Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (2361. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
47.626
Cevap
293
Favori
3.200.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23592360236123622363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kendi adıma cevap vereyim ;)

BBC NEWS kanalında örneğin, sinyal tamamen kesilmemiş, EPG bilgisi halen doğru gidiyor, sinyal kesilmiş olsaydı TV de "Video Yok" uyarısı çıkması lazımdı, çıkmadığına göre, bu da iyi bir durum.

Kanalların sözleşmeleri her an uzatılabilir diye düşünüyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savisvasa kullanıcısına yanıt
    Umarım bende bekliyorum acikcasi yeni yılla birlikte yeni kanallar gelir diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Max Kruse kullanıcısına yanıt

Bilgim yok, farklı kanallar eklendi. Eklenmeyecek olabilir. Keşke yeniden eklense, önemli kanallardı. 1 Aralık'ta GZT TV diye bir kanal eklenecek, Ankara'da KabloTV'de yer alacağı da yazılı olan reklam panolarında afişini gördüm.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    Gerçekten artık farklı içerikli kanallar bekliyoruz .umarım Sizinde dediğiniz gibi farklılık yaratırlar yılbaşında.

Yılbaşında yeni kanalların eklenmesi güzel olur. Taahhütüm bitti bugün, BBC'lerin ayrılması ve GPON altyapının da olmadığı için farklı platform ve internet servis sağlayıcısına geçmeyi düşünüyorum. Kesin olarak daha kararımı vermedim.

• serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    Her şeyin hayırlısı olsun
    isterimki kalin bu platformda.bazi sitemlerimiz oluyor Türksat kablo tv platformuna Buda bizim naziremiz olsun ,haklılık payımız çok yüksek aslında, biraz bizi düşünseler bu platformda farklı ülkelerin farklı kanallari eklense turksat platformu uçar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 30 Kasım 2024; 21:21:36 >

Hayırlısı,platformun daha iyi yerlere gelmesini istiyoruz.

• Euronews, rai tv gibi yabancı kanallara ve Nickelodeon , cartoonito gibi çizgi film kanallarına ihtiyaç var. BBC'lerin tekrar eklenmesi baya önemli hale geldi. Belki bir belgesel kanalı da olabilir. Bizim de şubatta bitiyor o konuda biraz avantajlıyız zira eklenen çıkarılan kanallara bakıp karar vermek gerek.

• Yeni eklenen 5 kanaldan 53 nolu kanalda sorun yok fakat 462,463 ve 464 nolu kanallarda görüntü yok. Gzt TV de sorunsuz açık. Sizde de durum böyle mi?

• selseli S kullanıcısına yanıt

Bu tarz sorunlar bölgesel oluyor genelde. Bizde yayınlarda sorun yok.

• 53 Classical Harmoney de ses yok acc formatındaymış eski cihaz ses vermiyor normalmi.

• Kablo tv de yeni kanal eklendiğinde otomatik güncelleniyor mu yoksa tekrardan tarama mı yapmalıyız

• Merhabalar, 460-English Club TV’den ses gelmiyor şikayet açtım ama çözüm olmadı deneyebilecek var mı?

• by_heat kullanıcısına yanıt
    Bende ses var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Miraclescape kullanıcısına yanıt

İlginç cidden conax modül kullanıyorum ondan olabilir mi acaba

• by_heat kullanıcısına yanıt
    Benimde conax. Bölgesel büyük ihtimal.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende ses var

• Gzt tv nasil arıyoruz modulde bana eklenmedi. Yardımcı olursanız memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 2 Aralık 2024; 12:38:12 >
  • Sıfırdan kurulum yapar gibi mi yapıyorduk. Nasıldı ya.

Böyle detay sorunlar yüzünden ben kutuya geçmiştim.

Onu net hatırlıyorum.

• 
Sayfa: önceki 23592360236123622363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.