< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 30 Aralık 2024; 17:52:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
KABLO TV [ANA KONU] (2367. sayfa)
-
-
Tarifenizi tüm gün 100 Mbps olacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Benimki öyle mesela.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat farkı ne kadar oluyor hocam kablo uygulamadan mı yapıyoruz
-
Evet ya, BBC kanallarının durumu netleştirsinler artık. Ona göre sözleşme tazeleyeceğiz. Diğer platformlarda devam ediyor BBC kanalları.
-
Umarım yarın netleşir yeni yılda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayrıca Tum Forum Arkadaşlarımın Yeni Yılını şimdiden Kutlarım.2025 yılımız umarım güzel geçer sağlıklı mutlu huzurlu bir yıl olur .
Saolun
Aylık ortalama 50-60 TL gibi bir fiyat farkı oluyor.
Online işlemlerden de yapabilirsiniz, ama orası biraz karışık. En iyisi 0850 804 4444 Müşteri Hizmetlerini arayıp oradan halledin. "100 Mbps Akıllı Sınırsız" yerine "100 Mbps Sınırsız" istediğinizi söyleyin. Fiyat yukarı doğru olduğu için mevcut taahhütünüz dahilinde paket değişikliği yapabilirsiniz.
-
Oyle yapacağım teşekkür ederim
Baktim hocam ama 151 tl yazmakta biz 262 tl ödüyoruz üstüne 151 tl olarak ek ücret mi gelir m.hizmetlerine mi sorayım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 30 Aralık 2024; 19:47:9 >
Tv her yerdenin üst paket+sinema+belgesel paketi aylık ne kadara geliyor? TV+ daha uygun sanki.
-
üst paket 79+sinema tv kanalları için 40 TL istiyorlar. Tv plus ve tivibugo çok daha uygun
-
Müşteri hizmetlerine sorun.
Bu konuya yazmayacaktım ama dayanamadım.
Kablo tv nin Tv her yerde uygulamasını (akıllı kutu abonesi dışında) abonelerine parayla satmasına kızıp, TV + plus aldım. Hem samsung tv de hem mibox ta çok hızlı ve seri şekilde çalışmakta.
Ayda 90 tl ye full bütün kanallar açık. Blu play tv ler, tabii tv ve tabii spor, trt 4k kanalları gibi daha geniş canlı yayın çeşitliliği var. Onun yanında blu tv nin film ve dizleri ile tabii platformun film ve dizilerinin büyük bölümüne de ulaşabiliyorsun. Tv + kendine ait film ve dizi bölümü var. "Sinema hemen" grubunun da tüm film ve dizileri de var. Avantajlı üyelik bulabilirseniz veya yıllık peşin öderseniz çok daha uyguna gelebilir.
Şu ortamda bence yenilik yapabilen ve vizyon olarak en iyi platform tv+.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat gülen -- 31 Aralık 2024; 10:42:36 > -
Serdar _Ayberk Dostum merhaba Yeni yılınızı kutlarım Bugün sizce Akşama bir yenilik olurmu.
Yeni Kanallar gelirmi.
Çıkacak kanallar bellimi .🙂
İnternet fiyatı Kablo TV'de daha iyi de o bile aynı oldu, televizyon için özel firmalardan daha yüksek ücret alınır oldu. Eskiden en uygun fiyata sunulan firma KabloTV'ydi.Tüm paketleri 100 TL'ye izleyebiliyorum. Hatta 2 ay ücret ödenmediğinden yaklaşık 83 TL'ye geliyor. Sinama TV,S Sport'lar paketin içinde,Blutv içerikleri de içinde,tabii içerikleri de var. Bilgisayardan ya da telefondan da beş cihaza kadar ücretsiz izlenebiliyor. Aboneliği olana TV Her Yerde ücretsiz olmalı. BBC'ler diğer platformlarda yoktu, diğer firmalardan ayırıyordu, onlar da gitti. Geliştirip daha uygun fiyata sunulmalı.
-
Yeni yılınız kutlu olsun. Kablo TV'ye şimdilik veda ettim, başka firmaya geçiş yaptım. İki kanalda isim ve içerik değişecek. Cosmo Sports daha kaliteli bir kanal olabilir. Azomeee isimli çocuk kanalı da KabloTV2ye geliyor. Game Screen'in yayını sona eriyor. Kanal numarası değişikliği de olabilir.
-
Game Screen kanalını arada izliyordum ben...oyun severler için güzel bir kanaldı.
-
Rtl rt2 vox foodnetwork trt 4k gelse ne güzel olurdu.
Bu digital platformu getirecek
Bakalim ne gelip ne gidicek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X