Bildirim
Kablo nette en iyi kampanya hangisi bana sadece internet lazım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kablonet iyidir.
Kötü olsa bile ttnet den daha kötü olmak için özel çaba göstermesi lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem evde hemde işte kullanıyorum yaklaşık 10 ay'dır, kesinlikle tavsiye ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: qarakedi
Hem evde hemde işte kullanıyorum yaklaşık 10 ay'dır, kesinlikle tavsiye ederim.
Kardeşim hız kaç hangi kampanya veya 50 mb olupta max kaç mb hız görüyorsunuz
Ben her iki aboneliğim de 10 mb hız kullanıyorum yalnız doğum günümde bir günlüğüne 100 mb hız verdiler hediye olarak 97 mb hız ölçmüştüm.
Evde Uydunete hoş geldin kampanyası var 24 ay taahhütlü Modem ücreti dahil 27 TL Ödüyorum(Bu kampanya sona erdi yanılmıyorsam),
İşte Günde 1 TL.ye uydunet 24 ay taahhütlü olarak kullanıyorum modem ücreti+statik ıp 36 TL ödüyorum, Hatta Telekomdaki telefon hattımı da Uydunete taşıdım ve telefonu bedava kullanıyorum(100 dk kadar). -
VAYBE 97 mb hız gördün demek gerçekten şaşırdım süper bende 50 mb olanı seceyim olmadı Teşekkürler bilgi icin
quote:
Ben her iki aboneliğim de 10 mb hız kullanıyorum yalnız doğum günümde bir günlüğüne 100 mb hız verdiler hediye olarak 97 mb hız ölçmüştüm.
Evde Uydunete hoş geldin kampanyası var 24 ay taahhütlü Modem ücreti dahil 27 TL Ödüyorum(Bu kampanya sona erdi yanılmıyorsam),
İşte Günde 1 TL.ye uydunet 24 ay taahhütlü olarak kullanıyorum modem ücreti+statik ıp 36 TL ödüyorum, Hatta Telekomdaki telefon hattımı da Uydunete taşıdım ve telefonu bedava kullanıyorum(100 dk kadar).
İnsanın zoruna gidiyor 27 lira ödemek varken 70 lira ödemek vay arkadaş. -
Aslında süperonline gececektim ama apartmandaki superonline megersem fiber değil vdsl mis bende dedim aynı apartmanda oturdugum komsuma sorayım kablo netten memnun musun diye komsuda memnunum dedi istediğin hizlar var dedi bende yupyyyy dedim 😀 çünki tekrar ttnete mecbur kalmak istemiyordum ve kablonete gecicem 50 mb hız 75 gb akk
Bide turktelekomun 4.5 sene once vermiş olduğu airtes adsl VDSL air 5650 modemim var fiber optik olarak kullandim kablo nete uyumsaglarmi
http://www.turksatabonelik.com/Kampanya/3-Ay-Bizden-Kampanyasi/4071/ sizce bunu 70 tl yoksahttp://www.turksatabonelik.com/Kampanya/Maksimum-Keyifli-Kampanya/4061/ 57 tl hangisi mantıklı
http://www.turksatabonelik.com/Kampanya/Maksimum-Keyifli-Kampanya/4061/
burda 25 e 150 üst paket ve altın sinema patekini kullanmaktayım memnunumda ayrıca telefonda olsun derseniz
https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,419,konusturan-maksimum-keyifli-kampanya
burayıda inceleyin derim
bence önce alt paketlerden başlayın beğenirseniz üst paketlere geçmek kolay vede geri geçmek de kolay
ama üst paketten başlarsanız geri alt pakete geçmek olmuyor
ben böyle bakıyorum
-
50 Mbps’ye kadar 75 GB AKN EkoSınırsız Uydunet + hd Teledünya Temel Paket + 6 cinema kanali Kablo TV + Vizioon Sinema wireless modem hersey içinde 24 ay 60 tl odecegim sordum kaç hız alırım 49 mb alırsın dedi 2 güne kuracaklar İNŞALLAH kaç hız aldığımı yazıcam buraya
hayırlısı olsun derim
paylasımlarını zı bekleriz burada -
Hocam 2 sene önce geçmediğime o kadar pişman oldumki türktelekomun kazığını yedim. Telekoma sadece telefon için ödediğim paraya hem internet hem tv hemde telefon kullanıyorum. Yok yağmur yağınca uydunet kesilir yok durmadan bölgesel arızalar olur hep yalanmış, evde ps4 online maç yaparım 3mb de bile hiç bir sorun olmadan oynuyorum(Hep pinglerden şikayet olurya). Geçmeyen varsa diğer iss.lerin kazığını yemeye devam etsin -
Rica ederim. -
Sağlamaz, uydunetin voip modemini alacaksın. -
Hocam tuksatın resmi sitesinden satın alın, aracılarla uğraşmayın.
https://www.turksatkablo.com.tr/ -
Kablosuz Docsis 3.0 Modem verceklermis bide tele dünya hd kutu ama hangi kutumarkalari verecekler bilmiyorum ama memnun kalcaksiniz dedi kutulardan Enson çıkanları veriyor larmis
quote:
Hocam 2 sene önce geçmediğime o kadar pişman oldumki türktelekomun kazığını yedim. Telekoma sadece telefon için ödediğim paraya hem internet hem tv hemde telefon kullanıyorum. Yok yağmur yağınca uydunet kesilir yok durmadan bölgesel arızalar olur hep yalanmış, evde ps4 online maç yaparım 3mb de bile hiç bir sorun olmadan oynuyorum(Hep pinglerden şikayet olurya). Geçmeyen varsa diğer iss.lerin kazığını yemeye devam etsin
slm hocam,
çok merak ettim ps4 de hangi oyunu ping sorunu olmadan oynuyorsunuz ?
birde pingtest yollarmısınız bizlere değerlerinize bir bakalım. -
Kablonet fiber değildir . Satış tekniğinde fiber denilir.koasiyel kablodur
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- netmaster modem resetleme
- modem ds ışığı yanıp sönüyor
- ubee - evw32c modem
- kablonet iptv sorunu
- turkcell superbox mavi ışık neden yanar
- internet hızlandırıcı
- turkcell abone sayısı
- statik ip öğrenme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X