arkadaslar bugün sony marka laptopumun islemci sogutma bakırındaki tozları temizledim.. aleti toparladım fakat açma kapama dügmesi ve scroll/caps/num lock tuslarının ısıklarının bulundugu parçanın kablosunda bi kopukluk var sanırsam kablo sadece belli bi sekilde duruyoken açma kapama dügmesi çalısıyor..
o kablonun resmini suan çekemem fakat internetten aynı soket yapılı farklı boyda bi resim buldum.. kablo telefon ekranlarının falanda takıldıgı cinsten bisey
soket tipi dedigim gibi aynı fakat çok ince bi kablo içinde 12 tane tel var ve toplamda 6.5milimetre gibi bi genisligi var.. bunu bulabilecegim bi elektrik/elektronik dükkanı varmıdır? yada tamircilerimi dolasmalıyım?
Up!
walla ısın zor ama sen yınede yazıcı oglunun ordakı bilgisayar tamircilerine bi tanıs onlar bulabilr-
konu silinebilir.. kablonun birebir aynısı olmasada aynı kalınlıkta daha çok tellisini buldum (yazıcıoglunda) ucundan kestim uydurdum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme