Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (2366. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: DRONZZO61U
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
47.547
Cevap
291
Favori
3.194.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23642365236623672368
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cosmo kanalları yine değişecek sanırım. Dsmart'ta Game Screen yerine (Azoomee ) ve Fight Screen yerine de (Cosmo Sports) ekleniyormuş.

• Tv heryerde pc.den izleniyormu ? Mevcut kablowebtv şifre ve müşteri numaramla giriş yapamadım.

www.tvheryerde.com.tr
    TV Her Yerde
    https://www.tvheryerde.com.tr/start
  • qarakedi kullanıcısına yanıt

Yanılmıyorsam (bu konu hakkında mesaj da geldi) artık ücretli bir uygulama oldu.

Abonelik almanız gerekebilir.

Değerli Müşterimiz; KabloWebTV hizmeti 01.01.2025 tarihinden itibaren sonlandırılacaktır. KabloWebTV içeriklerini ve daha fazlasını yeni dijital uygulamamız TV Her Yerde’ye abone olarak keyifle izleyebilirsiniz. Detaylı bilgi için https://www.turksatkablo.com.tr/TV-Her-Yerde , 0850 804 4444 numaralı çağrı merkezi......

mesaj bu şekilde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 26 Aralık 2024; 11:35:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Uygulama ücretli. Satın almanız gerekiyor.

• Her şey para

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • True_Sun kullanıcısına yanıt

Kablowep tv iyyiydi neyse buna para verecek değilim, Cevaplar için teşekkürler.

Eğer illa bu tip bir şeye (legal ip tv) para verilecekse tivibu go bence çok ama çok başarılı...

• True_Sun kullanıcısına yanıt

Ücretsiz abonelere sunulması gerekiyor. Yeni abone olduğum firma abonelere ücretsiz veriyor, Sinema TV, BluTV ve platforma özel içerikleri ücretsiz veriyor. KabloTV'nin de ücretsiz sunması gerekiyor. Her paketten ayrı ücrette alınıyor.

• serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt

Kesinlikle haklısınız...

Bir planları var ama sanırım bu pek müşteri odaklı değil.

Tamam firmalar artık ekipman yükünden kurtulmak için ip ye yöneliyor ve müşterilerini bu şekilde yönlendiriyor ancak kamu /devlet kurumu olan bir firma bu şekilde davranmamalı. Sektöre yön verici olmalı ve kar amacı gutmek den daha öncelikli olarak hizmet odaklı olmalı.

Ancak turksat / kablotv bu noktada garip davranıyor. Arkasındaki devasa güce rağmen yönetimsel sıkıntılar yaşıyor.

Sadece abone geliri olan firmaların kanal ekleme ve eldeki kanalı tutma konusunda zorlanması normal olabilir ancak bu turksat için geçerli olmamalı diye düşünüyorum. Ama habire kanal çıkıp hep aynı tarz kanallar geliyor ve çeşitlilik bitiyor.

Üstelik geçmiş zamanda (ekipman olarak olmasada) içerik olarak gayet güzel işler yapmışken bu günkü durumu durumu kabul edilebilir değil.

Umarim bir nokta da her şey düzelir...

• FightSCREEN ve GameSCREEN yerine eklenecek bu kanallar.

• GameScreen kanalı numarasına değil başka numaraya geliyor. GameScreen gider mi bilmiyorum.

• Erstey E kullanıcısına yanıt

Kanalın kategorisi farklı yeni eklenecek çocuk ve eğitim kanalı.

• lalabaytr kullanıcısına yanıt

Başka kanallar eklenir mi acaba yoksa duyuru gelmediğine göre sadece bunlar mı

• Erstey E kullanıcısına yanıt

BBC kanallarının durumu muallak hala listede duruyor belki sözleşme yenilenir. Yeni açılacak kanallar var Spacetoon, Emax gibi onlar eklenebilir. Bunların dışında benim bildiğim yok.

• English Club TV için eve geldiler sorun ses olmamasıydı. TV’yi sıfırladılar, modül değiştirdiler düzelmedi, kendi uydu cihazına takınca ordan ses geldi. Sorun TV’de dediler ama benim aklıma yatmadı. Bölgede diğer modül kullanıcılarında sorun yokmuş. İlginç bir soruna denk geldim :)

• Hikaye anlatmışlar bos verin bu servisler donanımlı bilgiye sahip değiller. Sizin TV nizde sorun yok banada aynısını ama farklı bir şekilde söylediler he he dedim geçtim. Banada her şey normal demişlerdi. Artık gülüp geçiyorum

• weise kullanıcısına yanıt
    Yok hocam biz bugün hiç çıkmadık. Bence karıştırıyorsunuz ama olsun bir gün inşallah karşılaşırız.😊 artık eskisi gibi uğraşmıyorum Digital kablo tv platformuyla pek fazla ilgilenmiycemde çünkü boş kanallar geliyor ve hiç yenilik yok. 2025 az bir gün kala bazı şeylerin değişmesi gerekirken hep aynı yerde sayması hiç hoş değil. Giriş paketi üst paket spor paketi sinema paketleri ama maalesef hüsran gene .TV her yerde para olacak bildiğim kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 30 Aralık 2024; 0:27:25 >
    Her şeyin hayırlısı olsun dostum benim. Umarım Turksat kablo tv yetkilileri Artık bu yanlıştan uzak dururlar . Ve istenilen ve özlenen bir platform olur .2025 sayılı günler kala Her kesin özlediği bir platforma kavuşuruz dileğiyle dostum diyelim.

İnternetinde pek esprisi kalmadı artık oyunlar ve filmlerin boyutları yüksek 100 mbps artık yeterli gelmiyor buna rağmen yeni paketlerde bile 7 den 12 ye kadar 24 e düşüyor e ben full paket alıyorum spor hariç ama internet tam 100 değil aksam işten geliyorum oyun indiremiyorum 24 ile cok ağır artık sınırsız tarife kampanyali koysunlar

• Max Kruse kullanıcısına yanıt

Tam olarak öyle ben de diğer modül yuvasına taktım yine aynı :) kartı mı değiştirsek bilemedim.

• 
Sayfa: önceki 23642365236623672368
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.