Arkadaşlar kablo internet fiyatlarını bilen var mı, şirketlerin sitelerinde yok.ADSL mi kablo mu alayım karar vermeye çalışıyorum, kablo kesinlikle daha hızlı ama daha pahallı olduğunu biliyorum.
KabloNet fiyatları firmasına göre değişiyor. KabloNette 43+25=68 milyon aylık ödemesi var Kablo Tv ücreti dahil. Hız konusuna gelince haklısın bu aralar kablonetin abone sayısı azaldı buda hızları etkiledi tabiki.
www.ultratv.net www.kablonet.com bu firmaları arayıp öğren ayrıca nerde oturduğunu söyle oraya hangi firmanın baktığını söylerler buda yardımcı olur sana bu arada ortalama ücret 60milyon+kablotv ama bağzı bölgelere yeni firmalar bakıyo onlarda +25 milyon vermiyosun yani 35milyon fln oluyo aylık mesela mecidiyeköy öle
Teşekkürler arkadaşlar, bu bilgi yeterli oldu.
tabii bu fiyatlar 64k için..
yani 128k
kablonetin download ları adsl ıle karsılastırılamaz ama oyun sunucularında kablonet kullanan kısıler daha ıyı pıng alıyor ama kullanıcı bana oyun ıcın lazım deyıl dıyorsa bence 256 k adsl alsın cunkı 64 k cable ıle aynı aylık odemesı hemen hemen (3 , 4 mılyon oynar anca)ama adsl nın downloadları daha ıyı 30 40 cıvarı
haklısın kardeş ama alıcakların şunları göz önünde bulunurmaları gerek 1-hattun aksilik çıkmazsa 2-3 ayda açılır 2-zırt prıt modemle ilgili sorun yaşarsın 3-bi problem oldumu tek çare forumlardaki insanların çözümü bilmeleridir yoksa yandın 4-Sürekli zam korkusu yaşarsın (gerçi ailesi ödiyenler için genelde ayda 70-80 fazla bi miktar diğil ama kendi verenler için dert) 5-Şu anda 256adsl 80milyon
ha bide 256max hız 256/8 yani 32kb dır o da maksimum
Ben yedi aydır 512/128 adsl kullanıyorum.Hiç bir problemle karşılaşmadım.Daha önce kablo kullanıyordum.Kabloya göre adsl daha stabil ama oyunlarda kablo daha performanslı,
zaten 512 ayrı o 60kb la falan yüklüyo ama 128kablo ve 128adsl için tabiki kablo derim ama bu aralar sorunlar azaldığı için 256adsl fiyat iyi olursa daha mantıklı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme