Şimdi Ara

Kablo Boyamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 metre Digitus CAT6 UTP kablo aldım ancak rengini beğenmediğimden dolayı boyamaya karar verdim. Boyayı nalbur gibi yerlerden almayı planlıyorum, sizce nasıl bir çeşit boya almalıyım kalıcı olması için?

• Bence boyama, dökülebilir.

Onun yerine şu psu kablolarını sardıkları renkli şeylerden al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

Bence boyama, dökülebilir.

Onun yerine şu psu kablolarını sardıkları renkli şeylerden al.

Arkadaşın da dediği gibi slevee alabilirsin uclarına da makaron boyadan daha ucuz olur emin ol !
  • Kabloyayı boyayamasam bile jakını ne ile boyayabilirim, yani gri renge turuncu jak olmamış bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfghzxcvb

Kabloyayı boyayamasam bile jakını ne ile boyayabilirim, yani gri renge turuncu jak olmamış bence.

Onu dikkatli boyamazsan o konektör elinde kalır. İletken kısıma boya bulaşmaması gerek.

Bence boyayacak başka birşey bul. Harcadığın paraya değsin hiç yoktan.

Git kasanı monitörünü falan boya. Ama sprey vernik kullan mutlaka, boya dökülür yoksa.
  • Boya yapma işlemi sanılanın aksine daha zor ve profesyonel yapılması gereken bir iştir.Sprey boyalar hareketli ve plastik yüzeylerde tutunum sağlayamayabilir.Bu nedenle kullandığınız boyanın cinsi , boya yüzeyinin hazırlanması ve boya sonrası cila atılması işlemleri bilen bir kişi tarafından özenle yapılmasıdır.
    Bu konuda size verebileceğim tek tavsiye aynı kablo veya soketin farklı rengini bulup satın almaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben psu nun kablolarını mat siyaha boyadım
    şu ana kadar bir sorun olmadı
    şimdide aynı kabloları uv kırmızı yapmayı düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber kablo çekmek.
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çakır_16 Ç kullanıcısına yanıt
    Nasıl tür bir boyayla boyadınız?
  • renkli kablo neden almayıp boyamayı düşünüyorsunuz. tavsiye etmem kablo boyamayı
  • Kablonun boya tutmayacağını sanıyorum üzerini bir parça ile kapladıktan sonra sprey boya ile boyayabilirsiniz.
  • Boya işine bence girme kasa çok ısındığına dökülmeler falan olabilir. onun yerine led alıp kasanın içinden geçirebilirsin istediğin renk daha şık daha güzel 0 risk
  • çak spreyi gitsin diycemde . dıştaki kablolarda sıkıntı olmaz. içerde arkadaşların dediği gibi dökülme olur .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.