Bildirim
Kabataslak tercih listem (Sadece tıp)
Philips OneBlade QP630/51 Yedek Bıçak Seti : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C2J8XTYY?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
up -
ÇANAKKALE bence hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Sir Ike Broflovski
up -
Adnan Menderes ile Trakya arasında kaldım. -
Namik Kemal -
quote:
Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı
Namik Kemal
Hocam sen tip okuyorsun heralde ben de tiptayim, son finallere calisirken senin bu nicki bir yerlerde gordum ama cikaramadim simdi hangi ders oldugunu bile hatirlamiyorum .)
Abanttan itibaren hepsinin gelme olasiligi yuksek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çölde bir kum tanesi -- 9 Temmuz 2013; 1:06:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: çölde bir kum tanesi
quote:
Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı
Namik Kemal
Hocam sen tip okuyorsun heralde ben de tiptayim, son finallere calisirken senin bu nicki bir yerlerde gordum ama cikaramadim simdi hangi ders oldugunu bile hatirlamiyorum .)
Abanttan itibaren hepsinin gelme olasiligi yuksek
histoloji -
Karabük gelir -
Adnan Menderes diyorum (çok güzel okul) -
ercıyes gelecek,yorumum dursun bır kenarda:)quote:
Orijinalden alıntı: DrugsOrNot
Adnan Menderes diyorum (çok güzel okul) -
quote:
Orijinalden alıntı: umıtacr67
ercıyes gelecek,yorumum dursun bır kenarda:)
Emin misin 2.5 k gerilermi gerilerse işime gelir -
trakyaquote:
Orijinalden alıntı: kimyacıvegeometriciquote:
Emin misin 2.5 k gerilermi gerilerse işime gelir
Alıntıları Göster -
erciyes ya da çanakkale. -
Çanakkale -
Abantquote:
Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey
Çanakkale -
Çanakkale -
quote:
Orijinalden alıntı: kimyacıvegeometrici
quote:
gelir tabi açıkcası yukarıdakı tıpların ne kadar geriledigini falan bakmadım gecen sene sana bir hesap yapardım ama benımkı de tahmını ortalama oldu ama senın ıcın bakayım bır hesaplıyayım tabı olcak dıye bısey yok kimseye umıt vermek ıstemem benım de ıhtıyacım var aslında ama yıne de tahmını bır hesap yapayım senın ıcın:) -
quote:
quote:
hocam acıkcası pek ugrasamadım ama sana soyle acıklıyayım gecen sene ercıyesten oncekı tıpların kaç kontenjan artırdıgına bakmalısın,tahmını 100-150 belkı o kadar bile yoktur bu sene ıse tahmını 900-1000 bilemıyorum hakıkaten bu sene bayagı bır artıs var bırde yenı unıversıteler acıldı ornegın bahcesehır ıstanbul medenıyet tobb falan fılan bunlar tahmınımce tam bursluları falan ercıyesın onune gecer yanı bılemıyorum ama ercıyes geriledıkçe ornegın ıcıne diger muhendıslıklerı de alacak ornegın gecen sene 8k dan alan bir muhendıslık olsun atıyorum odtu endustrı gecen sene ercıyesten gerıdeyken belkı de bu sene onde olacak ınsanlar kontenjan artısını dusunerek burayı tutar dıye yazacak bunları hesaba katarsak sankı sınırdan ya olacak ya olmayacak gıbı tabıkı sadece tahmın yapıyoruzhayılısı neyse o olsun hocam hakkında iyi gunler
-
GATA Tıp'ta yazabiliyorsun.Ona da bir göz at bence.quote:
Orijinalden alıntı: asdfghjk45quote:
quote:
gelir tabi açıkcası yukarıdakı tıpların ne kadar geriledigini falan bakmadım gecen sene sana bir hesap yapardım ama benımkı de tahmını ortalama oldu ama senın ıcın bakayım bır hesaplıyayım tabı olcak dıye bısey yok kimseye umıt vermek ıstemem benım de ıhtıyacım var aslında ama yıne de tahmını bır hesap yapayım senın ıcın:)
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
quote:
hocam acıkcası pek ugrasamadım ama sana soyle acıklıyayım gecen sene ercıyesten oncekı tıpların kaç kontenjan artırdıgına bakmalısın,tahmını 100-150 belkı o kadar bile yoktur bu sene ıse tahmını 900-1000 bilemıyorum hakıkaten bu sene bayagı bır artıs var bırde yenı unıversıteler acıldı ornegın bahcesehır ıstanbul medenıyet tobb falan fılan bunlar tahmınımce tam bursluları falan ercıyesın onune gecer yanı bılemıyorum ama ercıyes geriledıkçe ornegın ıcıne diger muhendıslıklerı de alacak ornegın gecen sene 8k dan alan bir muhendıslık olsun atıyorum odtu endustrı gecen sene ercıyesten gerıdeyken belkı de bu sene onde olacak ınsanlar kontenjan artısını dusunerek burayı tutar dıye yazacak bunları hesaba katarsak sankı sınırdan ya olacak ya olmayacak gıbı tabıkı sadece tahmın yapıyoruzhayılısı neyse o olsun hocam hakkında iyi gunler
Tesekkurler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X