|
KABLO TV [ANA KONU] (2358. sayfa)
-
-
arkadaşlar...dijital kablolu yayın şebekesine tam 5 yeni kanal eklenmiş...!!!...dördü ingiliz kanalı ve biri boşnak kanalı...!!!...alman,italyan,polonyalı,norveçli ve isveçli özel kanallarını şebekeye beklerken hüsrana uğradık...!!!...şoka girdik...!!!...
-
Turksat boş kanallari dolduruyor yıllardır böyle.Daha Abonesini memmun edemiyor iki conax modul istedik Adamlar hala getirecekler. -
Saati düzelttirmek için CİMER'e yazmam gerekmişti, hatırlatırım.
-
Yalova'da da saat ayarının maşallahı var
-
Savisvasa Merhaba bugun aradılar servis ,saat 18:00 ile 20:00 gibi gelecekler özür dilediler .bakalım söz verildiği gibi tutacaklarmi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 25 Kasım 2024; 15:49:8 > -
Saat ayarı yine kaçtı maşallah dediğimiz 6 ay gitmiyor yine 2 dakika geride.
Saat ayarını düzeltemeyen kurumun adıdır TURKSAT
Bölge Bakırköy | -
Classical Harmony e cok sevindim. Bosna kanali zaten testte cikiyordu izmirde.Diger 3 u cocuk ingilizce egitim kanali.Ingilizce ogretim gorevlisi olarak elestiremeyecegim ama biraz avrupa kanali lutfen.Hala ispanyolca italyanca guzel bir almanca kanal yok. -
arkadaşım...hükümet karşı çıkıyo olabilir alman,ispanyol,polonyalı,isveçli ve norveçli özel kanalların dijital kablolu yayına eklenişine yani şüpheliyim...!!!...bizde astra uydusu ve arkadaşımın hediye ettiği iptv mevcut...izlediğim kadarıyla özellikle bazı alman özel ve bazı italyan özel kanallarında geceleri erotizim reklamları ve şovları gösteriliyo...!!!...polonyalı,isveçli ve norveçli bazı özel kanallarında geceleri erotizim yapımlarına rastlıyom...!!!...işte sırf bu yüzden ülkemizin platformlarına bu cins avrupa televizyonlarının eklenmeleri şimdilik imkansıza yakın...!!!...zira şifreli platformların geceleri yayına geçen erotizim paketleri bile hükümet karşı çıktığı için yasaklanmıştır...!!!...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 25 Kasım 2024; 20:23:36 > -
Merhaba hocam, geldi mi teknik servis, yoksa yine beklemeye devam mı? Saat 9'u geçmiş...
-
Hocam, benim saat ayarım da, aylarca aynı doğrulukta gitmiyor, o konuda haklısınız, ancak geri kaldığında bir süre sonra düzeltiliyor, sanırım teknik servis farkına varıyor ve düzelttiriyor, başka türlüsü aklıma gelmedi...
-
-
😉😉😉 -
-
Hayırlı olsun, görüntü kalitesi nasıl sorun varmı tam kontrol yaptırıp teslim alsaydınız. Biraz kullanın test edin paylaşırsınız -
Teşekkürler şimdilik bir sorun yok . Test edelim bir kaç gün bakalım. Bu arada bir şey sormak istiyorum sinyal seviyelerini nasil görebiliyorum biliyormusunuz.Goruntu kalitesi iyi ben bukadar beklemiyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 25 Kasım 2024; 22:34:29 > -
Sinyal seviyesine hiç aklıma gelmedi bakmak ama TV'nin üzerinden menüden ayarlara girip sinyal ile ilgili bir yer varmı bakmanız lazım. Artık ayar vb. sadece TV'nin özelliği ile alakalı oldu. -
Teşekkürler bir bakmak lazım benimde hiç gelmemisti servise sormayı unuttum .😊 -
Ben de sanırım akıllı kutu güncellemesi sonrası çıkan sorunlar için CİMER'e yazıcam bu gidişte. Kutuyu mahvettiler güncellemeyle. İşin garibi şikayet yazdım; "genel bir sorun yoktur" diye cevap verdiler.
-
Gözünüz aydın olsun
İyi günlerde kullanın, Samsung TV kullanan arkadaşlar, sinyal seviyelerine nereden bakılıyor bilir ve size bilgi verebilirler diye düşünüyorum...
@Max Kruse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savisvasa -- 25 Kasım 2024; 23:9:36 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X