yuvarlak sarmadı ben pek.K79*i daha karizma
  • Kesinlikle k810i..

k790i nin arka kapağındaki boya neredeyse eriyor..

Uzun süre kullancaksanız k810i tercih etmenizde yarar var..
  • Hangi boya eriyor yav korktum bak
  • ya sony bu joystick sorununu çözdü dii mi?. Bu telefonlarda öyle bir sorun yok dii mi?
  • 8 aydir kullaniyorum henuz bi sorun cikmadi joystickte
  • Walla benimki daha yeni ama önceden almıştı Levent abimiz çok memnun hiçbir sorun yok
  • K790 derim ,k810 dan güzel duruyor ve tuş takımını kullanmak sanki bana biraz rahatsız edici geldi deneyince k810u.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GökCell* -- 11 Ekim 2007; 1:55:39 >
  • K810i
  • k790i derim
  • arkadaslar herkeze ii bayramlar tekrar geldim buraya :) malum bayram bitti suan elimde 700 ytl var.Gelecek hafta sonu k810i almayı düşünüyorum. Kararım bu yonde gelıstı. İnş. pişman olmam herkeze yorumlar icin tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan123 -- 14 Ekim 2007; 13:45:19 >
  • bende bu aralar ikisini karşılaştırıyordum k810 biraz daha iyi bence
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.