< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erstey -- 17 Aralık 2024; 20:41:33 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KABLO TV [ANA KONU] (2365. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
bbc earth, kitchen ve bir kaç kanalda ses var görüntü yok veya hiç yayın yok. Kablotv den geldiler, ölçüm yaptılar her şey normal. Yayıncı da sıkıntı var bir kaç güne düzelir diyip gittiler. Onlar da ne olduğunu bilmiyorlar izlenimi oluştu.
-
Bakalım artık. Bundan sonra yeni yılda yeni kanallar eklenecekmi yoksa kanallar çıkacakmı daha. Veya analog yayında eksilme olacakmi frekanslar için bosalmasi gerek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tarih TV'nin üst pakette olmasının mantığı nedir..
Sinema tvlerin sahibi oflaz grubunun ucretli kanalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni sinema kanallari gelirmi yeni yılda acaba?
Tüm dünyada film izleme alışkanlıkları değişiyor. Artık eskisi gibi belli bir saatte ekranın karşısına geçeyim film izleyeyim diye bir şey yok. İnsanlar Netflix'te, Amazon Prime'da istedikleri saatte filmi açma, diledikleri zaman durdurma, sonra devam etme rahatlığına alıştı. Buna bağlı olarak eski usül geleneksel sinema kanalları bir bir kapanıyor. Bu tüm dünyada böyle. Bizim de değişen çağa ayak uydurmamız gerekiyor.
Yani sözün özü: yeni yılda yeni sinema kanalları gelmez, boşuna beklemeyin.
-
yeni film kanalindan ziyade bence bbc earth tadinda kanallar gelmeli. yabanci belgesel olur, gunluk kanallar olur vb. umarim yonetim bunu gorur...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bbc elzem oldu ya inşallah gelir emea da oldugunu bilmiyorum ama outdoor channel gibi kanalların da gelmesi gerek
Ya Evet öyle aslında toplumun çoğuda klasik tv kanallarından vaz geçemiyor.
Gerçi bizde öyleyiz. Alan alıyor alan alamıyor digital aboneliklerini. Her şeyin hayırlısı olsun.
BBC leri tekrar seyredebilmek gerçekten çok keyifli...
Umarim kablo tv bu yanlışından döner...
Film kanali sinema tvler yillardir var.En basit sahneler bile sansürlü.Insan neden para verip sansurlu yayin izlemek istesin ki?Çok sacma..
Cuma günü yürüyüşe çıkmıştık ablam ben annem , Allah şükür annem iyiye gidiyor ama bazı şeyler var hala unutkanlik ve karıştırma gibi olsun oda gecer inşallah. Conax modul'e gecis yaptım kırılmalar falan yok artık.
üst paket kullanıyorum ek paketler yok ama şuan da tüm kanallar açık. yılbaşı için mi açıldı?
-
Teşekkürler aynen çözüm conax modul den geçmekmiş 😁 salonda spor paket hariç bende açık. Yan odada sadece giriş paketi kullanıyorum. Arkadasimizin garip bir durumu var yıl başından önce acmazlar bence.ben hiç görmedim.
Sizin bölgede, şifreleme sisteminde bir sıkıntı vardır, ben Temel Paket kullanıyorum, üst paket ve SSport kanalları bende de kapalı.
arkadaşlar...classikal harmony ve yeni eklenen diğer özel ingiliz kanalları bizde halen görüntü ekrana gelmiyo bu durum bölgesel arızamı?...yerimiz;...mavişehir-izmir...!!!...maxkruse dostum sizde vaziyet ney yeni gelen kanalların hepsinde görüntü geldimi ekrana istanbulda?...
-
Valla Kablonet'in yanında bedava gibi olmasa ben Kablo TV'yi bile almam, ama paket olarak bedavaya geliyor gibi yaptıkları için yanında alıyorum elbette. Ne sinema kanalı falan ya, sinema kanalında filmin başını denk getiremedikten sonra film mi izlenir. Kaldı ki izlemek istediğin bir filmi denk getirmek daha da zor. Devir değişti, önümüzdeki süreçte geleneksel TV yayıncılığı bile kalmayacak belki...
-
Iznirde kanallar bir aydir izleniyor.Sorun yok.Modul kullaniyorsaniz modullerde cikmiyor kanallar
2 kanal cikmiyor modulde şifreli diyor bu kanallar belli zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X