arkadaslar kasa ıcı moddıng yapıorum ama kasacorabı bulamadım sıtelerde bana yardımcı olursanız cok sewınırım SaygılarımLa Onur..
quote:Orijinalden alıntı: Xlince denız cok tesekkur ettım saolasın hemen neo ya soralım bakalım.. :) ne dıcek ne oldu neo ile görüştünmü işine yarar birşeyler varmı
hocam bu çok güzel bişiymiş fakat kabloyu ıcıne sokmak biraz zorlayabilir.Bunları daha kullanışlı olanı yokmudur ki ?
quote:Orijinalden alıntı: Shiftless hocam bu çok güzel bişiymiş fakat kabloyu ıcıne sokmak biraz zorlayabilir.Bunları daha kullanışlı olanı yokmudur ki ? evet zorlayabiliyor ben hala takamadım mesela ve vazgeçtim resmen zaten ortada kabloda kalmadı kasada kabloların fişlerinden ayırmadan olmuyor zaten
quote:Orijinalden alıntı: Xlince en guzelı bıtane gırtlak hortum alıcam onu uv lu boya ıle boyıcam corab fılan almıcam.. uv yi nereden bulabilir ki uzun zamandır arıyorum yok yok yok yok :(
quote:Orijinalden alıntı: ege_kip quote:Orijinalden alıntı: Xlince en guzelı bıtane gırtlak hortum alıcam onu uv lu boya ıle boyıcam corab fılan almıcam.. uv yi nereden bulabilir ki uzun zamandır arıyorum yok yok yok yok :( ozdılek tekzen de mevcut 15 ytL koçtaşta war .. baumax ta war war war war :)
quote:Orijinalden alıntı: Xlince quote:Orijinalden alıntı: ege_kip quote:Orijinalden alıntı: Xlince en guzelı bıtane gırtlak hortum alıcam onu uv lu boya ıle boyıcam corab fılan almıcam.. uv yi nereden bulabilir ki uzun zamandır arıyorum yok yok yok yok :( ozdılek tekzen de mevcut 15 ytL koçtaşta war .. baumax ta war war war war :) uv deyince yok diyorlar baska bır ısmımı var yoksa ?
uv lu boya dıe denıldıgı zaman werıyolar ben aldım 15 tl turuncu rengınden..bı sıtede bulmustum lınkını bulursam sana ozelden atarım..
quote:Orijinalden alıntı: Xlince quote:Orijinalden alıntı: ege_kip quote:Orijinalden alıntı: Xlince en guzelı bıtane gırtlak hortum alıcam onu uv lu boya ıle boyıcam corab fılan almıcam.. uv yi nereden bulabilir ki uzun zamandır arıyorum yok yok yok yok :( ozdılek tekzen de mevcut 15 ytL koçtaşta war .. baumax ta war war war war :) bnde görmustum koçtaşta
quote:kadın çorabı olsa daha sexy olmazmı :D Mübarek ayda bari deme parası neyse verecemm :D Küçülmüşlerimi sana veriirim merak etme süper olur tweety li :D
quote:Orijinalden alıntı: blue_batuhan quote:kadın çorabı olsa daha sexy olmazmı :D Mübarek ayda bari deme parası neyse verecemm :D Küçülmüşlerimi sana veriirim merak etme süper olur tweety li :D fikrim iyi değilmi ama
kadıköy yazıcıoğlunda uygar bilgisayarda uv cable sleve bulabılırsın markasıda yanlıs hatırlamıosam khan olması lzm