53 classical harmony 462 langlab 463 lıngotoons 464 tınyteen kanalları nedir? Kendileri var ama açınca şifreli yayın diyor. 355 kıtchen tv de ise görüntü yok, yabancı dilde bir ses yayını var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal -- 6 Aralık 2024; 21:14:27 > |
KABLO TV [ANA KONU] (2363. sayfa)
-
-
Temel paket kullanıyorsunuz yüksek ihtimalle. :) kıtchen tv ise bölgesel bir problem var ya da cihazınız eski.
-
Üst paket benimki,
modül kullanıyorum,
bekleyim bir süre bakalım, düzelir belki.
53 te yayın varmı asıl merakım bu.
-
Bugün bize geldiler bazı kabloları yenilediler ve ZTE ZXHN - F6600 modem taktılar. Eskisi vardı ve bölge Manisa. Yenisi G-Pon destekli imiş. Bu arada bu modem gerçekten kaliteli. Test ettiğimizde sinyaller evin her yerine ulaşıyor. İnşallah sözleşme bitimine yani şubata kadar sorun çıkarmaz kanallar beklenmetimizi karşılamasa bile internet tarafında devam edebiliriz. Yüksek ihtimal şu sıralar bütün servislerde bakım yaplıyor zira seç izle servisi ve online işlemler hatta türksat kablo kendi sitesinde aksamalar var. Bakalım neler olacak ? ( Daha teknik kullanıclar bu modem hakkında bilgi verirse seviinirim dandik mi değil mi fikir edinelim )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erstey -- 6 Aralık 2024; 22:52:41 > -
üst paket kullanıyorum. aynı kanallar bende de sorunlu. 53-462-463-464 kanallarda ses ve görüntü yok. 355 ses var görüntü yok.
-
Neta cihaz kullanıyorum. Kanallarda sorun yok. Bölgesel sanırım.
-
Kanallarda sorun yok yayin var -
Merhabalar, eskiden kabloweb uygulamasıyla kablotv kanallarını anlık izliyor 1 saat geriye sara biliyorduk, şimdi kablotv TV her yerde çıktı elimizden bu imkanı aldılar ve ücretli, kullanan ve bilenler için danışmak istiyorum, bu TV her yerde 2 yıllık var mı? Ayrıca kampanyalı olarak daha ucuza abone olma imkânı var mı? -
Arkadaşlar iyi akşamlar samsung cu 8000 50 inch uhd 4k smart kullanıyorum conax modulde sinyal seviyesini nerden bakabiliyoruz. Salonda tv de samsung sinyal seviyesini bakabiliyorum ama diğer modelde bulamıyorum yardımcı olursanız memmun olurum . -
Merhaba Hocam
Mutfakta uydu kablosu çalışmadığı için, Tv her yerde uygulamasını satın aldım. Mutfaktaki Android tv ye uygulamayı yükledim kullanıyorum. Tv HerYerde Üst paket (sinema kanalları hariç) 24 ay aylık 100 TL diye anlaştık. Telefonda müşteri temsilcisinin 24 ay dediğine eminim ama şimdi uygulamasından baktığımda 12 ay gözüküyor. Buna dikkat edin. -
merhabalar gökhan bey.
24 aylık ilk defa duydum, ama 12 aylık (ki aslında 1 ay bedava) 11 ay ödüyorsunuz 69 TL, siz sanki 100 TL aylık çok pahalı ödüyorsunuz gibi? eğer ek bir özelliği yoksa. yine de müşteri hizmetlerine soracağım, teşekkürler.
-
TYT turk tv eklendi . Hayırlı olsun. -
Frekans verebilir misin?
-
Frekans veremiyorum dışarıdayım. Annemle yürüyüş yaptırıyorum yoksa evde olsam verirdim.Aklima gelmişken paylaşmak istedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 11 Aralık 2024; 10:30:19 > -
Teşekkürler,uzun süredir şikayetçi olduğum görüntü kırılmaları ya da mozaiklenme için dediğinizi denedim,Allah dan evde varmış bu boğumlu HDMI kablodan.Denedim hakkaten kırılmalar gitti.Teşekkürler tekrar.
-
rica ederim.
-
Sanki modemin size ait olduğunu anlamışlar da register durumunu kaldırmışlar.
Bir kere benim modem IP almıyordu. Epey uğraştıktan sonra çağrı merkezindeki kız, modeme bir yazılım yolladı. Sorun çözüldü.
Modemlere uzaktan erişip bir şeyler yapabiliyorlar. Olumlu. Bazen de kim bilir, olumsuz şeyler.
-
Tyt Türk 322 frekansta gözüküyor.
Modül kullananlarda şu sorun var mı ? Yazan kişilere göre var ancak herkeste var mı? KabloTv yeni eklenen 314 frekanstaki Lingotoon ve diğer ing kanalları ,322 frekansta bulunan Kitchen Tv ve Tyt Türk şifreli yayın olarak gözüküyor, Sorun sadece bu 2 frekansta , Bu 2 frekansa eklenen kanallar modülle izleyince Aac ses formatında olarak gözüküyor ve ses var görüntü yok şifreli diyor, ÜST paket abonesiyim, Diğer üst paket kanallarda sorun yok,
Mesela BizTv yeni eklendi ve frekansı 314 ve 322 değil ,Bundan dolayı cam gibi gösteriyor. 322 deki Kitchen Tv gerek burada gerek diğer forumlarda aylar oldu izleyemeyenler var ve birşey de yapılmadı, Müşt hizmetleri sorun Tv de Diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ahmet_ -- 14 Aralık 2024; 2:11:51 > -
Tyt Türk ve Kitchen TV, ses var görüntü alamıyorum. şifreli yayın gözüküyor. Üst paket, premium spor paketi ve altın sinema paketlerine üyeyim. yinede bu iki kanalda sadece ses alabiliyorum. Ana abonelik kutulu , yan oda aboneliğim modül üyesiyim. farketmeksizin her ikiside şifreli yayın diyor. Ana abonelikdeki tv biraz eski, yan oda yeni aldım samsung Qled +soundbar . yer ankara.
-
@_ahmet_ "Tyt Türk 322 frekansta gözüküyor.
Modül kullananlarda şu sorun var mı ? Yazan kişilere göre var ancak herkeste var mı? KabloTv yeni eklenen 314 frekanstaki Lingotoon ve diğer ing kanalları ,322 frekansta bulunan Kitchen Tv ve Tyt Türk şifreli yayın olarak gözüküyor, Sorun sadece bu 2 frekansta , Bu 2 frekansa eklenen kanallar modülle izleyince Aac ses formatında olarak gözüküyor ve ses var görüntü yok şifreli diyor, ÜST paket abonesiyim, Diğer üst paket kanallarda sorun yok,
Mesela BizTv yeni eklendi ve frekansı 314 ve 322 değil ,Bundan dolayı cam gibi gösteriyor. 322 deki Kitchen Tv gerek burada gerek diğer forumlarda aylar oldu izleyemeyenler var ve birşey de yapılmadı, Müşt hizmetleri sorun Tv de Diyor,
Şişli Feriköy bölgesi."Bende Üsküdar'dayım. Dün arıza kaydı açtım. Arayıp kanal kurulumu yapar mısınız dediler. Modül kullanıyorum. TCL'in kanal sıralaması eziyet gibi olduğundan uğraşmadım. Yılbaşında kayda değer yeni kanal eklenirse uğraşırım dedim. TYT Türk için ses ve görüntü yok diyor, Kitchen TV içinse "şifreli kanal" uyarısı var Bende ses'te gelmiyor bu arada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit-G -- 13 Aralık 2024; 10:5:23 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X