Şimdi Ara

k810i ? k790i ? lütfen yardım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuda cok mesaj acıldı cok tartısıldı ama yinede sormak istiyorum. 3 güne kadar n70 ME kullanıcısıydım ama sıkıldıgım için sattım elimde yaklasık bi 500-520 ytl var. Kararsızım K790i Ve K810i arasında bana yardımcı olun lutfen sizce ne yapmalıyım hafta sonu k790i yi almalıyım ? Birz daha bekleyip tercihimi k810i den yana mı kullanmalıyım ? Bu ıkı telefon arasındakı farklar nedir ? Lütfen nokia ve ya baska markadan tel. onermein bu ikisinden birini alıcam Simdiden Tskler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan123 -- 1 Ekim 2007; 21:46:21 >

• k790i
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaaaan

k790i

Ama Neden?
  • iyi özellikleri saymakla bitmez,ben cok arastırdım telefon alıcaktım...

almamamdaki tek neden telefon elde gercekten iyi duruyor'da..ben genelde cepte tasıorum buyuk geldi bana...

sırf fotograf makinesi ve durusu icin bile alınabilicek bi telefon..
  • ikisinin arasında fotoğraf kalite farkı yoktur. ama k810i daha yeni daha iyi tasarım malzeme kalitesi ve en önemlisi 3g özelliği taşıyan bir telefon olduğu için alman daha iyi bir karar olacaktır..

• quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

ikisinin arasında fotoğraf kalite farkı yoktur. ama k810i daha yeni daha iyi tasarım malzeme kalitesi ve en önemlisi 3g özelliği taşıyan bir telefon olduğu için alman daha iyi bir karar olacaktır..

haklısın arkadasım 3G ihalesi fes edilse bile 2008 te türkiye de baslaması büyük ihtimal ama cok korkuyorum bu k810 inin tusları nasıl kullanıslı mı rahat edebilio musun cok degişik güzel duruo ama içime sinmio
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozan123

haklısın arkadasım 3G ihalesi fes edilse bile 2008 te türkiye de baslaması büyük ihtimal ama cok korkuyorum bu k810 inin tusları nasıl kullanıslı mı rahat edebilio musun cok degişik güzel duruo ama içime sinmio

tuşları oldukça kullanışlı alışman uzun sürmez. hatta hoşuna bile gidecek. ne çok yüksek ne çok içerde tuşlara bastığında zaten kaliteyi hissedeceksin. k790i ile aynı fotoğraf kalitesi hiç bir fark yok ama ön plana çıkan bir özelliği daha arka kamera kapağının içeri gömülü olması bu cepte taşırken felan daha kullanışlı hale getiriyor telefonu. her açıdan k810i derim.. k810i varken k790i almanın tek sebebi olabilir oda bütçenin k790i ye yetebilmesi. diğer her yönden k810i k790i den bir adım öndedir..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

tuşları oldukça kullanışlı alışman uzun sürmez. hatta hoşuna bile gidecek. ne çok yüksek ne çok içerde tuşlara bastığında zaten kaliteyi hissedeceksin. k790i ile aynı fotoğraf kalitesi hiç bir fark yok ama ön plana çıkan bir özelliği daha arka kamera kapağının içeri gömülü olması bu cepte taşırken felan daha kullanışlı hale getiriyor telefonu. her açıdan k810i derim.. k810i varken k790i almanın tek sebebi olabilir oda bütçenin k790i ye yetebilmesi. diğer her yönden k810i k790i den bir adım öndedir..

teskler arkadasım yardımcı oluosun k810i ye yonelıorum ama internette gordugum ve okudugum yorumlara gore k810i le cekılmıs fotolar beyaz cıkıomus ve telefondan onu duzeltiomusun yoksa göze cok batıomus k790ide bole bişi ne gordum ne duydum bu konuda bılgınız varsa lütfen yardım

• quote:

teskler arkadasım yardımcı oluosun k810i ye yonelıorum ama internette gordugum ve okudugum yorumlara gore k810i le cekılmıs fotolar beyaz cıkıomus ve telefondan onu duzeltiomusun yoksa göze cok batıomus k790ide bole bişi ne gordum ne duydum bu konuda bılgınız varsa lütfen yardım

ben böyle birşey duymadım eğer böyle birşey söz konusu isede tamamen kullanıcı hatasıdır beyaz dengesiyle felan oynanmış olabilir zaten kaliteli fotoğraf çekmek için bi takım ayarların yapılması lazım. arkadaşıma hediye ettim ben bu telefondan ve çektiği fotoğraflar o kadar kaliteli ki ver hediye mi geri diye bazen şakalaşıyorum. hatta k810i/k790i fotoğraf topiği var orda karşılaştırmalar da yapılmış her ikisinin fotoğraf kaliteside aynı. hangisini kullanırken zevk alacağın tatmin olacağın sana kalmış birşey ama bu ikisi arasında kalmış isen kesinlikle k810i olmalı tercihin..

• sony ericsson t650i geldi bence birde ona bak derim.Fiyatı 810 ytl.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barce

sony ericsson t650i geldi bence birde ona bak derim.Fiyatı 810 ytl.

arkadasım onerin için sagol ama belirtmiştim k810i veya k790i arasında kaldım baska telefon dusunmuyorum düşünmekte istemıyorum :)
  • quote:

quote:

ben böyle birşey duymadım eğer böyle birşey söz konusu isede tamamen kullanıcı hatasıdır beyaz dengesiyle felan oynanmış olabilir zaten kaliteli fotoğraf çekmek için bi takım ayarların yapılması lazım. arkadaşıma hediye ettim ben bu telefondan ve çektiği fotoğraflar o kadar kaliteli ki ver hediye mi geri diye bazen şakalaşıyorum. hatta k810i/k790i fotoğraf topiği var orda karşılaştırmalar da yapılmış her ikisinin fotoğraf kaliteside aynı. hangisini kullanırken zevk alacağın tatmin olacağın sana kalmış birşey ama bu ikisi arasında kalmış isen kesinlikle k810i olmalı tercihin..

k790i fotograf topiginde bunu belirtmişlerdi orda gördüm bende beyaz cekiyo diolar bilmiorum ama inş. öle degildir.

• k790 arkasındaki çıkıntı sorun olmazsa k790 al
    çıkıntı olmasın biraz da şık olsun dersen k810i beklersen fiyatı düşer
  • Arkadaşım sana en güzel ben yazarım herhalde neden dersen bürodaki bir Levent abimiz k810i aldı daha 3 hafta önce taş gibi dehşet güzel bir telefon hakkaten her bişeyide var.Bu arada Levent abi k790i almak için gittiği vatan bilgisayar kampanyasında kalmadığı için k810i aldı gayet iyi bir karar ardından bend e artık bıktığım ve hiçbir fonksiyonu beni çekemyen 6230i mi sattım ertesi günüde çok araştırdığım k790i yi aldım hatta şu an yanıbaşımda şarjda duruyor.Ben hayatımda böyle bir kalite böyle bir asalet görmedim inan.Burayad akonu açtım ama konuyu yanlış yere açtığım söyleyip konumu kapatmışlar taşımak yerine anlamadım bende nedendir.Neyse sonuç itibariyle gerek fotoğraf kalitesi gerek mp3 ve radyo ses kalitesi menulerinin hızı karizması asaletiyle dehşet bir telefon.Her iki modelide birebir kıyaslama şansımız olduğu içn aralarındaki tek fark k810i de 3g özelliğinin olması.Beni o adar ilgilendiren bir özellik olmadığı için ben hiç umursamadım.Eğer sen önemli dersen k810i al yok değil dersen k790i al ama mutlaka bu ikisinden birini al pişman olmayacaksın ben alete aşık oldum resmen bir daha nokiayı bırak kullanmayı elime almam.

• Arkadaşlar abim manitasına hediye edip bende emektar nokia 3510i'ye dönünceye kadar K790i'yi kullanmıştım. Gerçekten deli makina hele o 9 poz özelliği değme fotoğraf makinelerinde yok. Ancak ben bir 9-10 ay daha dişimi sıkıp K850i'nin piyasaya çıkıp fiyatının düşmesini bekleyeceğim. Şöyle 500-600 ytl. aralığına geldiğinde alacağım. Hem o zamana kadar taksitlerimi de ancak eritirim. 4-5 yıl bekledikten sonra da beni ancak K850i paklar. Ama sizin seçiminizde çok güzel K800'ü bilemem ancak K790'dan kötü olacağını sanmıyorum. İkisi de iyi makina ne de olsa Sony Ericsson Bu arada Nokia delisi bir ülkede olmaktan hoşnutum. Neden derseniz millet deli gibi Nokia ürünlere saldırdıkça Sony Ericsson pazar kaygısından ötürü
    fiyat kırmak zorunda kalıyor ki buna en iyi örnek K800i bu da biz SE severlerin işine geliyor yaşasın Nokia ve Nokia severler dolaylı olsa da ekmeğimize yağ sürüyorlar

• Hakkaten bak bu açıdan düşünmemiştim iyiki varsın nokia O zaman sana şimdiden K850i hayırlı olsun diyelim bari madem kesin alıcısın.Bu arada hakkaten de K790i deli bir alet tüm beklentilerimi karşıladı sağol SE
  • Saolun arkadaslar kararımı verdim bayramdan sonra kı ilk hafta sonu Allahın izniyle bi aksilik olmazsa k810i alıyorum hersey için tşkler..
  • Şimdiden hayırlısı olsun güle güle kullan süper alet
  • Ben k790 kullanıyorum ama k810'u tuşlarından dolayı tercih ederdım. 810daki tuşlar daha şık ve bence daha kullanışlı. 790dakinde ise birbirine bitişik olduğundan bazen yanlış tuşa basıyor insan.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 7 Ekim 2007; 18:19:31 >
  • doğru tercih yapmışsın, aradaki fiyat farkı bu kadar azalmışken k790 almak yanlış karar olurdu.benim k810 da yarın geliyor hadi bakalım hayırlısı.

hayırlı olsun seninki de
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.