Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (2369. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Max Kruse
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
47.396
Cevap
290
Favori
3.182.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23662367236823692370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tivibu go full paket (iptv) blue tv, s sport nba tv, sinema kanalları vs vs dahil süper paket yıllık 679 TL bence kesinlikle yüksek bir fiyat değil.

Kablo tv den de tv her yerde den de daha ucuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 2 Ocak 2025; 18:44:7 >
  • True_Sun kullanıcısına yanıt

Hocam o pakette iptv yok diye biliyorum. Yeni musteriye ozel fiyat olarak 15 ay 695tl ya da ilk 3 ay 450 son 12 ay 760 var. Bu arada iptv için turk telekom abonesi olmak gerektigini hatirlatmak gerek. Tivibu go o fiyata gayet uygun orası ayrı ama yalın internet kullananlar için fazla olabilir.

• Erstey E kullanıcısına yanıt

İnternetsiz, bağımsız satılıyor tivibu go...hızı olarak bu internet tvlerinden en hızlısı ve stabil çalışanı

Hocam ayni şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ancak ozetlersem... ben şu an İnterneti farklı firma kullanıyorum tv yı tivibu go..

Senelik 679 TL..

Paket de bu...

KABLO TV   [ANA KONU]

İlk mesajımda bir yerde iptv yazmam akıl karıştırmış olabilir haklısınız... Ben tivibu go dan bahsettim...

Gayet uygun bence...

• Ben ilk yıl 474 tl 2 yıl ise 600 tl olacak
  • Max Kruse kullanıcısına yanıt

Tüm kanallar açık mı?

Hocam benim odamda spor ve üst paket hariç hepsi açık. Salonda spor paketi hariç hepsi açık.

Bu fiyat normal o zaman...

İnan hocam annem istedigi için devam ediyorum . Yoksa ben bu platformdan ve turksattan çoktan kurtulmuştum. Rahmetli babamla PTT gidip sırada bekleyip bu platforma üye olmustuk.Annem ve babam bu platformdan çok memundu eskiden .Hala anısı var diye annem kapattırmiyor canı sagolsun bende devam ediyorum işte.

Aman hocam iyi günlerde kullanmaya devam edin...

Şunu yapın bunu yapın demek haddime değil...

Sadece Bilgi paylaşmak adına yazıp çiziyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 2 Ocak 2025; 23:5:34 >
    Estağfurullah hocam ne demek merak etmeyin ben böyle şeyleri takılmam sizinde ne demek istediginizi biliyorum hiç şupeniz olmasin.gonlunuz rahat olsun gerçekten bu platform güzel yerlere gelir diyelim.Turksat yetkilileri bunları dikkate alır umarım sağlam paketler eklense kimse bu kadar eleştiri yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 2 Ocak 2025; 23:9:2 >

Aynen iptv diyince kafam karışmış. Blutv tabii spor kanalları düşününce gayet uygun oluyor belgesel olarak eksik kanallar viasat nature, explore. Iptv için kendi aboneleri olmak şartı garip eksisi o olmuş. Kablotv'de buna benzer şart var mı yok mu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erstey -- 2 Ocak 2025; 23:39:43 >

Hocam kablotv de belgesel de bbc earth eksik (diğer bbc lerde yok) bir de history...

Bence bu daha büyük kayıp.

Kendi adıma inanın bbc lere dokunmasalar idi bende başka platform arayışına girmezdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 3 Ocak 2025; 0:28:10 >

sadece tivibue ev kullanımı, yani iptv cihazı olan tarife, türk telekom interneti olması ve hızın en az 16/24 olması gerekmektedir. Onun dışında tivibu uydu ya da tivibu go kullanabilirsiniz.

belgeselde en dolu platform şuanda (Nat Geo, Nat Geo Wild, Discovery, ID, Viasat History, History Cha, Tarih Tv, Yaban Tv, Love Nature, Bbc Earth kanalları var (Tivilife da bazı içerikler yönünden sayılabilir). Blutv kanalları ve dizileri var ama Tabii yok. Tabii Spor ve Tabii TV, Tv Plus da sadece. Ama dizi açısından Fx, Epic Drama, Bbc First, Blutv 1-2 kanalları var. Spor da yine epey içerik var.

• weise kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam Böyle güzel sözlerin için mahcup oluyorum, Siz de öylesiniz ve diğer arkadaşlarımda öyle. Umarım güzel bir platforma geçersiniz sizde .çok kayıplar var platformda Bari anlaşıp geri getirselerdi çıkan kanallari Anlaşmaları dilerdim . Ama maalesef buda olmadı.

Tod Tv'yi sadece Xioami Tv Box ve Airtv kumanda ile tavsiye ederim. Diğer cihazlarda canlı kanalları izlemek tam bir işkence (geçişler uzun ve donma oluyor). Tv Plus daha iyi

Tivibu ve Tod platformlarında var hocam

• ahmett_cann kullanıcısına yanıt

Evet bu maille daha kapsamlı araştırıyorlar. Gerekirse forum linkini belirtin, Sorunu Tv de bulmaya kalkarlarsa en azından bizimde mi Tv sorunlu ? Neden diğer yeni eklenen kanallar gösteriyorda sırf 314 ve 322 frekansına eklenen kanallar göstermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ahmet_ -- 3 Ocak 2025; 1:18:56 >
  • Merhaba arkadaşlar,

Size kötü bir haber vermeye geldim. Kablo WEBTV'yi pek kullanıyor muydunuz bilmiyorum ama bu hizmet ücretsizken, ücretli duruma gelmiş. Adı da "TV Her Yerde"ye dönüşmüş. Dün gece gelen hizmet iptali e-mailine istinaden Türksat'ı aradım. Ben hizmeti iptal etmedim, neler oluyor diye sordum. İnternetten yayın izleyebilme bedeli, faturaya ek +109 TL olmuş :)) Saçmalık. Neredeyse, sıfırdan bir KabloTV almak gibi. Müşteri temsilcisinin yanlış bilgi verdiğine inanmak istiyorum. Siteden baktığımda, ilk ay ücretsiz, sonrasında 49 TL falan yazıyor. Gün içerisinde başka bir temsilciye soracağım. Muhtemelen, KabloTV ile bütünleşik fiyattır o. Gerçi 50 TL bile saçmalık da neyse :) Belki farklı özellikler gelmiştir bilemiyorum artık, incelemek lazım. Ek olarak, yeni müşterilere çok daha iyi fiyat çekiyorlar. Bu da gözden kaçmıyor.

Bu hizmeti ara sıra kullanıyordum, güzel oluyordu ama Türksat da maalesef kazıklama kervanına katılmış. Temsilciyi dinlerken, içimden en fazla +10 TL falan olmuştur herhalde dedim de bu nedir aga??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 3 Ocak 2025; 9:33:55 >
  • _ahmet_ kullanıcısına yanıt

Gönderdim bende mail.Arıza kaydı açmak işe yaramıyor maalesef. Kanalları baştan kurun demekten başka birşey diyemiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit-G -- 3 Ocak 2025; 9:25:54 >
  • 
Sayfa: önceki 23662367236823692370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.