TELE1 82. kanaldan yayında. Frekans 322 MHz. |
KABLO TV [ANA KONU] (2376. sayfa)
-
-
ZTE bence daha avantajlı, yarın bir gün modem arıza yaparsa kablotv'yi etkilemez ayrıca ileride 150-200 liraya satılan ont cihazı alırsanız kablonetin modemini söküp kendi routerınızı takablilirsiniz.
-
Digital kablo tv listesi tekrar düzenlenmesi gerekir.kanimca
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eurosport kanalı kapatılıyor!
Eurosport neden kapatılıyor? İngiltere'de 35 yıldır yayın yapan spor kanalı Eurosport, ekranlardan kaldırılıyor. Eurosport 1 ve 2'nin 28 Şubat'ta TNT Sports ile birleşeceği belirtildi.
Kaynak | TV platformları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muşkaralı -- 30 Ocak 2025; 22:36:50 >
İngiltere de yayın yapan... (İngiltere merkezli değil)
Şu şekilde bir bilgi var...
"eurosport fransız kanalıdır.
ingiltere'deki yapılanması değişiyor olabilir. türkiye'de değişen bir şey yok.
sene olmuş 2025. haber sitelerinden bilgi alamayacağınızı öğrenmeniz gerek."
Kanalın künyesine de bakınca "Fransa merkezli...." diyor...
Haberi yapan İnternet sitelerine bakınca da " hepsi" kopyala /yapıştır yapmış gibi...
www.hurriyet.com.tr35 yıllık kanal ekranlardan kaldırılıyorhttps://www.hurriyet.com.tr/avrupa/35-yillik-kanal-ekranlardan-kaldiriliyor-42674946Haberi burada okuyunca da bu işin Sadece ingiltere de olacağı söyleniyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 31 Ocak 2025; 0:14:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Esas öğrenmek istediğim 2. el bulursam hangisini tercih etmek mantıklı huawei kablosuz performansı zte den düşük müdür?
-
14 kanala ,Radyo 45lik geldi saçmalığa bak .
@Max Kruse, bilgilendirme için çok teşekkür ederim.
Radyo 45' lik geldiği benim açımdan iyi oldu, çok sevindim
Türksat Kablo 'ya ve nostalji radyo kanallarına e-posta yollamış ve Türksat Kablo platformunda yayın yapmalarını rica etmiştim uzun zaman önce, en sonunda bir radyo kanalı sesimi duydu, Radyo 45' liği YouTube 'dan dinliyordum...
506 MHz 256 QAM@Max Kruse@Max Kruse
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savisvasa -- 31 Ocak 2025; 21:37:20 >
Rica ederim ne demek.Bende çok seviyorum böyle radyo nostalji kanallarını umarım fazlalasir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 31 Ocak 2025; 21:50:22 >
Max Kruse kardeşim .İyi güzel diyonuz gelsin radyoda gelsin sen gibi Savisvasa kardeşimiz gibi seveni açsın dinlesinde o kadar abone her ay tonla parayı radyo dinlemek içinmi veriyo ?Yav radyo bedava heryerden açar dinler istiyen radyodan önce yeni kalite kanallar getirilmeli .Burda forum üyleri yıllardır yaza yaza ellerinde tüy bitti şu şu kanallar gelsin diye yazmaktan .Hadi kanal getirilmedi bari olan kanallarıda elde tutamıyo platform .Giden gidene . Valla bizim için hava hoş .Evde uydu kullanıyoz işyerinde KABLOWEBTV kullanıyoduk şimdi onun firmayıda deyiştik gayette memnunuz yeni firmadan .
Yav KABLOTV o hale geldiki KABLOTV forum konunun sahibi @serdar_ayberk yöneticimiz bile kaçtı gitti başka platforma .İşte ordan anla KABLOTV nin halini Max Kruse kardeşim
-
Kanallarda gelsin 😁 Radyo nortojik'kanallarida hepsi gelsin turksat kapısı açık ne kadar güzel işte Her telden var artık. 😂😂😂 Bende artık ne diyim Yıllarca uğraştık artık fazla uğraşmıyorum.
Turksat digital kabloyla .Valla Senin dediğin gibi Astra 19.2 e var pasa pasa izliyorum. Kablo tv artık umurumda bile değil. Annem istedigi için tutuyorum .boş platformla uğraşmıyorum be dostum artık başımı agritmiyorum bu platform için.
i-kutu kullaniyorduk , tvbox’a geçince kanalların 3/1’i gitti , yok.
çözüm yok .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Guzelyali kardeşim .Çözüm yok diye bişey yok .Ya sana eksik bilgi vermiş müşteri hzimetleri yada sen tam anlamadan almışın TVBOX ı.
Ikutu dediyin TÜRKSAT KABLOTV nin decoder i .KABLOTV de olan kanallar neyse hepsini izlersin.TVBOX iptv servisi TÜRKSATın yani TVHERYERDE nin kutulusu .TVHERYERDE zaten KABLOTV deki bütün kanallar yok o yüzden eksik kanalların .Çözüm istiyosan normal decoder e geri döncen
-
Kanal açık mı? Bende açılmıyor.
-
tvheryerde olduğu icin bütün kanallar yok . eski kutuya geri dönüş yapılamiyor , yaptırmiyorlar , tv dijital dönüşüm yapıldığı icinmiş , isterseniz aboneliği iptal edebilirsiniz dediler .
acik acik söylediler , tvbox geçişi yapan aboneler diğer kutulara geçişi yapılamaz . “tv dijital dönüşüm” diye bir tabir söyleyip durdular , o zaman ben kablotv aboneliği iptali yapacağım abone merkezine gidip , tabii hakkınız isterseniz yapabilirsiniz dediler , hemde 3 farklı kez aradığım .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guzelyali -- 1 Şubat 2025; 15:50:14 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Guzelyali kardesim .Ara TURKSAT i modul a gecmek istiyom de normal KABLOTV ye donmus olursun
Yayın var. Modül mü kullanıyorsunuz?
-
NOW ismi Gene Degisiyor, Sizce Ne olacak.Yeni ismi ve logosu nasil olmali.
at the moment tv :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X