Şimdi Ara

k850i beklenmeli mi? k810i alınmalı mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sırf şu geniş (2,2") ekran için bile beklenir. (Tabi k810a göre geniş)
  • Valla kendi nefsine kalmış daha beklerim diyorsan bu ızdıraba dayanabiliceksen bekle bence daha iyi bir seçim olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: GoktuguA

Valla kendi nefsine kalmış daha beklerim diyorsan bu ızdıraba dayanabiliceksen bekle bence daha iyi bir seçim olur

3-4 ay oldu nerdeyse beni takip edenlerde görmüstür. Telefon icin baya bi konu actım. Sabrımın son sınırları içindeyim. Joystigine ragmen bugün veya yarın almayı düşünüyorum. K850i gelince pişman olursam satar onu alırım k850i yi baska carem yok cok sıkıldım :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozan123

quote:

Orjinalden alıntı: GoktuguA

Valla kendi nefsine kalmış daha beklerim diyorsan bu ızdıraba dayanabiliceksen bekle bence daha iyi bir seçim olur

3-4 ay oldu nerdeyse beni takip edenlerde görmüstür. Telefon icin baya bi konu actım. Sabrımın son sınırları içindeyim. Joystigine ragmen bugün veya yarın almayı düşünüyorum. K850i gelince pişman olursam satar onu alırım. Baska carem yok cok sıkıldım :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozan123

quote:

Orjinalden alıntı: Dreamboy

ben iki sefer aldım k810i'yi beni kesmedi açıkcası ve şu an k850i'yi bekliyorum

Neden iki kere aldınız sorun mu cıkarttı acaba?

ilkinde nakite sıkıştığım için sattım elim genişleyince 2.kez aldım
    tavsiye ederim güzel telefondur ama k850i çok çok daha güzel,bekle bence

• Arkadaslar 4 günlük cezadan sonra simdi yazabiliyorum. Dün akşam k810i aldım belkı bilmek istersiniz diye düşündüm. Telefon herseyiyle harika suan itibariyle dogru karar verdigime canı gonulden inanıyorum.Alıcak olanlara da şiddetle tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan123 -- 25 Ekim 2007; 20:21:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.