< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
KABLO TV [ANA KONU] (2372. sayfa)
-
-
Onlar hangi kanallarmış ya, haberim yok bile. Yeni mi gelmiş onlar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Emax daha yeni eklendi TYTTURK 1 ay olmuştur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de hep sıralı geliyordu.
Şimdi de sıralı aslında ama yazdığım
5 tane kanal saçma bir yerde çıkıyor.
Diğerleri kendi sırasında.
Şimdilik bir zararı yok ama ilginç bir durum..
Ülke değişimi için komple reset gerekiyor.
Çok karışırsa o zaman denerim artık.
Cevabınız için teşekkürler.
Kanallarda yayın var. Bazı modül kullanan tvlerde sorun var sanırım.
-
Evet bu sorunu bir türlü çozemiyorlar
Benim Samsung TV ve biberli orijinal Conax modülde asla kanallar otomatik gelmiyor, hep manuel güncelleme yapıyorum. Dert ya.
-
Bende de aynı modül var. Televizyon TCL, manuel ekleme yapınca da tüm kanal listesi defaulta dönüyor. Tekrar sıralamak büyük eziyet olduğundan kayda değer bir kanal gelmemişse ekleme yapmadan devam ediyorum.
-
Tv Her Yerde'ye nazar ettik çalışmıyor..
Bu arada Cosmo Go' yu inceledim. Bunu da paketime dahil ücretsiz tanımlamışlar.
-
WithQuasimodo kardesim Technisat modullerin ithalatcisiyiz biz direk Almanyadan .Senin sorunun Ci modul le alakasi yok .Televizyonundan alakali .Televizyonun ayarlarindan otomatik guncelleme acik yaparsan ve Televizyonu kapayinca fisini cekmezsen standby da birakirsan otomatik ekler kanallari
Epic Drama kanalinda Turkce altyazi vardi kalkmis.Dublaj sevmiyor bir cok kisi.Ben orjinal de izlerim sorun degil de.altyazi daha cok tercih edilir bence
Aynen ben de öyle yapıyorum, otomatik güncelleme açık ama yapmıyor işte Conax modül yüzünden. Daha önce anlatmıştım burada bir kere daha söyleyeyim, chansort diye bi uygulama var Windows'ta, onunla PC'de sıralama yapıyorum kolayca, kumandayla liste yapmak ızdırap olduğu için. Ona rağmen bile vakit harcıyorum maalesef. TV'de manuel güncelleme yaptıktan sonra USB ile listeyi alıp PC'de chansort ile güncelleyip sonra listeyi TV'ye atıyorum.
Kardeşiniz değilim, şükür; ve tanımadığınız insanlara "siz" diye hitap etmeniz daha doğru olacaktır diye düşünüyorum. Bu forumda defalarca konuşuldu, Conax modülü olanların otomatik güncelleme almadığı. Bu bilgi burada defaatle söylendi ve biliniyor. İllâ ki Conax modül kullanıcıları sizin söylediğiniz şeyleri de yapıyordur yıllardır değil mi? Burada hiç TV ile alakalı olduğu da konuşulmadı. Yalnızca Turksat'ın kendi verdiği modül ile sorun olmadığını iddia eden biri vardı o da sadece bir kişi olduğu için doğru mu uydurdu mu teyit edemedim. Dolayısıyla anlaşılacağı üzere televizyonumda da otomatik güncelleme elbette açık, 10 yıldır neredeyse Conax modül kullanıyorum ve herhalde her seferinde TV'ye giden elektriği tamamen kesmemişimdir. Fakat kesin olan bir şey var ki TV ayarlarında otomatik güncelleme açık olmasına rağmen otomatik güncelleme olmuyor.
Nasıl biliyosan öyle yap WithQuasimodo kişisi .Ürünün ithalatçısından daha iyi biliyon ya çünkü
-
Evet, daha iyi biliyorum.
Bilmedigi konularda yalan yanlis atip tutanlari bosverelim .Biz KABLOTV forum konusunda merak eden forumdaki kardeslerimiz icin bilgi verelim . Ci modul yani CAM sadece sifreli gelen yayinin sifresini cozmeye yarar baska hicbiseye karismaz kaddeslerim .Eyer kartiniz eski modelse guncellemede almiyosa artik o zaman bagzi yeni sifreleme sistemi kullanan kanallar acilmaz ve ya modul un desteklemediyi sifreleme sistemi kullanan yayinlar acilmaz gibi gibi .
Kanallar yayincidan cesitli farkli formatlarda gelir .Eyer TV niz eski modelse yeni yayin formatlarini desteklemediyinden o kanallari cozemez TV ve bagzi kanallar da goruntu alamassiniz .Bu sizin TV nizden kaynakli .Oyle olunca servis cagirirsaniz STB sine takinca kartinizla TVnize o kanallarda acilir .Yani servis size kutu getiriyosa ve kanallar aciliyosa sorun TV nizde diyosa dogru soyluyodur malesef .
Gelelim otomatik kanal eklemeye kardeslerim .Modul le bu konu hic ilgisi yok .Kanali ekleyen TV kendisi .Eyer otomatik guncelleme TV de ayarlarda aciksa ve TV yi gece sadece kumandadan kapayip standby da birakirsaniz TV standby da kendiliyinden acilip kanal tarama yapar .Yeni kanal bulursada ekler listeye .TV acilip tarama yapmadan havadan kanal ekleme olmaz .Kutulu aboneler de ekleniyo cunku TURKSAT sistemleri otomatik guncelleme gonderiyo cihazlara sebekeden .Olay bu kardeslerim .
Birbirimize hitap ederken saygılı olalım. Mesajlarda hakaret olmadığı için mesajları silmiyorum.
-
Ben mesajda kullanılan sözcüğü görmemişim. Ceza vermekten yana olmadığım için uyarı cezası verdim. Diyalogla sorunların çözülmesinden yanayım.
-
Benim tv lg bende otomatik güncelleme açik guncelleme oldugu zaman tv de kanal haritası kismen veya tamamen değişti kabul ediyormusunuz diye secenek beliriyor evet dersem otomatik kendi değiştiriyor yok dersem manuel ekliyorum.Belki tv ye göre degisiyordur.Bende ki turksatin verdiği conax
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 12 Ocak 2025; 11:49:15 >
Anladım hocam. Daha önce de bahsedildiği gibi, her nedense Turksat'ın kendisinin verdiği modüllerde oto güncelleme olabildiği söyleniyor fakat kullanıcıların kendi aldıkları modüllerde olmuyor, ilginç gerçekten...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X