İstanbul Göztepe'de Eurosport HD'de hala kesik kesik ses gelme problemi devam ediyor. NG HD'de bir problem yok.
Diğer bölgeler de aynı mı acaba ?
quote:
Orjinalden alıntı: uzuna
İstanbul Göztepe'de Eurosport HD'de hala kesik kesik ses gelme problemi devam ediyor. NG HD'de bir problem yok.
Diğer bölgeler de aynı mı acaba ?
İzmir Bornovadayım. Bende de aynı.
ya bu luxe ne bende yok :S
Luxe TV diye bir kanal yok arkadaşlar boşuna aramayın.
Bu ilk haftalarda deneme amaçlı konulmuş bir HD kanaldı. O yayın üzerinden cihazlarının ayarlarını filan yaptılar.
Şu an için Teledünyanın bize taahhüt etmiş olduğu ve sunduğu iki HD kanal var. Biri NG HD, diğer ES HD.
İleride yeni kanallar ve paketler ilave edildiği zaman koyarlar mı, onu bilemem.
İstanbul Anadolu yakasında Teledünya'nın yayın merkezi Acıbadem'de. Telefon numarası: 0 216 327 24 47 - 48
Arıza bildirmek için gelen menüde 2'yi tuşlayın.
Eurosport HD'deki ses problemini sordum. Yayından kaynaklandığını söylediler.
Bilginize...
Bende bunu almaya karar verdim.Bugün başvursam ne zaman gelirler....
hd kanalların ses sorununu hallettim
mesela eurosport HD de ilk başta ses çıkmıyo ama kumanda dan aşağıda hoparlör işareti var ordan seçenekleri değiştin olana kadar deneyin mutlaka oluyo 1 yada 2 kez deneyin oluyo...
Evet once ingilizceye sonra tekrar turkceye alinca duzeliyor....
quote:
Orjinalden alıntı: The Answér
hd kanalların ses sorununu hallettim
mesela eurosport HD de ilk başta ses çıkmıyo ama kumanda dan aşağıda hoparlör işareti var ordan seçenekleri değiştin olana kadar deneyin mutlaka oluyo 1 yada 2 kez deneyin oluyo...
farklı bir konu acmak istemedigimden sorumu buraya yazıyorum ben uydunet icin baglattıgım hattımı uzun süredir kullanıyorum tv ye hic baglamadım ihtiyac duymuyordum ama bugun tv ye baglim dedim bir cok kanal bulmama ragmen kadal d gibi bir kac kanal cıkmıyor bu tvden kaynaklanan bir sorunmu sizce
quote:
Orjinalden alıntı: stevensons
kullanan arkadaşlar normal uydudan teledünyaya geçmeye değer mi sizce? belgesel kanalları ve ileriye dönük hd için beni cezbediyor. bir de şampiyonlar ligini izleyemiyorum bu şekilde star uyduya şife koyuyor.
Ben uydu yayını yanında normal analog yayına aboneyim. Yani herhangi bir cihaz almadım. Kablo TV'nin fişini LCD'ye taktım kanalları arattım , kullanıyorum. Yağmurlu havalarda falan uydu yayını bozulduğunda Kablo TV'ye geçiyorum. Öneririm alın izlemeseniz bile dursun. Ayda 7 YTL çok para değil.
bende aynı şekilde her yağmur ve fırtınada yanın gidip 2-3 gün servis beklediğimiz için DT ü bıraktım. 2-3 günde gelip kurdular Teledünya'yı. Evde HD Tv olmadığı için SD kutu aldım. Yayın oldukça net. Hatta DT den daha iyi diyebilirim. PIP özelliği ve kanalları programlayabilme artıları. Ayrıca kumanda çok hızlı. DT deki tıkla 3 sn bekle devri bitti. Ancak ses biraz kalitesiz geldi bana. Kullanan arkadaşlardan böyle bir izlenimi olan var mı ? HD kutu mu alsaydık acaba. Tahmin ediyorum daha kaliteli bir kutusu var.
gayet süper bir konu olmuş helal olsun .
Ankara çayyolunda Sony LCD tv ile 15 gün öncesine kadar kutusuz olarak tüm kanalları izliyordum. Sonradan tüm kanallar kararınca f=121 Mhz sembol:6900 kb/sn ayarlarını yaptım. Ancak bu kez sadece 7 adet kanal bulabiliyor. Problem ne olabilir görüşü olan var mı?
üye olup HD kutuya 200küsür YTL verdikden sonra, o kutu bizim oluyo dimi?? yani teledünya aboneliğimi kapattırsam bile onu geri almazlar dimi??
birde aklıma şöyle bi cinlik geldi.. kablo tv kablosunu STB'a girmeden önce 2ye ayırsam, bir kabloyu LCD'min anten girişine (şuanda normal kablo TV kullanıcısının yaptığı gibi) diğer ucunu da STB'a takıp, STB'dan HDMI kablo ile LCD'ye bağlasam, Teledünya'da çıkmayan kanallarıda (örneğin RTL) aynı televizyondan analog da olsa izleyebilirim dimi?? bi fikri olan??
STB de zaten analog çıkışı da mevcut, öncceden ikiye bölmenize gerek yok.
quote:
Orjinalden alıntı: alfaromeo0123
Ankara çayyolunda Sony LCD tv ile 15 gün öncesine kadar kutusuz olarak tüm kanalları izliyordum. Sonradan tüm kanallar kararınca f=121 Mhz sembol:6900 kb/sn ayarlarını yaptım. Ancak bu kez sadece 7 adet kanal bulabiliyor. Problem ne olabilir görüşü olan var mı?
Sony nin hangi modeli sendeki bilmiyorum ama daha önce seyredebiliyorsan şuanda seyretmen lazım. Çünkü bende Ankara Ayrancı dayım ve ilk çıktığı günden beri sürekli izlemekteyim. Teledünya abonesi olmadan. Bendeki Sony W4000 serisi. Sadece arattırma yaparken normal değilde hızlı tarama yaptırt ozaman bütün kanalları buluyor. Şuan 57 SD, 2 HD, Teledünya İnfo ve TRT Fm radyo olarak toplam 61 tane yayın var bende.
quote:
Orjinalden alıntı: Iced
STB de zaten analog çıkışı da mevcut, öncceden ikiye bölmenize gerek yok.
hadi yaa??? ee.. süper haber.. yaw üye olmak için sabırsızlanıyorum gerçekten.. bayramda çalışıyorlarmı acaba??
200küsür YTL ödedikten sonra cihaz benim oluyor dimi? Yani kullanım ücreti gibi birşey değil o dimi??
quote:
Orjinalden alıntı: Kızıl Baron
üye olup HD kutuya 200küsür YTL verdikden sonra, o kutu bizim oluyo dimi?? yani teledünya aboneliğimi kapattırsam bile onu geri almazlar dimi??
birde aklıma şöyle bi cinlik geldi.. kablo tv kablosunu STB'a girmeden önce 2ye ayırsam, bir kabloyu LCD'min anten girişine (şuanda normal kablo TV kullanıcısının yaptığı gibi) diğer ucunu da STB'a takıp, STB'dan HDMI kablo ile LCD'ye bağlasam, Teledünya'da çıkmayan kanallarıda (örneğin RTL) aynı televizyondan analog da olsa izleyebilirim dimi?? bi fikri olan??
öyle olması lazım yoksa niye o kadar para verelim ki ?
quote:
Orjinalden alıntı: audio master
bende aynı şekilde her yağmur ve fırtınada yanın gidip 2-3 gün servis beklediğimiz için DT ü bıraktım. 2-3 günde gelip kurdular Teledünya'yı. Evde HD Tv olmadığı için SD kutu aldım. Yayın oldukça net. Hatta DT den daha iyi diyebilirim. PIP özelliği ve kanalları programlayabilme artıları. Ayrıca kumanda çok hızlı. DT deki tıkla 3 sn bekle devri bitti. Ancak ses biraz kalitesiz geldi bana. Kullanan arkadaşlardan böyle bir izlenimi olan var mı ? HD kutu mu alsaydık acaba. Tahmin ediyorum daha kaliteli bir kutusu var.
bende sd kutu kullanıyorum. sesteki tuhaflık bende de mevcut. bazı kanallarda seste patlamalarda yapıyor (cızırtı) ama kutudan ses kısıp tvden acınca duzeliyor. bendeki sorun boyle yapınca tvden ugultu seklinde ses geliyor. bu sorunu bi turlu halledemedim.. yoksa goruntu konusundan cok memnunum