Şimdi Ara

nokia 3310 pilsiz çalıştırmak istiyorum yardım lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neyse cevap yazmıyorum..ama bu topic i çıkaracak kadar zeki değilim kusura bakma...
  • iyiki cvp vermiyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: hwllocabbar

neyse cevap yazmıyorum..ama bu topic i çıkaracak kadar zeki değilim kusura bakma...

arkadasim ciddi ya adam ciddi bi sey sormus.bilmiyorsan cevap vermek zorunda degilsin.

manyak arkadasim senin 3310 pilsiz belki dedigin gibi calisabilir ama bence devamli max seviyede elektirik vermek riskli olabilir.yani telefon pilliyken kullanmiyorken az guc harciyor konusunca max guc harciyor sen devamli konusuyo gibi guc verince sakat olabilir.Allah korusun patlar matlar sakata gelirsin.iyi bir arastir sonra giris boyle bir seye.

• kulaklık takacam patlamaz herhalde benimde bir bilgim yok o yüzden sorıyım dedim
  • bence sen orjınal pıl al 3310 super olu o zaman
  • telefonu satsan 40 milyon yapar , orjinal pil alsan 50 milyon
  • kel konu hakkında fikrin yoksa yazmak zorunda değilsin. gereksiz safsatalarla bu forumu kalabalık etmeye hiç mi hiç hakkın yok. eğer amacın değilse paylaşmak, rütbe yükseltmekse eger. saçmalıklarını kendine sakla. alhttp://forum.donanimhaber.com/forumid_78/tt.htm rütbeni de burada yükseltirsin.
    Orjinalden alıntı: hwllocabbar

istersen güneş enerjisini elektrik enerjisine çeviren bi cihaz bulup takabilirsin.o zamanda akşam çalışmayabilir....olmadı işte ne yapmamız lazım akşam çalışması için acaba..senin derdine bi çare bulmak lazım istersen biraz bekle mucitlerimi çagırayım belki bişii yaparlar senin için. ok.?????????
    neyse cevap yazmıyorum..ama bu topic i çıkaracak kadar zeki değilim kusura bakma...

• simdi benim anlamadigim birsey var...
    Sen bu 3310'u icinde pil varken sarja takınca istedigin zaten olmus olmuyor mu?
    Pil bir bakıma adaptorden gelen dengesiz voltajı filitreleyeceginden telefona da zararı olmaz.
    Eger bu durumda telefon kapanıyorsa ona bilgisayarın power supply'ını taksan da fayda etmez. Telefonda sorun vardır.
    Sorun muhtemelen pilin temas yerlerindedir. Onları hafif kolanyalı pamuk ya da kulak çubuğu ile temizle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: crein

simdi benim anlamadigim birsey var...
    Sen bu 3310'u icinde pil varken sarja takınca istedigin zaten olmus olmuyor mu?
    Pil bir bakıma adaptorden gelen dengesiz voltajı filitreleyeceginden telefona da zararı olmaz.
    Eger bu durumda telefon kapanıyorsa ona bilgisayarın power supply'ını taksan da fayda etmez. Telefonda sorun vardır.
    Sorun muhtemelen pilin temas yerlerindedir. Onları hafif kolanyalı pamuk ya da kulak çubuğu ile temizle.

Arkadaş doğru söylüyor Manyak kardeş. Madem adaptör vasıtasıyla direk elektriğe bağlamak istiyorsun, içinde pil varken bağla. Ama sen dersen ki -pil üzerinden sürekli akım geçirmek pile zarar verir - ha o zaman da az bir parayla yeni bir pil alıp çözersin.
  • pil zaten orjinal pildi ama pil telefona takılıyken bide şarj cihazını takıncada dayanmıyoo sonuçta biraz konuştuktan sonra kapanmaya başlıyo gene konuşurken gene pili bitiriyo yetersiz kalıyoo şarj aleti bi şekilde pildeki enerji yine tükeniyo

dediğiniz gibi orjinal pil 50 :) milyon telefon o kadar etmiyo

bende bu yüzden böle bişey düşünüyorum ama bataryanın takıldığı yerde 4 tane uç var artı eksi belli değil bilgisi olan varsa bunun neresi artı neresi eksi denemek istedim
  • sende hizli sarz aleti alip dene yani bu series 60 telefonlarin sarz aletlerinden.bi arkadasindan alip bi dene.
  • yan sanayı pıl al bosu bosuna basına ıs acma.....
  • Abi Tüm Telefonlarda Genellikle 4 adet Pil Girişi Bulunur
    Şu Şekilde

I II I

Sen Telefonu Eline Aldın Arkasını Çevirdin Kapağı Açtın

Ve İlk Baştaki I ya + kutbunu Bağladın 2 Tane I yı atladın Ve Son I ya - yi bağladın
    Yani Şekil Şu

+ II - OK?
  • bakalım bu forumda enterasan fikirler çıkıyo deneyen olmuştur herhalde bende bi yan sanayi pil alıcam herhalde
  • git al bi tane batarya bit pazarından napcan adaptörü
  • bataryasız çalıştırırsan voltaj dalgalanmalarında yakarsın yani zurnayı ıslatırsın manyak kardeş
  • Kardeş Çaliştirmaya Çaliştirirsn ama bi Telefonu Yakma Tehlıkesı var .. alcan bi adaptör Gelcek sana Pilin 2 misli Fiyatina Sen Gel o EFSANELER ÖLMEZ TELEFONA Bİ PİL AL SEVİNSİN GARİBAN

• bu arada benm şarj aleti orjinal değil üstünde kaç volt verdiği yazmıyo nokia şarj aleti bunun çıkış voltajı pilinkiyle aynıysa bunun uçlarını çıkartıyım pilin takıldığı yere monte edem yaff ben denicem 40 ytl telefon
    şu pilin takıldığı yerdeki 4 tane ucun hangisi artı hangisi eksi oluyo ?
  • aslına bakarsan ac adaptorde bunların yazması gerekıyo ama neden boyle bı yol denıyorsun ı gıt yeni bi batarya al.yan sanayide olsa telefonunun omuru kadar dayanır buyuk bı olasılıkla
  • kardeş sana bir fikir vereyim.

1. içini açarsan ve dikkatli bakarsan büyük ihtial + hangisi - hangisi bulabilirsin. yok olmaz diyosan.

2. al pili götür bi elektrikçiye deki bu pilin + ve - kutupları hangisi sana söylsin ne kasıyorsunuz anlamadım. bende pili yok 3310 olsa söylerdim.

3. adaptörle direkt olarak şehir cereyanına bağlamak istersen + ve - leri öğrendikden sonra al bi adaptör bağla gitsin. yansa yansa 3310 yanar zararı olmaz yane.

4. telefon 3.6 ile çalışıyor ama tahmin ederim 3 voltla da çalışır. adaptörle tabi. yada 4 volt versende sorun olacağını tahmin etmiyorum. ama bence denemekte fayda dedim ya topu topu 3310.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.