Komedi... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KABLO TV [ANA KONU] (2371. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kabloweb Tv' yi kullanıyordum. İptali ile ilgili şikayette bulununca, Tv Her Yerde paketi de size zaten ücretsiz diye yanıt aldım. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini arayıp aktivasyonu gerçekleştirdim. Herhangi bir ücretten bahsedilmedi. Giriş yaparken de rastlamadım. Tv Her Yerde daha fonksiyonel olmuş bu arada. Kabloweb Tv sorunluydu.
-
İlk faturanıza ücret yansır..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tv heryerde ücretli maalesef, müşteri hizmetleri cinlik yapmış, istiyorsanız aktive edelim demiştir sizde evet deyince anında aktif etmiştir ama ücretlidir, fatura gelir mutlaka, ya da kablotv hesabınıza girip kontrol edebilirsiniz kullandığınız hizmetleri, ama 1 ay ücretsiz kullanım süresi var tekrar arayıp bu kullanım süresinde iptal ederseniz fatura yansımaz.
-
çok iyi hatırlıyorum, dayımlarda kablotv tv vardı 1997-98 yıllarında evlerine gittiğimde mutlaka açardım tvlerini bakardım, birçok alman kanalları, avrupa kanalları vs. vardı ağzım açıkta kalırdı izlediğimde, o dönemler öyle uydu anteni-dekoder almak falanda çok çok nadir bulunan pahalı bir şeydi, şimdi bakıyorum kablotv'ye nuhun tufanında yaşıyor adamlar, yav arkadaş uydu-internet çağındayız ne olur şöyle 20-30 tane avrupa uzakdoğu, amerika klas kanalları eklseniz ... bana göre bu konuda Türkiye'de tüm tv platformları aslında çöplük 5 para etmez, mecburiyetten işte kötünün iyisine muhtaç ettiler... ve bana görede kasıtlı yapıyorlar ki herşey ayrı ayrı ücretli olsun. 90ların cine5'i bile bunlara 10 basardı yav, hiç yoktan paramızı verip herşeyi seyrediyorduk, şimdi en pahalısını da alsan üçün birini seyrediyoruz
-
Çok güzel özetlemişsin ,Bunun üstüne bir şey demem yorum bile yapmam.
Hislerime tercüman oldun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Arkadaşlar, ben şimdi Aile Boyu TV kampanyasını kullanıyorum. KabloTV Üst Paket + Altın Sinema Paketi (139 TL) + Conax Modül Kart (10 TL) için 149 TL ödüyorum.
TV Her Yerde kampanyası var. Bunda ise TV Her Yerde Üst Paket (69 TL) + TV Her Yerde Altın Sinema Paketi (40 TL) için 109 TL yazıyor. Bir de Türksat TV Box diye bir cihaz var (35 TL). Bu cihaz hizmet için zorunlu mu bilmiyorum ama bunun fiyatını da eklersek, ortaya 144 TL gibi bir fiyat çıkıyor.
Şimdi sorum şu: TV Her Yerde'nin üst ve altın sinema paketini alsaydım, ben tüm TV ve sinema kanallarını, televizyonumda yalnızca internet tabanlı mı izleyebilecektim? Bonus olarak, bu kanalları bilgisayarımdan vs. de izleyebilecektim değil mi?
Mevcut kampanyamdaki üst paket ve altın sinema paketi ise doğrudan uydudan/kablodan aktarıldığı için ayrışıyorlar mı?
Yani ikinci seçeneği seçseydim; daha az öde, üzerine kablolu kanalları da hem TV'den hem de internetten izle gibi bir şey söz konusu değildi değil mi? O kanallar tamamen internet tabanlı mı oluyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 8 Ocak 2025; 1:46:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
tv heryerde tek veya tv heryerde box cihazıyla hangisini alırsanız alın, sizde ki conax modül gibi tv kumandasından zaplayarak tuşlarla kanaldan kanala geçemezsiniz maalesef, tv heryerde internet tabanlı ve akıllı android tvlere uygulamasını indirerek izleyebiliyor sunuz, tıpkı netflix gibi düşünün.
tv de, bilgisayar web üzerinde, telefonda rahatça istediğiniz an kullanabilirsiniz, avantajı bu, ben deneme amaçlı ücretsiz 1 hafta kullandım, ara menüleri hızı, netlik kalitesi bir 4k tvden farkı yok. ama evde annem kumandaya alıştığı için, tvyi aç uygulamayı aç kanalları tek tek seç vs. falan anlamadığı için karışık geldi ve geri iptal ettim, conax'dan devam ediyorum ama evdekiler tvden izlesin, ben de yan odaya geçeyim bilgisayardan ayrıca kanalları izleyim derseniz ayrıca ücretli abone olmanız lazım. tercih size kalmış.
-
teşekkürler, maalesef en kötü dönemi yaşıyoruz tv platformlarında, yani şu netflix, disney, amazon prime vs. de olmasın var ya, yerli tv platformları bize filmleri, dizileri 2-3 yıl gecikmeli en pahalıdan itelerlerdi. bir nebze kırıyorlar işte direnci.
-
Yani anladığım kadarıyla, mevcut 149 TL'lik kablolu TV aboneliğimin üstüne, 69 TL (TV Her Yerde Üst Paket) + 40 TL (TV Her Yerde Altın Sinema Paketi) olmak üzere 109 TL daha ödeyeceğim ve faturam toplamda; 258 TL olacak.
Doğru mu? Gerçekten saçmalık ötesi bir fiyat.
evet doğru maalesef, ek paketleri de dahil ederseniz 258 tl ödeyeceksiniz ama az önce attığım bir mesajda da bir konuyu paylaştım, eğer mevcut kablo tv paketlerinizi 30 tl aylık i-kutu cihazını kiralayarak alırsanız tv heryerde tüm içeriğiyle bedava izleyebilirsiniz, tavsiyem hemen i-kutuya geçiş yapın ver herşeyi sınırsız izleyin boşuna ekstradan 109 tl ödemeyin. arayın müşteri hizmetlerini size detaylı anlatır, ben aradım onaylattım i-kutu kullananlara bedava tv heryerde
-
Yani mevcut kablolu kampanyam (149 TL) devam edecek. Üzerine 30 TL'ye i-Kutu kiralarsam, internetten izlemeler de ücretsiz olacak. Doğru mu anladım hocam?
Bu arada i-Kutu'nun olayı tam olarak ne? Mesela bende conax kart modülü var. KabloTV'nin uydu cihazını geri yolladım (kutuya koymuş da olabilirim, hatırlayamadım) ve kart TV'ye takılı şekilde izliyorum kanalları. i-Kutu ile TV'nin etkileşimi nasıl olacak? Cihaz tam olarak hangi özelliklere yarayacak? Conax modül pasifize mi olacak?
En önemlisi de bahsettiğiniz kampanyayı sıfırdan mı yapmak gerekiyordu yoksa mevcut kampanyamın üzerine sonradan ekletebilir miyim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Foley -- 8 Ocak 2025; 18:59:59 >
Ben en başından beri i-kutu kullanıyorum. Maksat yayınları durdurup geri sarabilmekti. Ancak son güncelleme sonrası bu özellik iyice çalışmaz hale geldi. Kumandası da sürekli eşleşme hatası veriyor, pili su gibi içiyor. Aslında uğursuz bir şeyin böyle fayda sağlayacağını bilmiyordum. İyi denk gelmiş :)
Bu arada tarifem hepsi bir arada üst paket, 100-20 özel devre internet derken yaklaşık 600-TL ödüyorum.
Forumun en pahalı kullananı olabilirim.
-
7 yıldır kablonet ve tv kullanıyorum, normalde sözleşmem aralıkta biteceği için apartmanımızda bulunan 1000 mbps fiber hızlı süperonline geçmek istedim ama forumda herkes yandım allah türküsü söyleyince cesaret edemedim ve maalsesef yine kablonet 100mbps 2 yıllık yaptım, benim tarife de hepsi bir arada ve üst paket, altın sinema vs. var, ama hiç i-kutu kullanmadım 4 yıldır conax modül kullanıyorum çok memnunum, cihaz kalabalığı olmasın diye modüle geçmiştim, geçerken de çok tereddüt etmiştim ama pişman etmedi, i-kutu şikayetlerinin bu kadar olduğunu bilmiyordum, sizin tek avantajınız işte tv heryerde olduğundan uygulama üzerinden tüm yayınlara erişip geçmiş programları da izlemeniz, maalesef türksat kablo 2024-2025de benim gördüğüm rezil kepaze oldu, en iyi fiyat, en kaliteli yayın vs. derken diğerlerinden de geriye düşeceğini tahmin etmedim, böyle giderse gerçekten sonu kötü görünüyor. çok saçma sapan tarife içerikleri ve tutarsızlıkları var, en pahalı tarifeye rağmen standart tv heryerdeyi vermesi gerekirken 5 para etmez cosmo go için benden zorla ücret alıyor, yazıklar olsun...
-
Merhaba arkadaşlar,
İzmir de CAM modül ile kullanıyorum.
BBC kanalları kaldırıldığı halde taramalarda gene de çıkıyor.
Hatta guide da program isimleri de çıkıyor.
Ayrıca
14 Etv
15 Kitchen tv
16 TYT Türk Test
17 EMAX test
18 şifreli bir kanal ?!
Bu kanallar bu numaralarda çıkıyor.
Sitesindeki kanal listesinde gösterilen yerlerinde değil.
Sizde durum nasıl?
10 yıldır kullandığım tv .(Samsung)
Sürekli tarattığım gibi taratıyorum.
🙃🤔
Benim bildiğim modül kullananlar da sıralama Türksat'ın belirlediği gibi değil de karışık geliyor olması lazım. Tabii bu TV'lerin markalarına göre değişiklik gösterebiliyordur. Bende modül kullanıyorum ancak sürekli karışık sıra ile geliyor. Bu yüzden Türkiye üzerinden değil de başka ülke üzerinden tarama yapıp o şekilde doğru sıralamayı alabildim.
-
Tele 1'in geliyor olmasına çok sevindim, nihayet şu kanal geliyor yani. Leş gibi havuz medyası propaganda kanalları çöplüğünün içinde çölde bir vaha gibidir Tele 1.
-
https://www.tele1.com.tr/tele1-cok-yakinda-kablo-tvde Kablo TV'ye kanalın ekleneceği bilgisi kanal tarafından paylaşılmış.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X