Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: trtunski , trtunski
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47.350
Cevap
290
Favori
3.181.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kanal sıralamasını sanırım kendin yapabiliyorsun(menüde birkaç seçenek gördüm)Favori listesi var.Yeni yeni ayırt edebiliyorum.Görüntü uydu dan daha dogal ve net(fark az ama var)ve cihaz gerçekten cok hızlı.

VEEE MALESEF HALA HD YAYIN YOK!!!!!!!!! VEREMEDİLER.
  • TELEDÜNYA POZİTEKLEMİ İZLİYORSUN ARKADAŞIM???
    SEMT / ŞEHİR NERESİ?

quote:

Orjinalden alıntı: asoyuerel

incele arkadasım ben euros izleyebiliyom dh yı ancak ses yok ngc hd daha hazır degılmıs bugun gorustum kart akvıyosvonunu da ılerde yapcaklarmıs sıfrelemek ıcın yarın servısı gelcek bana belkı o zaman yaparlar
  • evet pozitek ohc3700c modelo de yanlız star kanald de bırkac kanalda daha sureklı takılma oluyor euros. hd dekı ses sorununu da kumandadakı ses ayarından cozdum hem ıngılızce hemde turkce oluyor goruntu gayet guzel cok net tenıs macını ızledım gunduzde juventus macını ızledım harıkaydı gercekten . izmir karsıyaka bu arada eger almak ısteyen arkadaslar warsa satıs noktalarından degılde 4440126 dan yapsınlar ben bı satıs noktasını aradım 15 gun sonra baslıcak dedıler :D
  • ben de sd dijital kutusu aldım. yukardaki kutuya göre boyutları baya küçük tvmde hd ozelligi olmadıgı icin bunu aldım. bugun kurdular şu anlık sorun yok. goruntu kalitesi cok iyi bence. ileride daha detaylı problemleri yada guzelliklerini anlatırım :)

edit: yer: istanbul 4.levent

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firfirdolan -- 4 Kasım 2008; 21:04:00 >
  • Arkadaşlar yayını tunerim sayesinde izliyorum. Bu gün gün içerisinde yayınlar bir süreliğine kesilmiş akşam gelmiş dün yaptığım aramada 47 kanal varken şimdi 51 inşallah 58 olur. Teledünayı aradığımda takılmış plak gibi set top box satmaya uğraşıyorlar ama en sonunda gerek olmadığını itraf ettirdim kendim için tabiki abone yapalım dediler ama ondan da vaz geçirtim soruyorum ocak ayına kadar herhangi bir farklılık olacak mı diye yok diyor o zaman neden abone yapıoyrsunuz diyorum ocak ayında şifrelenecek yayınlar diyor ocak da abone olabilirmiyim diyorum evet diyor kopuyorum.

malesef süper bir olay başlıyor ama kurum içinde kimse ne olacağını bilmiyor. ha bu arada email attım o da geri döndü hata verdi. Sonuçta muhattab yok.
  • Merhaba arkadaşlar kurulum bugün yapıldı.. toplam 59 kanal kuruyor. nat.geo hd , eurosport hd nat. geo. music 'i siyah görüyorum .. Müşteri hizmetlerini aradım istanbul avrupa yakasında bi çalışma yapıldığını söyledi. Sanırım yalan söylemiyolar.. ara sıra hizmet listesi güncelleniyor yazısı cıkıyo ekrana . ve örneğin eurosport hd nin ismi değişiyo esp hd turk oluyo... umarım çok uzun sürmez hd'yi beklememiz. ama Sd kanallar kötü değil bence analog kabloykende kaliteliydi zaten diğer platformlara göre ( frekans değişikliğinden sonra). İstanbul avrupa yakasında oturup Hd yayın izleyebilen arkadaşlar var mı şuanda ? Ben beşiktaştayım
  • firfirdolan ve incele arkadaslarım sızde de kesılmeler oluyormu ve de sınyal ve kalıte barları bende %60 cıvarı hep ve dusuyo 60 a tekrar cıkıyo sızde de bunlar oluyor mu ayrıca scart ıle baglıydı tv ye bugun hd kablo ıle bagladım goruntu bı anda kendını bellı ettı gercekten scartla hdmı kablo arasındada fark war yanı
  • 2-3 kere yarım saniyelik donmalar oldu ama artık yok.Kalite bende min 69 max 79 oldu genelde 72
    quote:

firfirdolan ve incele arkadaslarım sızde de kesılmeler oluyormu ve de sınyal ve kalıte barları bende %60 cıvarı hep ve dusuyo 60 a tekrar cıkıyo sızde de bunlar oluyor mu ayrıca scart ıle baglıydı tv ye bugun hd kablo ıle bagladım goruntu bı anda kendını bellı ettı gercekten scartla hdmı kablo arasındada fark war yanı
  • Şuana kadar ( 2 saattir) kanallarda kesinti gözlemleyemedim , fakat hd'ler ve bebe tv kids co siyahta az önce dediklerimin haricinde. Ben de hdmi kabloyla bağladım ben de direk olarak . Scartla bağlamak hdmi a göre daha düşük performans verir. scartla sinyal plazmanıza/lcd tv'nize analog olarak gönderilir. hdmi ise digital olarak gönderir sinyali böylece kablo tv 'den gelen digital yayın tekrar analog olarak iletilmeden direk olarak digital olarak iletilir görüntü kayıbı olmaz.
  • lenovo1
    Hangi semttesiniz?
  • istanbul/beşiktaş
  • Sanırım artık nickelodeon dönüşümlü değil. Analog kabloda bi saatten sonra yayın değişiyodu...
  • arkadaslar bırde renkler dikkatimi cekti gercekten daha canlı teledunyanın sıtesınde cıkan gerızekalı kadının degıdıgı gıbı cıktı gercekten sızde de farkettımı o kadar ?
  • quote:

firfirdolan ve incele arkadaslarım sızde de kesılmeler oluyormu ve de sınyal ve kalıte barları bende %60 cıvarı hep ve dusuyo 60 a tekrar cıkıyo sızde de bunlar oluyor mu ayrıca scart ıle baglıydı tv ye bugun hd kablo ıle bagladım goruntu bı anda kendını bellı ettı gercekten scartla hdmı kablo arasındada fark war yanı

kesilmeler gunduz anlık olarak oldu. aksam musteri hizmetlerini aradım genel bi problem var ekiplerimiz calısıyor dendi simdilik uzerinde durmadım. bu saatlerde kesinti yok. sinyal seviyem 68 minimum 90lara cıktıgıda oldu.
    donma problemide sadece ilk actıgım 1 dkda oluyor sonra toparlıyor.
  • ilginc acaba izmirde mı war benım hala sureklı donuyo star atv kanald bunlar sureklı donuyo
  • quote:

arkadaslar bırde renkler dikkatimi cekti gercekten daha canlı teledunyanın sıtesınde cıkan gerızekalı kadının degıdıgı gıbı cıktı gercekten sızde de farkettımı o kadar ?

renkler gercekten cok canlı hele bir de benim gibi analog kablo tv yayından dijitale geçiş yapanlar icin
  • Şu HD ler açılsa artık.
  • bi sorum var hangi marka hdmi kablo alayım digital dünya için paket içinden çıkmıyor madem ?cidden markalar çok farkedermi ? bende bekliyorum hala bugun yrn gelecekler
  • ben bugun aldım hdmı kabloyu pilipis marka teknosadan 19.90 a 1.5 metre gayet guzel
  • Arkadaşlar Teledünya gerçek anlamda yılbaşındansonra hizmete girecek.Çalışmalar hala sürüyor.Hd yayınlar ve diğer kapalı kanallar yakında hizmete girecek.Zaten yılbaşına kadar bu hizmet için sizden ücret alınmayacak.yılbaşından sonra mayıs a kadar da +2,5 ytl ödeyerek hizmetten faydalanabileceksiniz.
    Kanallardaki donmalar,olmayan yayınlar üzerinde çalışmalar sürüyor.
    Set top box üzerinde kanal sıralaması yapabilir , 1080i veya 720p seçeneklerini seçebilir , temaları renkleri değiştirebilirsiniz....
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.