|
KABLO TV [ANA KONU] (2368. sayfa)
-
-
Şimdilik bisey yok gibi -
Turksat digital platformu koska bir yılı heba etti 2024 için söylüyorum, şimdi ise 2025 girmişken bir güzellik yapıp senin dediğin gibi Özel Avrupa kanallarını eklese ya .Ama yok eklermi paraları gider sonra İçi boş kanallara paraları veriyorlar Sorun bile olmuyor vesselam. -
Boş geçecek gene değişmez hocam yılbaşı gelir dedik belki kaliteli biseyler ama nafile
-
Bu kadar paketlere zam geliyorsa ,bu kadar abonesi varsa neden abonelerini düşünmüyorlar.Tv heryerde paralı.
İnternete zam varsa bizimde hakkimiz var kanal talebinde bulunmak. Neden eldeki kanallari çıkarıyorsun? Ne den neden diye sorarlar o zaman .Çöp kanallari toplayıp ekliyorlar işte.(Vizynonu Büyük Turksat canim) Deli gibi kaliteli kanallarimiz var şükredelim hep .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 1 Ocak 2025; 0:43:46 > -
Hayaller outdoor channel rai tv euronews cartoonito vs. Gerçekler iki tane isim değişen kanal. Bari bbc kanalları ile sözleşme yenileyin sırf onların hatrına bu platformda durabilirim ( inşallah Şubat'a kadar yenilenir ) -
Bu platforma Kaliteli kanallar eklenmeli.Bir paketle bu kanallar eklenmeli Sat 1 PRO7 RTL II RTL TV5 RAI VOX Claudecan Dostumla aynı görüşteyim Ama bu kanallar gelmesi hayal. Vizyon olsa getirirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 1 Ocak 2025; 0:47:38 > -
Herhangi bir şey gelmeyecek belli oldu yani gelse şimdiye eklerdiler ama zam geliyor yerine haber kanalları geliyor haber kanalları doldu -
Zam gelsin para gelsin onlara yeterli olur sadece almayı biliyorlar. Abonelerini memmun etmeyi bilmiyor ve işlerine gelmiyor. -
Türksat kablo tv abonesiyim, çok kötü bi iOS android tv uygulaması var, açıp bi kontrol etmek istedim ancak ek ücret istediler. Digiturk abonesiyim onlarda yok dedim böyle bi şey, bizde de yeni başladı dediler. İlginç bir kurum! -
Mis gibi Kablo Web TV'yi kaldırıp müşteriyi söğüşleyeceğiz diye ücretli uygulama getirmişler, pes. Şu yaptıkları utanmazlıkları Avrupa'da falan yapsalar var ya bir tane aboneleri kalmaz, ama işte bulmuşlar böyle bizim gibi yolacak kazın bol olduğu yeri, söğüşle babam söğüşle.
Şu Starlink gelsin de bakalım bir tane yolacak kaz bulacak mısınız, böyle enayi yerine koyduğunuz milleti mumla arayacaksınız, bedavaya yakın fiyatla internet vermeye kalkacaksınız ama dönüp suratınıza bakmayacağız.
-
Soguşlemeye devam. Sağlam bir platform gelirse ilk işim bu platformdan ayrılmak olacak. Veya bu platform bir devir olursa sağlam bir platform alırsa gidişata göre hareket ederim ..Ama şimdilik devam ediyoruz. -
Starlink gelsin diyorsun da bizimkiler lisans vermiyor ki...
Adamlar hazır şuan hizmet verecek durumdalar ama hukumetimiz lisans vermediği için adamlar hizmet veremiyor / yermiyor...
-
Mâlum şahısla Elon Musk delisinin arası iyi, belli olmaz o işler, bakarsın bir gün 82 Starlink.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WithQuasimodo -- 1 Ocak 2025; 16:58:13 > -
yahu üşeniorum iptal ettirmeye... yoksa çoktan iptal ettirip tivibu ip tv'ye geçeceğim...
-
Çoğu kişi yeni kanal isteğinde bulunmuş ancak kablotv daha kendi yayınladığı kanalları düzgün iletemiyor, Ya yeni eklenen kanallarda da sorun olacaksa,
Örneğin conax ile izlenmeyen 314 ve 322 frekansındaki kanallar, 314 frekansında Classical Harmony ,Lingotoons , Langlab, Tinyteen 322 frekansındaki Kitchen ve Tytturk
Dün 1 Ocak münasebetiyle tüm kanallar şifresizdi, Ne göreyim , Televizyona suç bulan KabloTV nin 314 frekansındaki Classical Harmony ,Lingotoons , Langlab, Tinyteen cam gibi gösteriyor, Sizlerde farkettiniz mi, Gece 00.00 da kanallar tekrar şifreye girince yayında yeniden şifreli uyarısı verdi, Üst paketim var ve diğer üst paketlerde sorun yok.
Demek ki sorun 314 frekansının şifreleme probleminde , Daha önce bir arkadaşımız yazmıştı, 314 ve 322 frekanslar Bein Sportsa tahsis edilmişti ve bu kanallarda şifreleme problemi bundan olabilir diye, Evet bence de böyle.
322 frekansındaki Kitchen ve Tytturkte 1 Ocak tarihinde yine yayın gelmedi.Kanalı ses kanalı olarak görüyor. Bu frekanstaki kanallarda daha farklı bir problem var.
Kısaca 314 ve 322 frekanslarındaki kanalları alamayan kişilerde problem yok.Sorun Kablotv şifrelemede.
Sorunu yaşayanlardan ricam Turksat Kablotv nin iletişim bölümüne değil de kendi destek mailine konuyu mail atmaları.Ben bizzat ettim ve sizlerde atın ki sorun çözülsün.
Yarın yeni kanallar eklensede bu frekanslara eklenirse yine izleyemeyeceğiz.
-
hocam merhaba, ben hep online işlemler arayüzündeki formu kullanarak mail atmıştım. mail adresini verirseniz ben de atayim mail. ben de üst pakedim ve açılmıyor 355'teki kanal bende de. biraz da ben uğraşayim onlarla...
bahsettiğiniz mail adresi bu mu?
kablotvbilgi@turksat.com.tr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmett_cann -- 2 Ocak 2025; 18:3:43 > -
Hocam uğraş ben yoruldum valla sana el veriyorum şikayet et ve Uğraş ben savaşmaktan yoruldum çöz bu işi. Arkadaştan al ve şikayetler var De bu konuda. -
eyw hocam. eğer düzelmezse artık üşengeçliğimi bi kenara bırakıp tivibu ip tv'ye geçeceğim...
-
Hadi inşallah hocam . Isterimki düzelsin duzelmezse artık yapacak bir şey yok.Ip tv bir dönem kullandım çok iyiydi fiyatlar ,şimdi çok pahalı olduğu için alamıyorum.alirsan hayırlı olsun derim keyifli zaman geçirirsin umarım ip tv büyük keyiftir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X