Şimdi Ara

k850i beklenmeli mi? k810i alınmalı mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar suan elimde 700 ytl var. Hafta sonu k810i almak istiyorum. Ama su joystick olayı kafamı baya bi kurcaladı her telefondan soğur oldum simdi de k850i ye göz attım ne zaman gelir bu telefon Türkiye'ye ortalama ne kadar fiyatla piyasaya sürülür? Sizce beklemek mantıklı mı yoksa k810i yi almalı mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan123 -- 18 Ekim 2007; 21:58:18 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ozan123

Arkadaslar suan elimde 700 ytl var. Hafta sonu k810i almak istiyorum. Ama su joystick olayı kafamı baya bi kurcaladı her telefondan soğur oldum simdi de k850i ye göz attım ne zaman gelir bu telefon Türkiye'ye ortalama ne kadar fiyatla piyasaya sürülür? Sizce beklemek mantıklı mı yoksa k810i yi almalı mıyım?

hocam sen hala almadın mı yaa..
  • beklenmeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

quote:

Orjinalden alıntı: ozan123

Arkadaslar suan elimde 700 ytl var. Hafta sonu k810i almak istiyorum. Ama su joystick olayı kafamı baya bi kurcaladı her telefondan soğur oldum simdi de k850i ye göz attım ne zaman gelir bu telefon Türkiye'ye ortalama ne kadar fiyatla piyasaya sürülür? Sizce beklemek mantıklı mı yoksa k810i yi almalı mıyım?

hocam sen hala almadın mı yaa..

sorma kardesim ya cektigim dertleri gorsen film yaparsın valla 4 aydır bi telefon begenemedim:(
  • k810i de joystick sorunu yok benim ev arkadaşımda var oradan biliyorum 6 ay oldu alalı daha bir sorun olmadı ayrıca sağlamda bir kaç düşürdü çizik bile yok son ericsson telefonlar biraz daha kaliteli
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat5535

k810i de joystick sorunu yok benim ev arkadaşımda var oradan biliyorum 6 ay oldu alalı daha bir sorun olmadı ayrıca sağlamda bir kaç düşürdü çizik bile yok son ericsson telefonlar biraz daha kaliteli

Gecenlerde tam kararımı vermıstım bı arkadas sakın alma 1 haftada bozuluo toz kaçıo fln dedi vazgectim ama k850i ın geliş tarihi ve fiyatına gore kararımı vericem sanırım bilginiz var mı bu konuda?
  • sorularıma cevap vericek yok mu ???? Ne zamn geliyo ve ne kadar dan satısa sunulur????
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kasım sonu diye bi söylenti var fiyatı içinse max 1000 ytl
  • Kesinlikle Sony Ericsson K850i'yi beklemek daha iyi olacaktır.
  • ben iki sefer aldım k810i'yi beni kesmedi açıkcası ve şu an k850i'yi bekliyorum
  •  k850i beklenmeli mi? k810i alınmalı mı?

Ben beklerdim! Neleri Beklemiyoruz ki! Bunu beklemişsin çok mu

• quote:

Orjinalden alıntı: Dreamboy

ben iki sefer aldım k810i'yi beni kesmedi açıkcası ve şu an k850i'yi bekliyorum

Neden iki kere aldınız sorun mu cıkarttı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: infinite

Ben beklerdim! Neleri Beklemiyoruz ki! Bunu beklemişsin çok mu

Ama daha ülkemize gelmemis tam olarak kullanıcı yorumu olmayan bir telefonuda caresizce beklemek kötü olur diye düşünüyorum.Belkı cok daha sorunları vrdır ? Ama hala kararsızım...

• Telefon bir ay içinde gelecek. Bu telefon hakkındaki iyi-kötü yorumlar da 1 ay içinde belli olur. Yani 2 ay bekleyebilirsen telefonun her şeyini bilirsin. Beklemeye değer mi? Bence değecek gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: altinok

Telefon bir ay içinde gelecek. Bu telefon hakkındaki iyi-kötü yorumlar da 1 ay içinde belli olur. Yani 2 ay bekleyebilirsen telefonun her şeyini bilirsin. Beklemeye değer mi? Bence değecek gibi.

Dediğim gibi k850i de karar kılarsam 2 ay 2 gün zorunlu olarak beklemek zorunda kalıcam.Malum kurban bayramı ama bi yandan da bekledigime değmez diye süphe etmiyor degilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan123 -- 19 Ekim 2007; 10:52:05 >
  • ilk girişinde yüksek bir fiyattan girecektir. ben beklememenizi öneririm. k810i 569 ytl uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 19 Ekim 2007; 10:59:02 >
  • Birkaç kez bunu söyledim ama sanırım hafta sonu k810i alıcam. 4 aydır telefon secmekle uğraşmaktayım 2 ay daha bu eziyeti çekemem gibi gözüküo herkeze teşekkürler...
  • K810i nin joystigi cepte hasar görür diye korkuyorum. K810i için crsytal case var mı ? Varsa nerde bulabilirim ?
  • Dostum K850i yi bekle bence.

bir ay sabredemedim diye çok üzülürsün.
  • Bekle.
    K810'u da K850'yi de incelemiş, biraz da olsa kullanmış biri olarak diyorum.
    Ha k850'yi beğenmezsen de zaten K850 çıkınca K810'un fiyatı düşecek. Daha iyi senin için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.