Şimdi Ara

K9A2 CF ye bir Ekran kartı Çok acil !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anakartım : Msi K9A2 CF hangi ekran kartları uyumludur bazıları pci express e bağlı diyor bakın msi ın sitesinden :

1 mazarine PCI Express x16 slot with x16 operation (PCI Express Bus SPEC V2.0 compliant)
    • 1 light-blue PCI Express x16 slot with x8 operation (PCI Express Bus SPEC V2.0 compliant)
    • When 2 PCI Express x16 slots are all installed, the PCIE x 16 lanes will auto arrange form x16/ x0 to x8/ x8. Do not use the light-blue slot when only one PCI Express x16 card is installed.
    • 1 PCI Express x1 slots
    • 2 PCI slots, support 3.3V/ 5V PCI bus Interface.

Ben şimdi pci expressi 3.0 olan yada 2.1 olan bir ekran kartı alamam mı ? arkadaşlar çok acil lütfen !

• 3.0 ve 2.1 ekran kartlarını da takarsın.Daha düşük bandwidthde çalışır ancak Titan Z veya 295X almadığın sürece fark hissetmenin imkanı yok gibi(yani PCI-E2.0ın sağladığı Bandwidth yeterli gelir.)
    İşlemci ve güç kaynağını söylersen kart tavsiyesinde bulunabiliriz.
  • işlemcinin tam modelini hatırlamıyorum yalnız amd çift çekirdek 2.6 ghz idi güç kaynağı:rs-460-pcap-a3 hacı benim pc eski ekran kartı yanınca 3 aylık idarelik bir şey alıcam seneye adam akıllı dizicemde şunlardan birini almayı düşünüyorum ne dersin Ekran kartı karşılaştırmaları...

edit:Haberdat et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamartia -- 8 Haziran 2014; 19:49:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi pci ekran kartı nedir?
    24 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.