Şimdi Ara

Kablo net Engelli Aboneliği- Modem Rezilliği(Güncellendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Müşteri Hizmetlerini aradım bugun. 50 mbps internet+ Cihazlar (6+3) 99 TL'ye geliyor. Engellilere özel 75 tl. İnternetten(Online) başvurularda ilk ay ücretsiz diyorlar. AYLIK 71,88 TL ye geliyor 2 Yıllık alırsam.

Öncelikle online başvurularda kuruluma gelince nasıl bir yol izlememiz gerekli.
    İkinci ve önemli husus ise kiraladıkları modem şuan hangisi acaba ? Şuan hali hazırda kablo tv kullanıcısı nişanlım ama, modemin çekimi berbat ötesi yan odadan çekmiyor. maalesef. Bunun için ne yapmalıyım.

TTNet oturduğum konumda ADLS olduğunu 16 lık internet verdiğini söyledi. ve 87 TL. Aşırı pahalı ama modemleri çok güzel çekiyor.

3. Husus elimde zyxel modem TTNET MODEM VAR. Bunu router olarak kullanabilir miyim ? Youtupda bunun örnekleri var ancak çok karışık geldi.

Zaman ayıran herkese teşekkürler,
    Sağlıklı günler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre67z -- 20 Nisan 2020; 15:43:59 >

• Dün kablonet abonesi oldum. İki gün önce telefondan başvurduğumda sadece modem kiralamak istiyorum dedim marka ve modelden hiç bahsetmedim bana kullanılmamış Netmaster Infinity 401 getirildi. Size yeni bir modem de verilebilir kullanılmış da olabilir bu stoklarına bağlı sonuçta kablonet'in verdiği modemlerin hepsinin wifi'ı güçsüz. Bendeki Infinity 401'in wifi'ı için rezalet diyemem ama iyi değil. Wifi güçlendirmek için wireless repeater gibi cihazlar kullanılabilir ya da uzun süre kablonet abonesi olarak kalmayı düşünüyorsanız wifi'ı güçlü ve kablonet uyumlu bir modem satın almayı düşünebilirsiniz.
  • kablonetin verdiği tüm modemlerin wifi gücü zayıftır. kendiniz docsis 3.0 modem edinerek ve MAC adresini kablonete bildirerek kullanabilirsiniz. arkadaşımda ASUS marka kablo modem var, evin her yerinde full çekiyor.
  • 300 Tl li gözden çıkardım. Kablo netten cihaz kiralamayarak kendim almak istiyorum. 2-3 yıl kullanma düşüncesindeyim. Önerebileceğiniz bir modem var mı? Veya Modem+ router paketi de olabilir. Salondaki tv rahat bağlansın interte veya yatak odası ile salon arasında yaklaşık 10 m var. Bu mesafede kolay kullanım sağlasın yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre67z

300 Tl li gözden çıkardım. Kablo netten cihaz kiralamayarak kendim almak istiyorum. 2-3 yıl kullanma düşüncesindeyim. Önerebileceğiniz bir modem var mı? Veya Modem+ router paketi de olabilir. Salondaki tv rahat bağlansın interte veya yatak odası ile salon arasında yaklaşık 10 m var. Bu mesafede kolay kullanım sağlasın yeter.
    Benim de aradığım ancak Cevabı bulunamayan soru ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu hala güncelliğini koruyor arkadaşlar.
  • wifi gücü ve yönetim paneli rezalet bir çok özellik kısıtlı ve başarısız cihazlar 100 mbit üstü hızlar olsa kaldıramaz üretim kalitesi TP-Link, Asus, Harris, Motorola nın gigabit portlu kablo modemleri var ama Türkiye de kullanmak zor Kablonet config dosyası atmayınca merkezden sapıtıyor cihazlar MAC adresi ile kaydettirmek işe yaramıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bildiğini üzere aboneliği nihayet aldım, 100 Mbps akşam 19-24 arası hızım 25 mbps düşüyor. Ancak modem boş arada duvar olmayan salonda bile uzaklaştıkca hız düşürüyor. Modemle bütünleşik veya kablo ile kullanımda 100 sunuyor demek.

Netmaster Infinity 401

Hemen arkadasındaki odadan çekiyor onun ilersindeki odalardan çekmiyor, Antrede 6 metre yürüyünce çekmiyor odalara girmeden kopuyor. Özellikle bu modemi istemedim ama tek bu varmış ellerinde övdü modemi bana ama TTnetin modemlerinin yanından geçmez. 1 kattan 4 kata çeken modemle bu yan yana konmaz bile. Alacak arkadaşlara tavsiyemdir 2. kere düşünsünler F/P olarak internet paketi süper otesi ancak modem rezalet.

Kablo net Engelli Aboneliği- Modem Rezilliği(Güncellendi)Kablo net Engelli Aboneliği- Modem Rezilliği(Güncellendi)Kablo net Engelli Aboneliği- Modem Rezilliği(Güncellendi)

• quote:

Orijinalden alıntı: emre67z

Arkadaşlar bildiğini üzere aboneliği nihayet aldım, 100 Mbps akşam 19-24 arası hızım 25 mbps düşüyor. Ancak modem boş arada duvar olmayan salonda bile uzaklaştıkca hız düşürüyor. Modemle bütünleşik veya kablo ile kullanımda 100 sunuyor demek.

Netmaster Infinity 401

Hemen arkadasındaki odadan çekiyor onun ilersindeki odalardan çekmiyor, Antrede 6 metre yürüyünce çekmiyor odalara girmeden kopuyor. Özellikle bu modemi istemedim ama tek bu varmış ellerinde övdü modemi bana ama TTnetin modemlerinin yanından geçmez. 1 kattan 4 kata çeken modemle bu yan yana konmaz bile. Alacak arkadaşlara tavsiyemdir 2. kere düşünsünler F/P olarak internet paketi süper otesi ancak modem rezalet.

Kablonet'in verdiği tüm modemler rezalet. Bu 15+ yıldır böyle. Doğru dürüst Wifi kullanabilmek için adam akıllı bir router alıp, o modeme bağlamak gerekiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.