Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47.561
Cevap
291
Favori
3.195.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende cızırtı veya seste patlama olmuyor ancak özellikle müzik kanallarını izlerken bass sesler azalmış gibi geliyor.
    Daha önce DT ün 9,9 lık ucuz paketini kullanırken receiver'ın dandikliğinden kaynaklı benzer bir uğıltu sorunu bende de olmuştu.
    Sonrasında daha kaliteli olan Philips kutu ile değiştirince uğultuda seste düzelmişti.
    Bunda da benzer bir durum mu var acaba diye düşünüyorum.
    Birde kablodan olur mu acaba. Odanın içindeki kablo gelen teknisyen tarafından ek yapılarak uzatıldı.
    Sinyal gücü ve kalitesi bende genelde 94 - 68 civarında görünüyor.
    Sizlerde de aynı mı dır ?

quote:

Orjinalden alıntı: firfirdolan

quote:

Orjinalden alıntı: audio master

bende aynı şekilde her yağmur ve fırtınada yanın gidip 2-3 gün servis beklediğimiz için DT ü bıraktım.
    2-3 günde gelip kurdular Teledünya'yı. Evde HD Tv olmadığı için SD kutu aldım.
    Yayın oldukça net. Hatta DT den daha iyi diyebilirim.
    PIP özelliği ve kanalları programlayabilme artıları.
    Ayrıca kumanda çok hızlı. DT deki tıkla 3 sn bekle devri bitti.
    Ancak ses biraz kalitesiz geldi bana.
    Kullanan arkadaşlardan böyle bir izlenimi olan var mı ?
    HD kutu mu alsaydık acaba. Tahmin ediyorum daha kaliteli bir kutusu var.

bende sd kutu kullanıyorum. sesteki tuhaflık bende de mevcut. bazı kanallarda seste patlamalarda yapıyor (cızırtı) ama kutudan ses kısıp tvden acınca duzeliyor. bendeki sorun boyle yapınca tvden ugultu seklinde ses geliyor. bu sorunu bi turlu halledemedim.. yoksa goruntu konusundan cok memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kızıl Baron

200küsür YTL ödedikten sonra cihaz benim oluyor dimi? Yani kullanım ücreti gibi birşey değil o dimi??

İptal ettirseniz de kutu sizde kalıyor ama Teledünya'dan başka kablolu yayın yapan platform olmadığı ve bu kutu sadece kablolu yayına uyumlu olduğu için iptal ettirdiğinizde kutu bir işe yaramaz.
  • Teledunya HD receiver ile birlikte 2 haftadır kullanıyorum. diğer odadaki normal televisyondada normal kablo olarak kullanıyorum. HD receiver ile alamadığım RTL,MTV, Ses TV gibi normal televizyonumda görebiliyorum. Neden kaynaklandığı hakkında fikri olan varmıdır ?
  • dijitalde sadece surada gozuken kanallar var:
    Türksat Kablo
    Türksat Kablo Resmi Web Sitesine Hoş Geldiniz.
    http://www.teledunya.net/icerik/kanallar/index.php
  • ne yalan soyleyim sadece HD kanallar icin bile deger..
    Cok guzelmis. Ses problemi ve su arada sirda olan donmalar olmasa ...
  • ilginçtir teledünya nın tv rehberi link ini tıkladığımda anti-virüs programı virüs olduğunu sölüyor..derecesinede "high" demiş.dikkat edin.
  • bende az önce aradım yetkili arkadaşları kaydımı yaptırdım. hd kutu aldım. umarım iyi yapmışımdır.. düşündüm zaten kablo tv abonesiyim. 2,5 ytl farkla digital yayına geçicem.. sabırsızlıkla bekliyorum.. Aynı zamanda digitürk abonesiyim. lig tv için karşılaştırma yapıcam bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::ABSOLUT®:::

ilginçtir teledünya nın tv rehberi link ini tıkladığımda anti-virüs programı virüs olduğunu sölüyor..derecesinede "high" demiş.dikkat edin.

Haklısın, şimdi denedim ve Avira Antivirus hemen java script virüsü olduğunu söyledi.
    Aman arkadaşlar, uzak durun.
  • çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Bu arada herkesin kurban bayramı mübarek olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: etpalaz

quote:

Orjinalden alıntı: acdemirkol

merhab arkadaşlar. Ben de bugün itibariyle Teledünya HD'nin keyfini çıkarmaya başladım. Türksattan geldiler kurulumu yaptılar, kanalları kurdular ama ben nat geo hd kanalında ses problemi yaşıodum diğer arkdaşlar gibi. Versiyon güncellmesi ile bu sorunumu hallettim. Yalnız şimdi iki tane sorum olacak:

1) Türksatçılar geldiğinde sanki 90 küsür tane kanal vardı. Ben şimdi 482'li tarama yaptığımda 57 normal 2hd bir de info kanalını bulabildim. Acaba başka kanallarda mevcut yoksa ben mi bulamadım.(Bu arada İstanbul-Beşiktaş'ta oturuyorum.)

2) İkinci sorum kanal sırası ile ilgili. Bana kanalların sırası biraz düzensiz gibi geldi. Kendi çapımda kanlları sıralayacağım bir liste hazırladım. Örneğin Güncel kanallar, haber, belgesel vs. Bunu ayarlamamız mümkün mü. (Favorite menüsünü kullanmadan.)

Şimdiden teşekkür ediyorum.

Hayırlı olsun.

Şimdilik başka kanal mevcut değil. İleride inşallah, bekliyoruz

Kanal listesini de sıralamak şu an için mümkün değil. Favori listesi yapıp istediğin sıraya koyabilirsin ama yine kanal numaraları değişmiyor.
  • Arkadaşlar şu an bursada tüm yayınlar karlı olarak gösteriyor başka illerdede aynı sorunu yaşayan varmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::ABSOLUT®:::

ilginçtir teledünya nın tv rehberi link ini tıkladığımda anti-virüs programı virüs olduğunu sölüyor..derecesinede "high" demiş.dikkat edin.

@:::ABSOLUT®:::, Avast ben de de aynı uyarıyı veriyor.Türksat bunu bilmiyor herhalde... 2 adet trojan bulundu diyor ve bir sex içerikli siteye yönlendirmek istiyor.Bağlantıyı kesince engelleniyor.Ne iştir anlamadım?...
    Ek: Türksat'a da mail atıp durumu bildirdim.Bakalım ne zaman düzelecek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugeorya -- 8 Aralık 2008; 23:36:54 >
  • selamlar kablo sistemim mükemmel diyebilirim kendi yükselticim de var.(komsis Astracom da-32)
    Anadolu yakası kozyatağı civarında niyeyse sadece 41 sd 2 hd kanal alıyor 40v3000 televizyon.
    kalan kanalları almıyor yükselticiyi devre dışı bırakıp direkt aşağıdan gelen sinyali bağladığımda da yükseltici ile eve dağıtım sistemine bağladığımda da aynı sonuç.
    sadece ben miyim burada kalan kanalları alamayan acaba? oturduğum bölgeyle mi ilgili?
    bir de tv'nin system information kısmında
    Pre RS:x.xx e-5
    ve 5s: x.xx e-5
    diye 2 değer var.
    x.xx mesela 3.10 5.10 gibi yükselticiden gain ve equalizer ile değiştirebiliyorum.
    bunların olması gereken değer nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreone -- 9 Aralık 2008; 7:51:15 >
  • Yükselticinin nasıl bir işlevi var? bizde kullanmalı mıyız?

Kablo tesisatımın çok kötü olduğunu düşünüyorum ne yapmalıyım?

• Merhaba,

Ankara'da CONAX modulu nereden bulabilirim?

Bugun Konya Sokak'ta en az 10 yere sordum ama hiçbirinde yok.
  • arkadaşlar kesinlikle hd box ınız varsa hdmi kablo kullanın seslerdeki uğultu sorunu çözülüyor ve bendeki kanallarda gölgelenme sorunuda çözüldü görüntü zaten netti şimdi hdmi kablo ile neredeyse 2 kat net oldu scart kullanmayın kesinlikle !!!
  • arkadaşlar hdmi bağlantıda lcd tv görüntü ayarlarını elletmiyor doğrumudur ?? yani zoom seçeneklerini panoromic görüntü alamıyorum herşey basık çıkıyor gibi ??
  • Bende Philips 32PFL7962 var. HDMI kullanıyorum ve görüntü formatını televizyon üzerinden değiştirebiliyorum.
  • evet araştırdım bende arkadaşlar hdmi kullanan arkadaşların dikkatine !!! hdmi üzerinden 576p ayarlanırsa televizyon zoom yapmanıza ve yayın formatını değiştirmenize izin veriyor.720p veya 1080i ayarlanırsa hdmi teknolojisinin arayüz itibariyle çoğu lcd size yayın formatını elletirmiyor ve hepsini basık izliyorsunuz ;)
  • hd ready lcd tv için SD kutumu HD kutumu almak mantıklı olur sizce?
  • Arkadaşlar Teledünya alıcılarına kart takılıyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.