Doğrudur hocam, model model değişiyordur... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KABLO TV [ANA KONU] (2360. sayfa)
-
-
Sinyal seviyesi kalitesi gücü 100 de 100 ikiside..☺️☺️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 26 Kasım 2024; 17:32:11 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gözünüzaydın hayırlı olsun 😉👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam çok iyi oldu ve çok memnun oldum. Kalitesi baya iyi
Samsung tv cu 8000 50 inch uhd 4k smart kullanan varmi arkadaşlar. Bu tv de sinyalleri bulamıyorum. Ama diğer tv de buluyorum enteresan bir şekilde benim odamdaki tv de sinyal seviyesini bulamadım
Tek sorun modülle kanal güncellemesi olmuyor. O yüzden ben birkaç ayda bir kanal güncelleme yapıp favori listem bozulunca listeyi USB belleğe atıp PC'de chansort isimli programla asla izlenmeyecek ahaber, akit makit, lağım çukuru kanalların hepsini temizleyip listemi ayarlıyorum, yeni eklenen kanalları da listeye almış oluyorum, tekrar kaydedip USB'den TV'ye aktarıyorum. Keşke otomatik olarak halletse şu işi Samsung TV'ler, menüde, ayarlarda öyle bir şey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WithQuasimodo -- 27 Kasım 2024; 15:28:16 >
Kutudan ayar yapmışlardır hocam. Yoksa conax, tv veya uydu alıcısı farkettirmiyor sinyal kalitesine. Kablo ve kutudaki ayarlar doğrudan etkiliyor. Hayırlı olsun :)
Benim sinyal 63 kalite 83 lerde sorun yok kutuyla kullanıyorum kayıt açıp düzeltin desem bozup giderler o yüzden kurcalamıyorum :)
-
kanal güncellemesi modül ile ilgili değil TV nin özelliği STB kutuların kendi yazılımı olduğu için kanal güncellemesi otomatik oluyor
-
Modülün özelliği demedim hocam zaten, kendi yaşadığımı şeyi söyledim.
-
Teşekkürler hocam umarım her şey yolunda gider ,şuana kadar harika tık yok nazar değmesin.
tvnet ile bir bağlantısı var kardeş kanalı olabilir. www.gzt.com/
Test yayınlarına başladı. EkolTV ile aynı binada deniliyor. www.emaxtv.com.tr
Aralık ayında büyük ihtimal listede olacaklar. BBC kanalları da döner inşaallah hala listedeler :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalabaytr -- 27 Kasım 2024; 19:48:48 > -
Frekansı nedir?
Nasıl yapıyorsunuz kanal sıralama silme?
Netten bulabilirsiniz chansort diye küçük bir uygulama var. TV'deki menüden kanal aktarmayı seçince USB belleğe kopyalıyor, sonra USB'den PC'ye aktarıyorum, PC'de de chansort ile istediğim gibi sıralıyorum ve listemde olmasının istemediğim kanalları siliyorum. Sonra kaydedip tekrar USB'ye atıp USB'den de TV'ye aktarıyorum. Hepi topu 10-15 dakikalık iş. Ama yine de bunu kumandadan tek tuşla yapabişmeyi veya TV'nin otomatik yapmasını isterdim, anladığım kadarıyla bazı TV'ler yapıyormuş ama benim Tizen işletim sistemli 2014 model Samsung televizyonum yapmıyor maalesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X