Şimdi Ara

Kablo internet fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kablo internet fiyatlarını bilen var mı, şirketlerin sitelerinde yok.ADSL mi kablo mu alayım karar vermeye çalışıyorum, kablo kesinlikle daha hızlı ama daha pahallı olduğunu biliyorum.

• KabloNet fiyatları firmasına göre değişiyor. KabloNette 43+25=68 milyon aylık ödemesi var Kablo Tv ücreti dahil.
    Hız konusuna gelince haklısın bu aralar kablonetin abone sayısı azaldı buda hızları etkiledi tabiki.
  • www.ultratv.net
    www.kablonet.com
    bu firmaları arayıp öğren ayrıca nerde oturduğunu söyle oraya hangi firmanın baktığını söylerler buda yardımcı olur sana bu arada ortalama ücret 60milyon+kablotv ama bağzı bölgelere yeni firmalar bakıyo onlarda +25 milyon vermiyosun yani 35milyon fln oluyo aylık mesela mecidiyeköy öle
  • Teşekkürler arkadaşlar, bu bilgi yeterli oldu.
  • tabii bu fiyatlar 64k için..
  • yani 128k
  • kablonetin download ları adsl ıle karsılastırılamaz ama oyun sunucularında kablonet kullanan kısıler daha ıyı pıng alıyor ama kullanıcı bana oyun ıcın lazım deyıl dıyorsa bence 256 k adsl alsın cunkı 64 k cable ıle aynı aylık odemesı hemen hemen (3 , 4 mılyon oynar anca)ama adsl nın downloadları daha ıyı 30 40 cıvarı
  • haklısın kardeş ama alıcakların şunları göz önünde bulunurmaları gerek
    1-hattun aksilik çıkmazsa 2-3 ayda açılır
    2-zırt prıt modemle ilgili sorun yaşarsın
    3-bi problem oldumu tek çare forumlardaki insanların çözümü bilmeleridir yoksa yandın
    4-Sürekli zam korkusu yaşarsın (gerçi ailesi ödiyenler için genelde ayda 70-80 fazla bi miktar diğil ama kendi verenler için dert)
    5-Şu anda 256adsl 80milyon
  • ha bide 256max hız 256/8 yani 32kb dır o da maksimum
  • Ben yedi aydır 512/128 adsl kullanıyorum.Hiç bir problemle karşılaşmadım.Daha önce kablo kullanıyordum.Kabloya göre adsl daha stabil ama oyunlarda kablo daha performanslı,
  • zaten 512 ayrı o 60kb la falan yüklüyo ama 128kablo ve 128adsl için tabiki kablo derim ama bu aralar sorunlar azaldığı için 256adsl fiyat iyi olursa daha mantıklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.