Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (2353. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47.100
Cevap
286
Favori
3.167.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23512352235323542355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim 24 aylık taahhüt ay sonunda bitiyor.

100 mbps akıllı sınırsız+üst paket + altın sinema paketi için 160 lira civarı ödüyordum.

şimdi baktım

4'ü bir arada kampanyası dışında başka bir seçenek yok galiba.

4'ü bir arada kampanyası içinde 2 seçenek var, fiyatlar aynı, ama niye 2 seçenek var anlamadım.

100 mbps akıllı+üst+altın sinema için 349+10+10= 369 TL ödeyeceğim galiba, doğru mu anlamışım.

Başka bir seçenek var mı acaba?

• kartal K kullanıcısına yanıt

Fazla seçenek kalmadı paketlerde.

Fakat size en yakın kampanya sayfasına girdğinizde Kampamya Avantajları bölümü gösteriliyor. Ücretlendirme sekmesine tıkladığınızda diğer hız ve fiyat seçenekleri gösteriliyor. Bu varyasyonlar kampanyayı biraz daha cezbedici hale getirebiliyor.

• @Max Kruse @delibozuq teşekkür ederim arkadaşlarım, Allah razı olsun.

Benimde 1 ay sonra ana odanın taahhüt bitecek. Sanırım bende 4'ü bir arada kampanyasından devam edecek gibiyim. İş yerindeki arkadaşların dediğine göre sinema paketlerini de iptal edebiliyormuşuz. Benim bildiğim bu paketler iptal edilemiyordu, bilgisi olan var mı?

• Yıllardır Turksat yetkilileri paketleri farklı içerikli hale getirmediler.farkli içerikli paketler sunsalar isteyen istediği pakete alıp izlese ne muazzam olur. Özel Avrupa kanalları, sinema içerikleri diziler gibi farklı olsa tadından yenmez.
  • engineer.man E kullanıcısına yanıt

Yanlış bilmiyorsam Altın sinema ve varsa üst paketi ekleyip çıkararak fiyat ayarlaması yapılabiliyor.

Ve elinizde kendinize ait varsa modül setupbox ve modem içinde çıkarma işlemi yapılabiliyor.

Örn: 2.el setupbox veya modem alıp aylık kira ödemekten kurtulabilirsiniz. Bu durumda aylık faturanıza iyi olarak yansır. Cihaz kiralarını yıllığa vurduğunuzda önemli bir rakam ediyor.

• 7-8 yıldır kablonet ve kablotv kullanıcısıyım. Geçen yıl sözleşme yenilerken i-kutu da talep ettim. Yavaş çalışıyor, pil hızlı bitiyor vs. idare ediyordum. TV her yerde uygulaması için 3 ay önceki güncelleme geldiğinden beri sapıttı alet. Bağlantı kuramama çoğaldı, kanallardan sadece ses gelip görüntü gelmediği oldu 2-3 gün. Fabrika ayarlarına sıfırlayıp düzelttik. Donmalar, takılmalar, capcut3 (yanlış hatırlamıyorsam kodu) arızası. Geçen hafta bunaldım servisi çağırdım. Merkezden sinyal attırdı, vs. İ-kutularda güncelleme sonrası hepsinde sıkıntı olduğunu söyledi. yeni cihaz geldiğini (türksat tv box) onlarda sıkıntı olmadığını söyledi. ücretinin de aynı olduğunu söyledi. MH'lerini aradım, cihazın ücretinin 100 tl olduğunu söyledi. Sitede 35 tl göründüğünü belirttim. TV her yerde uygulaması ile beraber satılıyormuş. o yüzden 100 liraymış. Paketim 100/20 sınırsız internet, üst paket, sibema kanalları vs. o kadar para veriyorum birde tv her yerde uygulamasına para istenince sinir oldum. Servis kaydı açtırdım gene, i-kutu da sıkıntı var gelin çözün o zaman diye. Kendi kablotv kutum var, onu takıp i-kutuyu iade edecektim. Evdekiler istemedi. Akıllı kutu diye bize veriyorsun. sistem sıkıntılı yenisi geliyor, ücreti ile alalım diyoruz. Yanına istemediğim birşeyi mecbur bırakıyorlar. Serdar_Ayberk beyin ismini gördüm yukarda ki yazışmalarda. Bayağı detaylı yazdım ama çok sinir ettiler artık. Sinema kanalları zaten izlenir film yok, belgesel kanalları her gün eksiliyor. Yerli kanalları zaten apartmanın uydu sisteminden izlerim. sözleşme bitiminde her halde yeni bir firma bakacağız. Kusura bakmayın uzun uzun yazdım

• Max Kruse kullanıcısına yanıt

conax modülle tv tuneri daha iyi olabilir... kablo tv kutuları çok iyi değiller... tunerleri zayıftı...

• engineer.man E kullanıcısına yanıt

Valla üst paket + altın sinema paketi 100 mbs hız 24 ay taahhüt , ilk 12 ay 460 2.12 ay 560 tl cihazlarla modem +modül 20 lira ek fiyat verdiler.Ben kablotv yi iptal ettirdim sonra arayıp temel paket + 100 mbs internete 12 ay 380 TL teklif ettiler

• XujeePhuewi4 kullanıcısına yanıt
    Kablo tv kutuları bende biliyorum iyi değiller. Conax modul gecis yaptım bakalım ne zaman gelecek.
  • Kablo TV, yi kutulu kullanmayınız. Modül bu işin çözümüdür. Kutular ile yayın izlenmez kablo TV için geçerlidir. Eski kutular iyi idi artık istediklerini yapsınlar alınmaz bunu söylemek istiyorum bunu kafanıza yazın. Modül ile sorunlar bitti.

Uygulama yapıyorlar çöp, kutu yapıyorlar çöp. Boxda var zaten, çalışmayan uygulama üzerinden yayınmı alacağız birde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dahool

Kablo TV, yi kutulu kullanmayınız. Modül bu işin çözümüdür. Kutular ile yayın izlenmez kablo TV için geçerlidir. Eski kutular iyi idi artık istediklerini yapsınlar alınmaz bunu söylemek istiyorum bunu kafanıza yazın. Modül ile sorunlar bitti.

Uygulama yapıyorlar çöp, kutu yapıyorlar çöp. Boxda var zaten, çalışmayan uygulama üzerinden yayınmı alacağız birde.

Kutuda bir sorun yok yahu. Abartmayın o kadar. Gayet güzel çalışıyor. Kayıt bile yapıyor. Timeshift yapıyor.

• MajörParite kullanıcısına yanıt

Hocam sizde i-kutu mu var? güncelleme aldınız mı?

• sharky25ant kullanıcısına yanıt

Yok, ben hiç i-kutu kullanmadım. Yorumları çok kötüydü. Modül ve normal kutu kullandım.

En çok da 9000 kutudan memnun kaldım.

• bizim evdeki ikutuyu sadece annem kullanıyor. internet bile bağlamıyoruz ama son güncellemelerden sonra sürekli yayınlarda hata alıyor. komple değiştirmek de istemiyorum kablotvyi. conax modüle mi geçsem ne tavsiye edersiniz.

• @engineer.man;

Babanız için çok üzüldüm, başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah, Allah geride kalanlara sabırlar ve sağlıklı ömürler versin..

@Max Kruse;

Yazdığınızda haklısınız, BBC kanallarında halen sinyal var, EPG doğru gidiyor, ben Temel Paket kullanıyorum ve BBC NEWS'u ilgili frekansta manuel artınca kanalı buluyor TV. Bu da kanalların sözleşmesinin uzatılabileceğini düşündürüyor...

Arkadaşlar, CNN International HD kanalında yayın yok bende, sizler de durum. nedir? Yayın var mı? Benim TV 'lerde "Ses ve görüntü yok" uyarısı çıkıyor.

@engineer.man@Max Kruse
  • Kutudan ne gibi özelliklerinden faydalanıyorsunuz?

Sadece yayını sorunsuz, kaliteli, kanal geçişleri kutuya göre daha hızlı olsun, kalabalık kablo, kumanda fazlalığı olmasın diyorsanız modül kullanın.

İ-Kutu güzellemesi yapılıyor ya anlamıyorum. Ne gibi artıları var.

30 küsur senedir kablo TV kullandım. Başka birşey almadım.

En iyi kutu pozitek cihaz idi gerisi iyi olmadığı için kullanmadım.

İ- kutu çıkardılar WiFi yok kablo ile bağlantı istiyor.

Dedim bunun wi-fi olanını neden yapmadınız günümüz için böyle baka kaldılar. Satmak için, sorun çıkarak ki yeni ürünü üst modelini alasınız.

Şimdide Box çıkarmışlar.

Alın modül kullanın.

Gerisi boş

Kutu ile ne yapacaksanız anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 19 Kasım 2024; 15:9:53 >
  • dahool kullanıcısına yanıt
    Yaşlı bir kadın (anneye yaşlı denmez çok ayıp) olarak sadece yayınları izliyor işte o da bildiğimiz ulusal kanallar. Peki model için televizyonun extra bir özelliğe ihtiyacı var mı? Modül takılma yeri olsa yeter mi?
  • Bazı TV' ler modül ile uyumsuz oluyor, şikayetvar sitesinde ve forumda Dijitsu marka TV 'lerde Türksat Kablo 'nun modülünün çalışmadığı, kanalların göstermediği yazılmıştı, bende Beko ve Vestel TV'lerde sorunsuz çalışıyor, en azından TV alırken bunu dikkate almalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savisvasa -- 19 Kasım 2024; 16:13:49 >
  • Savisvasa kullanıcısına yanıt

Bende beko ultralogic var ve modül stabil çalışmadı.

Kanal geçişlerinde 10 20 sn kadar siyah ekranda kaldı, kırılmalar yaşandı ayrıca alt yazı sorunu yaşandı.

Kısaca diğer markaları bilem ama beko ultralogic smart tv de çok stabil çalışmadı...

• Savisvasa kullanıcısına yanıt

Şimdi kontrol ettim CNN International HD de görüntü ve ses de bir problem yok.

Yayın var...

• 
Sayfa: önceki 23512352235323542355
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.