Şimdi Ara

k9a2 kullanıcılarından yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

K9a2 cf-f anakart + x2 4000@ (2835) + 2x1 gb corsair 675 kullanmaktayım. Ne yaptıysam yapayım FSB hızı 275'i görmüyor. Ben bunun biostaki FSB/Memory Ratio seçeneğine bağlıyorum, çünkü oradaki hangi ayarı seçersem seçeyim (1:1, 1:1.33, 1:1.66) seçili gösteriyor makine açılıyor ama aslında bu ayar hesapladığımda 1:1.66 kalıyor. Bu yüzden ramler 900 küsür mhz oluyor ve 275 fsb'de açılmıyor. Bunu çarpanı 8'e düşürüp fsb'yi yükseltmeye çalıştığımda anladım.

Sizden ricam, özellikle k9a2 kullanıcılarından, bu ayarın onlarda çalışıp çalışmadığını öğrenmek.

Saygılar...

• ben platınum kullanıyorum ama yinede bi söyleyim dedim kardeş bios güncelledinmi eğer yapmadıysan cf için yeni bios çıktı bi güncelle istersen ve bu konuyu anakart bölümüne aç yada orda vardı k9a2 cf kullanıcı tavsiyeleri diye topic vardı ordaki arkadaşlar kesin yardımcı olurlar
  • buyur kardeş buldumhttp://forum.donanimhaber.com/m_19864267/tm.htm burdaki arkadaşlara bi aç konuyu
  • Cevaplar için teşekkürler. Bios güncellemesi yapmıştım. Bir yerlerden 1.40 beta buldum onu yükledim artık kabul ediyor ve uyguluyor sorun yapan ayarı. Ama yine de şu an fazla çıkamadım. Bir şeyler yapabilirsem buraya tekrar yazacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.