Şimdi Ara

Kabin memuru hakkında sorularınızı cevaplıyabilirm. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
8.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence. Eğer ülkede veya dünyada büyük çaplı olaylar mesela savaş, ekonomik kriz gibi uzun vadede etkisini sürecek olaylar çıkmadığı sürece havacılık ta her zaman ekmek çıkar ve getiriside diğer sektörlerin getirisinden üstün olur. Bu benim yorumum. herkesin yorumuna saygı duyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefffidan -- 5 Ağustos 2014; 10:30:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mefffidan

Bence. Eğer ülkede veya dünyada büyük çaplı olaylar mesela savaş, ekonomik kriz gibi uzun vadede etkisini sürecek olaylar çıkmadığı sürece havacılık ta her zaman ekmek çıkar ve getiriside diğer sektörlerin getirisinden üstün olur. Bu benim yorumum. herkesin yorumuna saygı duyuyorum.

Havacilik özel bir sektör ve sadece eğitimli insanların çalışmasını kaldırabilen ve gerektiren bir iş alanı dolayısıyla yorumunuzu katılıyorum getirisi diğer sektörlerden fazla olacaktır ama önümüzdeki 10 yıl asla geçmiş 20 yıl gibi olmayacak ben bunu demek istedim. Ayrıca ucucuysan ömrünü kisalttigi da bir gerçek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meganers -- 6 Ağustos 2014; 11:10:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: meganers

quote:

Orijinalden alıntı: Flight Dispatcher

Buna ben de cevap vermek istiyorum.

Pilotluk aslında havacılık daha yıllarca ekmek getirecek ve böyle devam edecektir. Sıkıntı olmaz. Korkma; iş bulmak daha da kolaylaşacak belli bir süreye kadar. Çok hızlı büyüyen bir sektör.

Hocam yanlız şunu gözden kaçırıyorsunuz, havaciligin geleceği var doğru iş her zaman olacaktır ama getirisi eskisi gibi olmayacağı gibi goturusude eskisinden fazla olacaktır. Sürekli kapanan veya birbirleriyle birleşen havayolları duyuyoruz (KLM airfrance gibi) ayrıca lowcost airline lar daha ucuza bilet satabilmek için personel giderleri başta sürekli tasarrufa gidiyorlar.Taseronlasma baş gösterdi (Türkiye de Tgs-Habom gibi) Dolayısıyla ben sektörün içinden birisi olarak ki sanırım sizde dispatch siniz geleceğin çalışan açısından şimdiki kadar parlak olmayacağının düşünüyorum.

Evet dediklerinizin bir kelimesinde yanlış yok. Fakat sektör hâla büyümektedir. Low Cost, şirket evlilikleri, TGS, HABOM vs. gibi oluşumlar devam etmektedir. Bunun da bilinmesinde fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: meganers

1)Thy'de maaş nasıl?
    2)1 takvim ayında kaç saat uçuyor lar
    3)Kaç saat sonrası fazla mesaiye giriyor?
    4)Max uçuş saati ne?
    5)Min dinlenme süreleri nedir?
    6)Kaç ay eğitim ve eğitim içeriği ne?
    6)Sınavlar da geçme notu kaç?
    7)Ne zaman ER uçağı sertifikası alıyorsun
    8)Kaç tip te uçuyor sun?
    9)1 ayda max yati kaç gün?
    10)Yatı harcirahlari günlük ne kadar?
    11)Yatilarda neleri sirket karşılıyor?
    12)Her yerde dışarı çıkabiliyor muyuz?
    13)Bizden vize isteyen ülke var mı?
    14)Her yıl eğitim aliyormuyuz ve herhangi bir sınava giriyor muyuz?
    15)Ilk önce hangi kidemde başlıyoruz ve ne kadar zamanda kıdem alıyoruz?
    16)Kabin amiri ne zaman oluruz?
    17)Kitaplarimiz manuellerimiz shgm ' ye göre neler
    18) Kesintiler nasıl?
    19) Kafamıza göre uçuşa gelmemezlik yaparsak ne olur?
    20)Rapor alsak kesinti oluyor mu?
    21)Benzin parası ne kadar?
    22)Toplu taşıma kullanabilmiyiz?
    23)Atatürk havalimanında otopark ücreti ne kadar?
    24)Ucustan ne kadar önce alkolu kesmemiz lazım ?
    25)hangi tipte minumum km sayısı nedir?
    26)Iç hat dış hat km farklı mi?
    27)1 günde en fazla kaç saat ucabiliyoruz ve mesai surelerimiz herhangi bir şekilde uzatilabiliyor mu? Uzatıliyor sa saate göre mi yoksa her saat olabilir mi?
    28)Uzun uçuşlar da dinlenme var mı yatak dösek var mı?

Aslında daha aklımda çok soru var ama bunlardan sonra onları da sorarım Teşekkürler

Soracak soru bırakmadın mübarek

• Antalyada asgari ücrete avukatlık yapmak istemediğim ve ileri seviye ingilizce bildiğim için denemek istiyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.