sizden bir şey istesem olur mu acaba? bana modül yuvanızın fotoğrafını atabilir misiniz? |
Bildirim
sizden bir şey istesem olur mu acaba? bana modül yuvanızın fotoğrafını atabilir misiniz? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 22 Kasım 2024; 14:58:58 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yeni kanallar hayırlı olsun. 53 Classical Harmoney 146 Bir TV 462 LANGLAB 463 Lingotoons 464 Tinyteen kanal listesine eklendi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lalabaytr -- 22 Kasım 2024; 18:46:7 > |
9000 kutunun kanal geçişleri gayet hızlı. |
Frekansı nedir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
314 MHz 256 QAM |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 22 Kasım 2024; 19:28:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Teşekkür ederim arkadaşım sağolun, cümlemize inşaAllah. CNN Int. kanalında bende herhangi bir sıkıntı bulunmuyor. |
ne tip kanallar bunlar ev değilim ekleyemedim |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
English Club TV nin kardeş kanalları |
Bir tv ise çek kanalı... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bosna-Hersek kanalı. Bosna-Hersek müftülüğüne ait bir kanalmış. Bizdeki Diyanet İşleri gibi bir kurum. Kurumun kanalı imiş. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Haklısıniz dır... Padişah dizisi varken alt yazıdan çıkartmaya çalıştım.. Yanlış olmuş... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Olabiliyor. Kanal gelince ben de merak edip hangi ülkenin kanalı ve içeriği ne diye araştırdım. |