Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (2355. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47.100
Cevap
286
Favori
3.167.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23512352235323542355
Sayfaya Git
Git
Giriş

İyi yapmışsınız, 5 iş günü normaldir büyükşehirler için.

Modülü taksınlar, kanal araması yapsınlar, sinyalleri kontrol ettirin, kalite, sinyal yüzde kaç bakın, çok düşükse bdk'dan yükselttirme talebinde bulunun, umarım sorun düzelir.

• Savisvasa kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam çözülür. Hayatımda çok sorunlar karsilastim ama turksatta bu sorunla ilk defa yuz, yüze geliyorum. Conax modul tek çarem. Sizde ve arkadaşlarımda forumda sorun olma, diyince içime su serpildi.
  • Max Kruse kullanıcısına yanıt

Ben sorun olmaz demedim, sorun sadece kablolamadan kaynaklanmaz, her şey kaynaklı olabilir, saha dolabından tutun, bina dağıtım kutusuna kadar, TV 'nin işlemcisinden tutun, bölgenizdeki alt yapıya kadar çoğu nedenden kaynaklanabilir.

Ama, modüllerin görüntü kalitesi kutulara göre daha iyidir, TV 'nizin dahili DVB-C alıcısı da kaliteli ise ki, TV 'niz Samsung'du diye hatırlıyorum, sorunsuz çalışacağını düşünüyorum.

Gelişmelerden bizi de haberdar edin.

Tabi hocam Ne demek haberdar ederim. Umarım verdikleri 5 iş günü sözünü tutarlar baya zaman geçti bunun üstüne. 😊 sabırla bunuda beklerim. İki tv de samsung hocam doğru hatırlıyorsunuz.
    Aynı yaşadıklarınızı yaşayıp modüle döndüm bir kaç senedir kafam rahat

Yurt dışından modül getirsek bizimkiler de çalışır mı kirada vermek istemiyorum parasından değilde belki daha kaliteli bir modül olabilir diye düşünüyorum. Belki kanal geçişleri yada görüntü kalitesini daha da artar.
  •  ,

Hocam, hiç bir yorumda bulunamam, şimdi desem ki, yurt dışından gelen modül iyi çalışır yalan yanlış bilgi vermek olur ama bu konularda @tuxedo arkadaşımız bilgi verebilir diye düşünüyorum ve topu, pardon modülü ona atıyorum izniyle;)

Fakat, biraz tuzluya çıkar gibi de geliyor düşününce, Dolar, Euro' nun durumu malum...

İyi geceler.

Yurtdışı tanıdığım var uygunsa gelir bir kaç tane
    Ama burada çalışıp çalışmadığını bilemiyoruz.
  • dahool kullanıcısına yanıt

Kanal geçiş hızını arttırabilir de görüntü kalitesini arttırmaz.

Görüntü kalitesi TV'nin işlemcisi ve DVB-C tuner'i ile ilgili bir konu. Modül sadece şifreyi çözmeye yarıyor.

• lazzaro L kullanıcısına yanıt
    Yani 12,13 sene üstü televizyon ile çok iyi görüntü kalitesi kanal geçişde normal, demek ki dediğiniz gibi yeni tvlerin işlemcisi dvb-c güncel olması ile dahada iyi bir görüntü alabiliriz.
  • peki bizde ki ikutuyu alıp hemen modülü takıyorlar mı yoksa ben kutuyu başka bir yere mi iade etmeliyim? kutu taahhütte bağlı değil bu arada

• carpenic kullanıcısına yanıt

Modülü takıyorlar hocam.Daha sonra müşteri hizmetlerini arayıp i-kutu aboneliğinizi iptal ettirmeniz ve kutuyu da satış merkezlerine 15-20 gün içinde teslim etmeniz gerekiyor. 1 Ay önce ben bu şekilde yapmıştım.

• carpenic kullanıcısına yanıt

Bir dönem kutuları satmışlar di (evdeki kiralık isyerinde ki sahiplik)

Eger siz deki kiralık ise modül takıldıktan sonra eksiksiz olarak (yoksa saçma sapan ücret istiyorlar) belli bir süre içinde bayi ye teslim etmeniz gerekiyor. Eksiksiz derken hdmi, telefon kablosu, ethernet kablosu ve adaptör.

Yok kutu sahiplik ise bir yere bir şey teslim etmenize gerek yok. Ama önce onlar gelip modül ü takacaklar...

• Bugün gene aradım işlemleri hizlandirilam diye ok dediler bakalım doğrumu olacak bu 5 iş günü. Bir kere daha istemiştim ne kadar sürmüştü getirmemişlerdi

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal -- 20 Kasım 2024; 21:57:38 >
  • True_Sun kullanıcısına yanıt

CNN İnt. HD için gün içinde, İl Müdürlüğü'nü aradım, durumu ilettim, sağ olsunlar kayıt aldı telefona bakan arkadaş, teknik servise ileteceğini söyledi, akşam eve geldim, baktım yayın gelmiş  

Emeği geçenlere teşekkür ederim.

Geçmiş olsun hocam...

• dahool kullanıcısına yanıt

Yurt dışı modül kullanıyorum, yurt dışı modül sıkıntı olmaz yeter ki DVB-C için Conax şifrelemeli modül olsun.

Modül, görüntü kalitesine etki etmez, kanal geciş hızı da televizyondaki dahili DVB-C alıcı ve TV işlemcisi ile ilgilidir. Modülün içindeki yazılım şifre çözme hızının değişmesine sebep olabilir ama modüller arasındaki farkı gözle anlamanızın imkanı yok.

Bu sebeple markalı, garantili herhangi bir modülü satın alabilirsiniz.

• tuxedo kullanıcısına yanıt
    Arasında fark olabilir diye demiştik. Sizin dediğiniz gibi
    "Modülün içindeki yazılım şifre çözme hızının değişmesine sebep olabilir" bundan hariç bir fazla bir artısı yoksa değiştirmeye gerek yok.

Yeni güncel tvlerde işlemci ve yazılım ile daha iyi sonuç alınabilir. Modülü değiştirmektense güncel iyi bir televizyon almak daha mantıklı duruyor.
    Teşekkürler.
  • Sony xf9005 gibi bir cihaza sahipseniz modül tavsiye etmem. Cihazlar ne kadar kaliteli olursa olsun ki xf9005 zamanının en kaliteli cihazı. Kanal geçiş hızları 4 saniyelerde.. Sırf bu yüzden uydu alıcısıyla kullanıyorum ben.

Modüle geçmeden tv'nizin kanal geçiş hızlarını kontrol edip memnunsanız modüle gecin derim.

• Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Bende zaten modül var ben sadece yurtdışında getireceğimiz modül daha hızlı olma olasılığı varmı diye merak ettim.
    Burada da TV'in özelikleri ile alakalı olduğu ortaya çıktı.

4 Saniye çok fazla bendeki LG bile 1-2 saniye aralığında 2012 yada 2013 model olması lazım

Kendi kablo TV uydu cihazları genel anlamda iyi olmadığı için zaten modüle geçmiştim.

Şu anda en iyi kullanım bana göre modül.
  • 
Sayfa: önceki 23512352235323542355
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.