Şimdi Ara

K850İ N95 KARŞILAŞTIRILMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
0
Favori
6.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• N95 FOTO...

• Bana gore ;Foto cekme kabiliyetleri disinda hic bir karsilastirmanin soz konusu olamayacagi,muhtemelen K790i yada K810 ayarinda sadece Megapixel farki olan fotograflar cekecek olan,tamamen fotograf icin gelistirilmis ve henuz satisa sunulmamis bir model ile neredeyse on parmaginda on marifet diye bahsedilebilinecek bir modelin nesini karsilastiracaksin.

K850i fotoda ustun bile olsa,artik bir cok kimse sadece cameraya para vermiyor.

Millet doydu cameraya.
  • N93 ve N95 in çektiği videoları 70 yada 106 ekran televizyonda izleyin,K1850 nin bile yüzüne bakmazsınız,sadece izleyin.Bugün N93 ü 106 düz kareye bağladım elektronik eşya satan bir arkadaşın dükkanında,adamın ağzı açık kaldı,en ufak bir karelenme yok.Bu telefonların çektiği videolar televizyon ekranında bilgisayarda gözüktüğünden çok daha kaliteli oluyor.PC ekranı TV kadar iyi seyrettirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dartannyan -- 15 Ağustos 2007; 20:24:05 >
  • Abi cevap budur ya.Laf yok.Ki fotoğraf kalitesinde galiba mobile-review bunların ikisini karşılaştırmıştı galip n95 di.Neymiş tek birşey değil pek çok şey.
    quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

Bana gore ;Foto cekme kabiliyetleri disinda hic bir karsilastirmanin soz konusu olamayacagi,muhtemelen K790i yada K810 ayarinda sadece Megapixel farki olan fotograflar cekecek olan,tamamen fotograf icin gelistirilmis ve henuz satisa sunulmamis bir model ile neredeyse on parmaginda on marifet diye bahsedilebilinecek bir modelin nesini karsilastiracaksin.

K850i fotoda ustun bile olsa,artik bir cok kimse sadece cameraya para vermiyor.

Millet doydu cameraya.
  • Her iki telefon da farklı segmentlerde yer aldığı için karşılaştırmak çok da doğru olmayacaktır.
  • N95 daha üstün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia N95
    13 yıl önce açıldı
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nokia her zaman sony ericssonun gerisindedir.elbette k850.
  • SE K850i henüz piyasaya sürülmediği için fotoğraf hakkında yapılan yorumlar doğru olmayacaktır.
  • Nokia N95 ile K850 karşılaştırılacak telefonlar değil.

N95 ile Sony Ericsson w960i karşılaştırılabilir. Bu ikisi olsa neyse ama K850 N95 ayarında bir telefon değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ax

nokia her zaman sony ericssonun gerisindedir.elbette k850.

• Sonuçta N95 TANK gibi bir telefon çok büyük...K850i bence Tasarım açısından mükemmel bir telefon...Foto Konusunda yine nokia yı Açık ve Net bir şekilde eziceğinden eminim...Ben her Halde yine K850i yi seçerim... ayrıca W960da N95in yerine Tercih edebileceğim bir telefondur...Sonuçta Herkesin fikri Kendine...
  • N95 in üzerine Sonyericsson yazılsaydı,K850 nin üzerinede N95 yazılsaydı ve piyasaya sürülseydi SE sevenler N95 in tipine hayran olurlardı gibime geliyor,K850 nin tipinede söylemediklerini bırakmazlardı,bence ikisinin üzerindeki markayı sıyırıp tiplerini öyle değerlendirmek lazım.bana göre N95 in tipi çok sıradan,K850 ise çok basit duruyor maket telefon gibi,N95 insana teknoloji duygusu,K850 basitlik hissi veriyor.Ama SE K serisinde gerek lens kapağı koruması olsun,gerek fotoğraf arayüzü olsun insana bir hoşluk hissi veriyor,fotoğraf makinesi kullanıyormuş hissi oluşturuyor,nokia ise bu konuda zayıf ve bağımlılık yapmıyor.Lens koruması ve arayüzü geliştirip biraz daha fotoğraf makinesine benzetseler insanlar psikolojik olarak etkilenecek,SE bu etkiyi yapmayı becerdi.
    Ayrıca N95 tank gibi değil,gördüp inceledinizdemi bunu söylüyorsunuz anlamıyorum,oldukça makül ölçülerde bir telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dartannyan -- 15 Ağustos 2007; 21:39:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Her iki telefon da farklı segmentlerde yer aldığı için karşılaştırmak çok da doğru olmayacaktır.

+1564542.. bu daha iidir demek doğru olmaz k850i daha çok kamera ağırlıklı olarak yapılmıştır wifi gps yok ama üstün fotoğraf seçenekleri var ama n95 5mp olmasına rağmen k850i deki fotoğraf seçenekleri yok çünkü n95 kamera amaçlı değil daha çok medya amaçlı yok 2.6" ekran wifi gps vs..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dartannyan

N95 in üzerine Sonyericsson yazılsaydı,K850 nin üzerinede N95 yazılsaydı ve piyasaya sürülseydi SE sevenler N95 in tipine hayran olurlardı gibime geliyor,K850 nin tipinede söylemediklerini bırakmazlardı,bence ikisinin üzerindeki markayı sıyırıp tiplerini öyle değerlendirmek lazım.bana göre N95 in tipi çok sıradan,K850 ise çok basit duruyor maket telefon gibi,N95 insana teknoloji duygusu,K850 basitlik hissi veriyor.Ama SE K serisinde gerek lens kapağı koruması olsun,gerek fotoğraf arayüzü olsun insana bir hoşluk hissi veriyor,fotoğraf makinesi kullanıyormuş hissi oluşturuyor,nokia ise bu konuda zayıf ve bağımlılık yapmıyor.Lens koruması ve arayüzü geliştirip biraz daha fotoğraf makinesine benzetseler insanlar psikolojik olarak etkilenecek,SE bu etkiyi yapmayı becerdi.
    Ayrıca N95 tank gibi değil,gördüp inceledinizdemi bunu söylüyorsunuz anlamıyorum,oldukça makül ölçülerde bir telefon.

Ya kusura bakma ama Dediklerini Kabul edemem...
    Ben bu telefonu resimde görmedim yani telefoncuda baktım...TANK GİBİ TANK yapmayın ya...
    K850 çok basit diyorsun N95 teknoloji duygusu veriyor diyorsun
    alakası bile yok tam tersi olması lazım N95 nokianın N SERİSİNİN AYNEN DEVAMI AYNI TİPLER N70,N80,N90 Yapıları hep aynı hiçbir teknolojik GÖRÜNÜMÜ filanda yok yani..K850i N95e göre çok daha çağdaş çizgiler taşıyor.. tasarım konusunda sadece n95 değil tüm nokialar zayıftır....

ayrıca dediğin gibi k850 nokia, n95 sony ericsson olsaydı kararım yine NOKİA K850 olurdu....

• Küçül küçül nereye kadar,o numara tuşlarına insanlar parmakla basacak,telefon küçüldükçe tuşları kullanmak zorlaşıyor.Numara tuşlarına başka bir çözüm bulunmadıkça telefonların küçülebileceği en son makul nokta budur zaten.
    K850 nin tek üstünlüğü fooğraf çekimidir,diğer özellikleri N95 le kesinlikle yarışamaz.SE nin P serisi ile kıyaslanır,ama SE de P serisinde fotoğrafa gereken önemi vermemiş.SE 2 yıl önce S700 gibi bir java telefona mükemmel bir ekran koydu,şimdi niye ekranı küçük tutuyor.Bence bir telefon multimedya telefonu olacaksa herşeyden önce o multimedyanın can damarı olan ekranı büyük olmalı.
  • k750 kullanan biri olarak sunu soylıym ki bi tel kamerası icin alınmaz N95 nokianın cıkarıdgı en iyi moedel diyebilrm bana gore tek eksigi batarya problemi bi daha ustune para versler SE almam
  • Sonuçta ne kadar program olursa olsun...birkaç tanesi hariç diğerleri önemsiz kalıyor... symbianlı telefonlardaki yavaşlama problemide cabası...ekran parlaklığı ve canlılığı renkleri konusunda k850i çok üstün diğer SE lerde dahil...N73ü öve öve bitiremediler ama bir w810dan bile iyi ve canlı bir foto çekemiyor....Ben herşeyiyle k850i derim sonuçta java programlarda yabana atılacak programlar değildir...oldukça güzel programları var...video konusuna gelince belkide tek üstünlük olarak görüyorum nokiada...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dartannyan

Küçül küçül nereye kadar,o numara tuşlarına insanlar parmakla basacak,telefon küçüldükçe tuşları kullanmak zorlaşıyor.Numara tuşlarına başka bir çözüm bulunmadıkça telefonların küçülebileceği en son makul nokta budur zaten.
    K850 nin tek üstünlüğü fooğraf çekimidir,diğer özellikleri N95 le kesinlikle yarışamaz.SE nin P serisi ile kıyaslanır,ama SE de P serisinde fotoğrafa gereken önemi vermemiş.SE 2 yıl önce S700 gibi bir java telefona mükemmel bir ekran koydu,şimdi niye ekranı küçük tutuyor.Bence bir telefon multimedya telefonu olacaksa herşeyden önce o multimedyanın can damarı olan ekranı büyük olmalı.

2.2" ekran gayet yeterli ztn günümüzde çoğu dijital makinelerin ekranlarının 2.5 olduğunu düşünürsek 2.2 ile arasında pek fark olmaz gibi yani idare eder makul bir değer

quote:

Orjinalden alıntı: cantuzla

k750 kullanan biri olarak sunu soylıym ki bi tel kamerası icin alınmaz N95 nokianın cıkarıdgı en iyi moedel diyebilrm bana gore tek eksigi batarya problemi bi daha ustune para versler SE almam

ztn o da en büyük problem batarya az olduktan sonra ne anladımki bi internete bağlanıcaksın birkaç msj ve 10dk görüşme ve bitii batarya nokia bunu bilerek yapıor bence batarya büyük problem k850i dah açıklanmadı ama şöle 350saat olursa ii olur (se.com'da li-po pil denior ama letsgomobile'da lion 400sa yazıor)

• K850i'nin fotoğraf performansını pek bilmiyorum ama n95'ten başarılı olabilir.Onun dışında, ekran ve işletim sistemi gibi nedenlerden dolayı n95 öne çıkıyor, k850i ise konuşma süresi ve stabil bir cihaz olarak gözüküyor zamanla k850i'nin performansınıda göreceğiz, şimdiden yorumlara sıcak bakmıyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.