Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
47.561
Cevap
291
Favori
3.195.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle haklisiniz. Duzgun ve katiteli bir yayinin temel sarti oldu dijital yayincilik. Bunun dogal sonucu katiteli yayinlarda sifreli olmaya basladi.
    Kablo tv de bu pazarda yerini almakta fakat bu stratejisini degistirmezse omrunun uzun olacagini dusunmuyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Kablo tv yayıncılığının büyümesi yönünde bi çalışma yapılıyor mu? Yoksa hala bu saçma stratejiyle mi devam ediyorlar? Bi üst sokakta var alt sokakta yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: benmahir

arkadaşlar ben Antalyadan yazıyorum. burada teledünya aboneliği başladı mı, bilen var mı?

İstanbul, Ankara, İzmir ve Manisa dışındaki illerde Şubat 2009'da başlayacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Answér

eurosport un bu ses sorunu nolcak

bu kadar mı zor ya yapmak...

bide arkadaşlar eurosport gibi büyük bir kanal neden hala tam anlamıyola hd yayın veremiyor çok merak ediyorum. isviçre nin bi kanalı var HD SUİSSE diye birşey. türkiye hırvatistan maçını abimlerde o kanaldan izlemiştim. gerçek hd TV yayını ilk defa orda gördüm. bu eurosport fln kendini kandırıyo bence....
  • teşekkürler Fırat arkadaş. demekki şubata kadar bekleyeceğiz. en azından şimdilik kablo tv üyeliği yaptırayım bari...
  • HD kanal sayısı artmalı ve Eurosportu sesi düzeltilmeli.

SİZDE TELEDÜNYAİNFO KANALI ÇALIŞIYOR MU BENDE ÇALIŞMIYOR?
  • Teledünya teknik ekibi bu forumu takip ediyorlarsa onlara da bildirmek istiyorum:

Eurosport HD kanalında ses problemi var. Ses kesik kesik geliyor. Lütfen bu problemi biran önce düzeltin.
  • Arkadaşlar,Türksat 3A ya geçilince İstanbul,Ankara,İzmir ve Manisa'da analog yayında kablo tv kanal frekansları değişmişti.Hatta TRT teletext 324.sayfada da yazıyor. 1 Aralık itibarıyla da diğer bazı illerde değişecekti.Bu illerde oturup ta frekansı değişen oldu mu? BURSA örneğin.Ben Yalova dayım.Bizim ki 2 şubat 2009 da değişecek miş.Merak ettim de.:)
  • selamlar sony tv den teledünya izleyenler lütfen sinyal seviyelerinin derecesini ve hemen altındaki.

Pre RS:

5s:

değerlerini söyleyebilirler mi?
  • Sony 26V4500

Pre RS:0
    5s: 0
    Sinyal Düzeyi: Yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnklc -- 17 Aralık 2008; 22:23:49 >
  • sinyal değeri nerde yazıyor acaba ?
  • Kumandadaki "options" tuşuna bastıktan sonra "sistem bilgisi" kısmına girmeniz gerekiyor.
  • Sony 40E4000

Pre RS:0
    5s: 0
    Sinyal Düzeyi: Yüksek

quote:

Orjinalden alıntı: foreone

selamlar sony tv den teledünya izleyenler lütfen sinyal seviyelerinin derecesini ve hemen altındaki.

Pre RS:

5s:

değerlerini söyleyebilirler mi?
  • merhaba arkadaşlar,
    size sorum şu apartmanımızda merkezi sistem çanak var evde receiver ile yayın alabiliyorum,
    bu duruma karsın teledünya HD aboneliği başlatmak ne kadar mantıklı olur,bana 210ytl. cihaz + 9.5ytl aylık maliyeti olacak ve ileride full hd lcd almak niyetim var.......teşekkürler
  • değerlerin 0 olması ilginç çok.
    bende 0 a düşerse yayın direkt olarak kesiliyor...
  • arkadaşlar bugun sabahtan bu yana trt 1 2 3 showtv kanald atv açılmıyor diğer kanallar açılıyor. problem ne bılgısı olan varmı ?
  • Ankara Bahçelievler'deyim. Bugün itibariyle aynı sorun bende de var

quote:

Orjinalden alıntı: w1k1nG

arkadaşlar bugun sabahtan bu yana trt 1 2 3 showtv kanald atv açılmıyor diğer kanallar açılıyor. problem ne bılgısı olan varmı ?
  • Kabloları değiştirttim ve SİNYAL 86 OLDU

Sizde sinyal kaç?
  • uydudan samp ligi ve ntv maclari sorunları kotu havalarda ntvgrubu yayin bozuklugu bezdirmeye basladi
    adsl ve kullanmadigim tel faturasi da var
    yeni eve tasinmadan once eski kablotv abonesi olarak memnundum buraya geldigimde hizmet olmayınca uydu alimisti

kablo+uydunet+teledunya kampanyasini gordum sonra binadaki hizmeti kontrol ettim var gorunuyor
    yazılanları okumaya calistim
    toparlayacak olursak

uydu modem ucretsiz
    hd box 210ytl sd box 85ytl
    kablo+uydunet+teledunya kurulum toplam 35ytl
    mayisa kadar 9.5ytl
    ondan sonra 16.5 veya duzenlenecek
    uydunet 1gb sınırsız 39ytl

yalnız burayi okuyunca hevesim kacti,halen oturmamis sanirim sistem :( adam gibi bir hizmet ne zaman alacagiz acaba
  • Herşeyi Doğru anlamışsın ama Mayısa kadar meselesini bilmiyorum.BU DOĞRU MU?
    ayrıca sistem oturacak inşallah 1-2 yıl içinde bence en popüler platform olacak.

quote:

Orjinalden alıntı: goofyitu

uydudan samp ligi ve ntv maclari sorunları kotu havalarda ntvgrubu yayin bozuklugu bezdirmeye basladi
    adsl ve kullanmadigim tel faturasi da var
    yeni eve tasinmadan once eski kablotv abonesi olarak memnundum buraya geldigimde hizmet olmayınca uydu alimisti

kablo+uydunet+teledunya kampanyasini gordum sonra binadaki hizmeti kontrol ettim var gorunuyor
    yazılanları okumaya calistim
    toparlayacak olursak

uydu modem ucretsiz
    hd box 210ytl sd box 85ytl
    kablo+uydunet+teledunya kurulum toplam 35ytl
    mayisa kadar 9.5ytl
    ondan sonra 16.5 veya duzenlenecek
    uydunet 1gb sınırsız 39ytl

yalnız burayi okuyunca hevesim kacti,halen oturmamis sanirim sistem :( adam gibi bir hizmet ne zaman alacagiz acaba

• quote:

Orjinalden alıntı: staluer

şu an sorun yok tüm paketler çalışıyor..

121 mhz 6900 64 qam
    482 mhz 6900 256 qam
    490 mhz 6900 256 qam
    498 mhz 6900 256 qam
    506 mhz 6900 256 qam
    514 mhz 6900 256 qam
    522 mhz 6900 256 qam

bu frekanslar önemli arkadaşlar demin setupboxı güncelledim 4 kanal buldu ilk önce sonra bunları tekrar arattım hepsi ok şimdi.eurosporttaki ses sorunuda çözüldü sansim demin ama çözülmemiş bu sefer kanalı ilk açtığımda direk ses geliyor fakat kesik kesik geliyor ve ingilizce sese geçtiğimde hiç ses gelmiyorr

bişi sorcam tv özelliklerinde hd yayın sırasında 28khz 50 hz diyor bunun anlamı tam olarak nedir 720p ye mi denk geliyor demek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zilgar -- 21 Aralık 2008; 15:31:52 >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.