Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (2352. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Ispanak Namık
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47.100
Cevap
286
Favori
3.167.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23502351235223532354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Max Kruse Eğer Conax'a geçimce de düzelmezse arkadaşları Tüketici Hakem Heyeti'ne verin. Faturayı ödüyorsunuz fakat doğru düzgün randıman alamıyorsunuz. Siz uğraşacağınıza onlar uğraşsın.

• Ispanak Namık kullanıcısına yanıt
    Ben bekliyorum zaten şimdi ,servise söyledim.eger düzelmesede Bu platformdan ayrılacağım. Canak alıp kurucam artık şikayete gerek yok Allaha havale ediyorum.derim ve çıkar giderim.
  • KABLO TV   [ANA KONU]

BBC earth candır ;)
  • Apartmanda sevdiğim bir kişi var umarım canak anteni oraya kurarım yeni taşıdılar.
  • True_Sun kullanıcısına yanıt

Yayin geldi mi hocam bende de kanal silinmedi yani çıkmamış ama sinyal yok

• claudecan kullanıcısına yanıt

Yok hocam yayıncı kuruluş değiştirdim...

History / bbc eart / first vs derken tadı iyice kaçtı... Hayır yerine haber kanalından başka bir şey de gelmiyor...

Ay sonuna kadar kablolu da devam... Sonrası tamam...

Anladim haklısınız hangi platform a geçeceksiniz ozel degilse evet pro kanallar gidiyor yerine uyduda yüzüne bakılmayan kanallar geliyor bedava olanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 15 Kasım 2024; 21:51:15 >
  • claudecan kullanıcısına yanıt

Hocam beinconnect (kutusuz) düşünüyordum ancak burada arkadaş tivi go diyince biraz baktım bana çok mantıklı geldi.

Android box aldım pzts teslim olacak (şimdilik tablet) ve tivi go ile devam edeceğim... (o da olmadı beinconnect)

Iyi yaptınız iyice düştü platform

• Max Kruse kullanıcısına yanıt

Allah'a havale ediyorum diyip işin içinden çıkarsanız yanlarına kâr kalır. Uğraşacaksınız ki başkalarını umursamak zorunda kalacaklar. (Belki bir nebze.) Kalanı size kalmış bir durum.

Box ne aldınız?

• Ispanak Namık kullanıcısına yanıt
    Peki uğraşalım söz. Başkalarına böyle olmasın haklısın.
  • Hem cevap yazan arkadaşlara hem de genel olarak klavyemiz döndüğünce bir şeyler karalıyayım. Hem ana oda hem de yan oda kullandığımı bilirsiniz. 2022 yılında babama mide kanseri çıkması, hastalık süreci ve devamında illeti atlatamayıp vefatından sonra forumu uzun zamandır takip edemedim ve son okuduğum mesajlardan çıkardığım sonuç zam ve haber kanalından başka bir gelişme olmamış. Babamın vefatından sonra üyeliğin biri boşa çıktı ama kahvaltı da ve akşamdan akşama yemekte TV'ye bakıldığı için evdekileri ikna edip hala iptal ettiremedim. Tüplü TV olduğu için seyir zevki de vermiyordu benim için. Forumdan uzak kalmamın bir nedeni de radikal bir karar alarak kendime Android TV almak oldu ve o gün bugündür Kablo TV ve Canlı TV benim için bitti. Gerçekten hayat OTT ile daha rahatmış. Sinema-dizi-spor odaklı OTT yayınları kullanıyorum. On binlerce bölüm dizi ve binlerce film, gişe filmleri dahil, Sinema TV'ye bağlı kalmadan elimin altında. Uygun fiyatlarla S Sport Plus ve TOD ile maç keyfini doyasıya yaşıyorum. tabii ile beraber futbol keyfi bu sezon nirvana yapmış durumda. Sadece belgesel yayınları eksik kalıyordu izleyemediğim, onun içinde Ağustos'ta D-Smart GO aldım uygun fiyata. Sıkıntı şöyle ki BBC ve Viasat kanalları benim favori kanallarım ve o yüzden, TV Her Yerde, TV+ ve Tivibu GO arasında gidip geliyordum. 4 belgesel kanalını da bir arada sunan tek firma Kablo TV'ydi. BBC'ler çıkınca şuan ortalık çok karıştı. D-Smart'tan da Aralık sonunda Love Nature'nin çıkacağı söyleniyor. Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim, uygun fiyatlı üyelik denk getiremezsem şimdilik yeni üyelik başlatma durumumu askıya aldım.

Herkese iyi forumlar.  

• engineer.man E kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun Değerli Arkadaşim tekrar.tekrar Başın sağolsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 16 Kasım 2024; 14:59:48 >
  • engineer.man E kullanıcısına yanıt

Başınız sağolsun arkadaşım.

• qqqqqq0 Q kullanıcısına yanıt

Hakopro 4 gb ram 64 gb depolama Android 11 lisanslı..

Normalde bu pazartesi teslim olması lazım ancak amazon da daha kargoda gözükmüyor.

Bir sıkıntı çıkarsa Mecool Km2 Plus Deluxe 4gb Ram 32GB SSD Lisanslı Android almayı düşünüyorum...

• arkadaşlar...burası kablo tv ana konu topiği...yani rakip platformlarla ilgili mesajları buraya yazmayın...kendilerine ayit konularına yazın...!!!... 

• kartilkisi kullanıcısına yanıt

Neden yazmayalım ?

Tivibu D smart adı geçsede zaten asıl konumuz Kablo TV.

Durmadan kanal eksilterek üzerine anlamsızca zam yapan platformumuza teşekkür mü edelim? ne yapalım acaba ?

Herkes bir sürü para ödüyor ve hizmet geriye geriye gidiyor. Kaldı ki platform geride daha kaliteliydi. Şimdi olmuş çöp.

Kimse parasını sokaktan toplamadığı için forum geleneği olarak birbirimize paramızın heba olmayacağı yasal yollar öneriyoruz.

• Çıkarılan kanallar Kanallar, listesinden hala çıkmadı. Acaba tekrar anlaşmak içinmi tutuyorlar listede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 17 Kasım 2024; 11:41:52 >
  • kartilkisi kullanıcısına yanıt

Mantık Bu kadar...

Tabii ki yazacağız, eleştirecegiz ve diğer platformlar ile kiyaslayacagiz...

Ve kablo tv de biraz izan varsa bu eleştiriler ve kiyaslamalar sonunda kendine çeki düzen verecek.

Ya da "ne verirsen ver alırlar" mantığı ile iyice kalitesiz bir hale gelip saçma sapan bir platform olacak...

Sizde "sizin" değil "onların" istediği şeyleri seyretmeye devam edeceksiniz..

• 
Sayfa: önceki 23502351235223532354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.