Şimdi Ara

nokia 3310 pilsiz çalıştırmak istiyorum yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu telefonla kafayı yiem bu nokia 3310 larda kapanma problemi oluyoo pill zayıf deyip kapanıyoo bu telefonu pilsiz olarak dc adaptör le çalışırmı ? 3.6 v yazıyo ama 3 volt yada 4 volt versek bi sorun olurmu böle bir şey yapan varsa yardımcı olabilirmisniz arkadalaşlar

• valla tebrik ederim yani burda millet sybianlı tellerle kafayı yemiş durumda senin böyle bi soru sorman bayağı ni nostalji ortamı estirecek forumda
  • kardeşim 10 milyona yeni bi batraya al olsun bitsin
  • tahtakale de 4 milyona bulursun hemde kara batarya
  • quote:

Orjinalden alıntı: adilfrom

tahtakale de 4 milyona bulursun hemde kara batarya

• bence sen dırekt telefonu deyıstır
  • Artı eksi uçları yanlış bağlama ama sakın. Olur tabii neden olmasın. Bir de 4 volt zannetiğin voltaj eğer zannettiğinden fazla çıkarsa, yakabilirsin aleti, dikkat et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizim burda çelik batar ya 2.5 ytl ama nerende patlıceğini tahmin edemiyon 1 de mazallah üstüne fln oturursan bence 1 tane orginall al baya 1 dayanır

• quote:

Orjinalden alıntı: adilfrom

valla tebrik ederim yani burda millet sybianlı tellerle kafayı yemiş durumda senin böyle bi soru sorman bayağı ni nostalji ortamı estirecek forumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: hellboy829829

bence 1 tane orginall al baya 1 dayanır

Yaw orijinal batarya, telefonun ikinci el fiyatı kadardır nerdeyse. Hem yan sanayi kadar bekleme süresi de olmuyor. Arkadaşı zorla zarara sokucaksınız.

Arkadaşım, bağla adaptörle şehir cereyanına, rahat et.
  • aptal aptal ceevaplar yazmayın arkadaşlar düzgün konuşun
    doğru dürüst cvp yazanlara bir sorum olcak 4 tane ucu var biliyonuz bunun artı eksi nerde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maynak -- 24 Ocak 2005, 0:19:55 >
  • beyler bunu sordum bişey var demekki diyee nie düzgün telefonu haşat ediyim cep partner aboneyim bu 3310 evde adaptörle çalıştırmak istiyorum bilmem anlatabildimmi
  • hoca benım annem de 3330 kullanıyor simdi senadaptorle teli kullanmak istiyorsun peki benım anladıgım galiba senin orj nokia addaptorun yok degil mi sorunu biraz daha acarsan bir seyler anlatabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurel -- 23 Ocak 2005, 23:15:48 >
  • orjinal şarj aletim var benim istediğim olay şu ayarlı adaptörler varya dc onla voltaj ayarlıyıpta yapmak istiyom ama pilin takıldığı yerde 4 tane uç var şekil şöle yani

I II I

iki tane ortada bitişik iki tane yanda var buna nasıl bağlarız
  • ben gene olayını anlayamadım ama sen pili telden cıkarip bu kendinden ayarlanabilir adaptorle sarj etmek mi istiyorsun
  • hayır kardeş öle dil yaa

şimdi ben partner e üyeyim ve pil le bu 3310 u çalıştırmak istemiyorum çünkü kapanma sorunu oluyoo pil filan olmıyak yani

1 2 5 6 8 12v dc adaptörler varya onun uçlarını bu 3310 bataryanın takıldığı yuva varya oraya bağlayıp dc adaptörle çalıştırmak istiyorum pil filan yok yani ok

çünkü 2. pil bu pillerde sorun oluyoo kapanıyoo telefon anlatabildim umarım
  • I I I I
    bu kısmın I I tarafına artı diger I I tarafına eksi kutbu baglarsın
    peki telde neresi bu kutuplar zaten içinde yazıyordur telin arkasını cevirdiginde ust taraf artı kutup
    alt taraf ekssi kutuptur
    yalnız dikkat etmen gereken nokta 3310 3.7 volt pille calısır yani sen 3.7 den fazla voltaj vermen zararlıdır
    buu yuzden daha dusuk 3 volt verebilirsin ama calısır mı bilmem buyuk bi ihtimalle calısır benım evde kullandgıım ayarlı adaptorde 3 volt vardı seninkinde de vardır zaten bi dene
    yani o II ksımları ikili olarak ele al
  • kardeş pilin üstünde artı eksi yazıyoo evet ama 4 tane uç var

I II I

bu şekilde yani hangi ikisine artı verecem hangisine eksi vericem onu bilmiyorum ok
  • istersen güneş enerjisini elektrik enerjisine çeviren bi cihaz bulup takabilirsin.o zamanda akşam çalışmayabilir....olmadı işte ne yapmamız lazım akşam çalışması için acaba..senin derdine bi çare bulmak lazım istersen biraz bekle mucitlerimi çagırayım belki bişii yaparlar senin için. ok.?????????
    quote:

Orjinalden alıntı: maynak

arkadaşlar bu telefonla kafayı yiem bu nokia 3310 larda kapanma problemi oluyoo pill zayıf deyip kapanıyoo bu telefonu pilsiz olarak dc adaptör le çalışırmı ? 3.6 v yazıyo ama 3 volt yada 4 volt versek bi sorun olurmu böle bir şey yapan varsa yardımcı olabilirmisniz arkadalaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hwllocabbar -- 24 Ocak 2005, 0:11:20 >

• hwllocabbar

senin zzeka seviyen düşükmü dostum çözüm bulmak istemiyosan yazma alalaala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maynak -- 24 Ocak 2005, 0:15:10 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.