Evet gelen mesajlarda açıkça ortada , Turksat Kablo Tv 314 ve 322 frekanslı yayın yapan kanallarınızda aboneler üst pakette olsa bile conax kullanıcıları yayın alamıyor, Yayın şifreli diyor. Yani KitchenTv , Tytturk, Lingotoon ,Classical Harmony , Langlab,Tinyteen Müşt hizmetleri bu konuda televizyona suç buluyor, İyi de farklı frekanslara eklenen yeni kanallar neden gösteriyor? Ekstradan turksatkablo.com.tr sitesindeki frekanslar ve digital dergi kanal bilgileri güncel değil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ahmet_ -- 13 Aralık 2024; 13:32:44 > |
KABLO TV [ANA KONU] (2364. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ana aboneliğim Beko android TV, ikinci oda Vestel Smart TV. Her iki TV de de modül kullanıyorum. Temel Paket abonesiyim.
TYT Türk favori listemde yok, ancak merak edip manuel olarak her iki TV ye de ekledim, sıkıntı yok, ikisinde de izlenebiliyor, izleyemeyen şifreli olarak gören abonelerin bölgelerinde şifreleme ile ilgili bir sıkıntı var sanırım...
(Yalova'dayım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savisvasa -- 13 Aralık 2024; 14:47:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizde yayin yok şifreli, duzelir umarım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hala yayin yok ,Artık çozmeleri gerek Kutu kullananlarda aynı sorun varmi?
Bu yeni eklenen yabancı dil öğretimi temelli kanallar bende de çıkmıyordu.Müşteri hizmetleri de bir şey yapamadı.Denemek için yıllardırrr kullanmayı bıraktığım neta teledünya cihazında denedim,şak diye çıktı bütün kanalları.Benim mevcut cihazım çift tunerli harici uydu alıcı idi.O yüzden çalışmıyor diye düşündüm artık.
-
Çift tunerli harici uydu alıcımda da çıkmıyor bu kanallar.İlk teledünyaya geçtiğim zaman verdikleri neta kutuyu takıp denedim,hepsi çıktı sorunsuz.Yani hazır yüklenmiş halde.Ama onu kullanamıyorum tabiki,çünkü bu sefer çanak uydu kanallarını izleyemiyorum bundan.
-
Hocam, bende de çift tunerli harici uydu alıcısı var (Vu+ Duo 4K). Otomatik tarama yaptırınca bende bu kanallar çıktı.
Bu kanalların olduğu frekans diğer kanalların frekansından farklı, 314 Mhz 256 QAM. Bu frekans sizin cihazın frekans listesinde olmayabilir, manuel eklemek gerekebilir.
-
Arkadaşlar, eskiden Kablo TV abonesi olan bir arkadaşımın bana yazdığı bilgiyi sizlerle paylaşmak istiyorum.
314 ve 322 MHz den yayın yapan bu yeni kanallar da, eskiden, Türksat Kablo 'da yayın yapan beIN Sports kanalları yayın yapıyormuş, bu kanallar için ekstra bir şifreleme sistemi kullanılıyordu, belki de sıkıntı bundan kaynaklı olabilir, yetkililer bu durumu da dikkate alsınlar, burayı okuyorlarsa ve kontrol etsinler lütfen...
Değerli Abonelerimiz,
KabloWebTV hizmeti 01.01.2025 tarihinden itibaren sonlandırılacaktır. KabloWebTV içeriklerini ve daha fazlasını TV Her Yerde’ye abone olarak keyifle izleyebilirsiniz. Yeni dijital TV platformumuz TV Her Yerde’ye ilişkin detaylı bilgiye bağlantıdan erişebilirsiniz. Hemen başvurmak için tıklayınız.
Saygılarımızla,
Türksat Kablo
https://www.turksatkablo.com.tr/duyuru-detay.aspx?id=245
Değerli Abonelerimiz,
KabloWebTV hizmeti 01.01.2025 tarihinden itibaren sonlandırılacaktır. KabloWebTV hizmeti ile birlikte sunulan Nat Geo Now Paketi, mevcut taahhütlü abonelerimizin bu paketten taahhüt süresi boyunca faydalanabilmeleri için TV Her Yerde Giriş Paketi ile ücretsiz sunulmaya devam edecektir. Taahhüt süresi sonunda TV Her Yerde hizmeti ayrıca ücretlendirilecektir. Yeni dijital TV platformumuz TV Her Yerde’ye ilişkin detaylı bilgiye bağlantıdan erişebilirsiniz. Hemen başvurmak için tıklayınız.
Saygılarımızla,
Türksat Kablo
-
Elveda KabloWebTV. OTT'ye geçişte, benim için, kullandığım ilk platform olmuştu. Çevrem Netflix, Prime Video takılırken ben KabloWebTV ile takılırdım. Pixar ve Marvel filmlerini bana kazandıran platform.
-
2 gün sonra bitecek olan taahhütümü mevcut müşteriye özel 4'ü bir arada kampanyası ile "Temel Paket + Gümüş Sinema + Bulut 25GB + 100 mbps sınırsız internet" ile devam ettiriyorum. Cihaz kiralamaları ile beraber ilk 12 ay 459 TL, 2. sene 559 TL. 2. odayı da taahhüt olmadığı için üst paketten temel pakete düşürdüm. Nisan ayında da S Sport Plus'ı 29 TL'den 2 sene uzatmıştım. Toplamda ilk 12 ay 578 TL, son 12 ay 678 TL şeklinde 2 sene daha devam.
-
Biraz önce müşteri hizmetleri ile görüştüm 46 kanalla ilgili hiç bir fikri yok her kes başka bir şey diyor anlamadık bu işi .Müşteri hizmetlerini bilen kişilere verseler bari.bizlerde aslı konuları ve cevapları alabilsek.
Bendeki durum şöyle .Taratınca kanallar çıkıyor,ama şifreli kanal diyor yani görüntü yok.Çıkmıyor derken yanlış anlatmışım sanırım.Özür.
-
Bu kanallar hala açılmıyor. Turksat yetkilileri artık düzgün bir şekilde kanallari tekrar kontroller etmesi gerekir artık düzgün bir alt yapıyla gelmesi lazım yeni yılda.
Arkadaşlar,
19 Aralık sözleşme bitiş tarihim, ne zaman yenilemek gerekiyor.. 4ü bir arada 100mbps en uygun sanırım 450tl gibi doğrumudur?
-
benimde iki gün sonra bitecek. sanırım tek care bu tarife.. başka 100mbps uygunu yok.
-
kral boşver acılmasın daha iyi bende açıkta ne oluyor beş para etmez yayın hiç bi işe yaramıyor sankı slaytla yapmışlar yayındakı programları boş tv adam akıllı bişey getirmeyecekler onu anladık
-
Peki hocam 😊 Çok uğraştık zaten haklısın.
bundan haberim yoktu adamların dini imanı para ya şaka gibi niye sonlanıyorki tivibu turk telekomun gözünü seveyim bide üstüne onada para verecez ulen zaten televizyon için para veriyoruz bide bunamı para verecez
-
Tivibu go süper paketi daha mantıklı gibi geldi! Yav kablotv en üst paketi kullanıyoruz altın sinema paketiyle bari online yayın izlememize izin verin, nedir bu herşeyi paraya döküyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milliyan -- 17 Aralık 2024; 18:3:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X