Şimdi Ara

Kablo nette en iyi kampanya hangisi bana sadece internet lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kablo net Abone olduktan 1 gün sonra gelip kurdular ve hemen ilkonce kabloyla interneti test ettim hızını ben aslında 35 mb çıksın süper olur demiştim ve inanin 48.5 mb hız çıktı süper dedim habire ölçüm 48.7 48.9 mb huvvv dedim süper sonra wireless le ölçüm yaptım laptopdan 39 mb hız çıktı odaya geçtim 1 kalın duvar var ordanda 37 mb çekti sonra S4 samsung telefonum denedim 4 mb çıktı bidaha denedim 3.7 mb şaşırdım cep telefonundan böyle yavaş çıkınca sonra samsung S7 edge den denedim ve 47mb 45mb odadan 40 mb huvvvc dedim süper anlamadigim konu S4 den niye yavaş çıkıyor anlamadım ki önemli değil ve cok memnun kaldım kablo net hiç böyle beklemiyordum süper ve hd kanallar süper belgeseller wizyon sinemalar harika 100 dk da heryone hediye olması çok güzel gerçekten çok memnun kaldım söyleyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafonenetteyim son 3 ay kaldi kablonete gecicem tahhattut bozumu son 3 ay faturayi oderler mi ?

• Odada masa üstü bilgisayar var laptopun wireless olarak denemistim 39 37 mb arası çıkıyor odamda yine masa üstü pc var modem le arasında 1 duvar var kalın duvar masa üstü pc ye 5 sene önce almış olduğum Tp link çift uclu yani 2 antenli wireless cubukla denedim 44.5 mb çekiyor süper huvvv samimi soyluyom iyikide superonline wdsl var fiberi yok apartmanda yoksa superonline gecmistim ve kabloneti bilemicektim bukadar iyi olduğunu teknik destek telefonlarinada anında cevap veriyorlar söyleyim kardeşlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Canbotek

Kablonet fiber değildir . Satış tekniğinde fiber denilir.koasiyel kablodur

Ben uyducuyum kablo tv nin kablosu bildigin uydu kablosu ama öyle bir kablo ki sinyal kaybolması nerdeyse hiç yok o kablonun metresi en az 4 tl dir benim kullandığım uydu kablosu nun 100 metresi 35 tl =)

• qarakedi kullanıcısına yanıt
    zaten 3 mbps de kullanmak istemiyorsan hızını o ay için cüzi miktar ödeyip arttırma fırsatı var.o yüzden oldukça iyi kampanyaları var
  • fiber internet olarak hizmet alacağın için hızlı olacaktır.ama sen benim için hız önemli dersen 50 ve üstüne odaklan derim.çünkü benim tanıdıklarım da kullanıyor onlarda hıza önem veriyor mesela 100 güldüren kampanyası var hem fiyatı iyi hem hızı yüksek ve içinde yanılmıyorsam altın sinema paketi ve kablo tv üst paketi vardı. benim evimde alt yapı olmadığı için alamadım. ama kullanan kişileri görüyorum kesinti yok kopma yok
  • dj.caner kullanıcısına yanıt
    benim bildiğim kadarıyla kablolu bağlandığında 50 mbps aldığında 50 mbps yi görüyorsun... ama wifi de biraz düşme oluyor ama 45-50 mbps arası diye biliyorum.hız konusunda en iyi türksat diyebilirim
  • Türksat'ın interneti gayet iyi olduğunu biliyorum. Bizim fiber alt yapımız olmadığı için maalesef kullanmıyorum ama kullanan birçok yakınım var ve hepsi çok memnun.50 mbs 150 gb 3 ay bizden kampanyasını önerebilirim.http://www.turksatfiberinternet.com/3_AY_B%C4%B0ZDEN.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zynp0 -- 17 Aralık 2016; 15:55:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: notropil

quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

Hocam 2 sene önce geçmediğime o kadar pişman oldumki türktelekomun kazığını yedim. Telekoma sadece telefon için ödediğim paraya hem internet hem tv hemde telefon kullanıyorum. Yok yağmur yağınca uydunet kesilir yok durmadan bölgesel arızalar olur hep yalanmış, evde ps4 online maç yaparım 3mb de bile hiç bir sorun olmadan oynuyorum(Hep pinglerden şikayet olurya). Geçmeyen varsa diğer iss.lerin kazığını yemeye devam etsin

slm hocam,

çok merak ettim ps4 de hangi oyunu ping sorunu olmadan oynuyorsunuz ?

birde pingtest yollarmısınız bizlere değerlerinize bir bakalım.

Merhaba,

Playstation 4 de Fifa 2017, Bu oyunuda %90 online ultımate team oynarım.

Kablo nette en iyi kampanya hangisi bana sadece internet lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qarakedi -- 19 Aralık 2016; 10:40:33 >

• Aslihannn A kullanıcısına yanıt
    Gerek kalmıyor, videoları takılmadan hd olarak izliyorum ve ps4 online da sorun olmuyor. en alt paketten başlamıştım yetmezse üst pakete geçerim di,ye ama ihtiyaç olmadı
  • Bende kablonet için dün başvuru yaptım.

Ben 10 Mbps 50 Akk olan 39 tl lik tarifeyı aldım. Aynı fiyata 25 Mbps 25 Akk 49,99 tl vardı onu almadım. Bu fiyatlara modem ve Hd kutu dahil.

Açıkçası kafam karışık 10 hız biraz düşük gibi.

49,99 tlye diye söylediğim Hayatı kaçırma diye kampanyalı paket de

25 Mbps 75 Akk

Modem ve Hd kutu hediye yine

Hd yayın 160 kanallı kablo tv temel paket

Vizyon sinema paketi var farklı olarak.

Birde Mayıs.2017 de btk kararıyla Akk sonrası hızlar değişecek Ben bu 10 Mbps alırsam akk sonrası hiz 5 Mbps olacak

25 Mbps 75 Akk 49,99tl olan paketi secersem Akk sonrası hız 8 ya da 16 Mbps olacak. Bu da önemli

10 tl fazla vermeye değer mi

Ne dersiniz 39 tl lik paket yerine 50 tl lik paket daha avantajlı kanal olsun Hız.olsun Akk olsun sinema paketi de var 10 tl fazla vermeye değer mi?

Ya da önerdiğiniz başka.uygun bir paket var mı?

• ellekem kullanıcısına yanıt
    10 lira, hızın 2.5 katına çıkması ve kotanın da 25 GB artmasına değer bana göre. Dediğiniz gibi yeni BTK kararına göre de çok daha avantajlı bir hal alıyor. Diğer şartları bilmiyorum tabii ki.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.