Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (2375. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47.536
Cevap
290
Favori
3.192.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23732374237523762377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Başka şey değil aslında, ben doğru anlatamadım sanırım.

Fiber bağlantı için modem tavsiyesi istediniz. Ben de Keenetic dedim. Keenetic'ler fiber altyapı ile uyumlu.

• weise kullanıcısına yanıt

aradım gpona geçmek zorunluymuş. türksat sitenin altyapıyı değiştirmiş. tşk.

• Yeni kanal bulundu diye yazdı ama göremedim hangisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla bir kaç test kanalı daha var.

• arkadaşım...maxkruse...dijital kablolu yayın şebekesinin istanbul şehrindeki 5 adet test yayınlarına senin tahminin hangi yeni özel avrupa kanalları eklenecek şubat ayında merak ediyom...!!!...kartilkisi olarak ben sana tahminimi sıralayayım...mcm music...redbull channel...victorya secret show...megacinema...arenasport...!!!...KABLO TV   [ANA KONU] 

• kartilkisi kullanıcısına yanıt

"Victoria secret show.." mu?????

Neuzubillah din elden gitti ağam, kartilkisi azdıKABLO TV   [ANA KONU] 

Valla hangi kanal gelir bilemiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

O kanalları rüyada bile görmek pek mümkün değil be hocam. KABLO TV   [ANA KONU] 

• SpaceToon ve Tele1 gelir anca. KabloTV Lisans Alırsa Flash Haber :)

• Arkadaşlar gpon dönüşümü kapsamında 1 ay önce ZTE ZXHN - F6600 Modem kullanımıma tahsis edildi. Modemin wifi çekimi gayet yeterli öğrenmek istediğim, türksatın diğer gpon modemi olan, Huawei - EG8247W marka model modem kullanan arkadaşlar wifi performansı nasıl, menzil genişletici olmadan kullanabiliyorlar mı, çünkü huawei modemin artısı tv çıkışı direk modemin arkasında var zte modelde ayrı bir rf cihaz kullanılması gerekiyor, cevaplarınız için teşekkürler...

• AytacA. kullanıcısına yanıt

Kablo TV İ-Kutu cihazını almak için müşteri hizmetlerini aradım ve "TV her yerde" kullanabilir miyiz İ-Kutu üzerinden" dedim, onlar bana: "Sadece İ-Kutu üzerinden TV her yerdeyi izleyebilir siniz, ama web veya telefon üzerinden sınırsız kullanamaz sınız" dedi. Bende İ-Kutuyu almaktan vazgeçtim.

Sizde de durum böyle mi, yani sadece İ-Kutu üzerinden mi kullanabiliyor sunuz? eğer böyleyse pek bir anlamı yok.

Ben, TV her yerde uygulamasına girerek web, telefon vs. her yerde kullanılacağını düşündüm. maalesef kötü oldu.

• Tv heryerde Turksat Tv Box ile kullanan var mı? Memnunmusunuz, görüntü kalitesi vb nasıl acaba.

• milliyan kullanıcısına yanıt

Web, telefon, tablet, vs. her yerde kullanılabiliyor. Ama ekstra ücretli.

• lazzaro L kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir durum var, eğer kablo TV i-kutu kullanıyorsanız, TV her yerde size açık, ama sadece i-kutu üzerinden izleyebiliyormuş, düşündüğümüz gibi web, telefon, vs. Kullanıma izin vermiyor, bir nevi müşteriyi dolandırmak diyelim buna, yoksa bende biliyorum aylık abone olarak izlemeyi.

• Müşteri hizmetlerinden kimsenin doğru bir şey bildiğini düşünmüyorum. (:

Ben i-kutu kullanıyorum. İnternete bağlandığı anda Tv Her Yerde uygulaması üzerinden izletiyor. İnternet bağlantısını kesersem normal yayından devam ediyor.

Bu arada mobil/web vs. yalnızca bir oturum daha açabiliyorum. İkincisini açmak istersem diğerinden çıkış yaptırıyor.

Tek profil, tek sekme. Tek dezavantajı bu.

EKSTRA HERHANGİ BİR ÜCRET ÖDEMİYORUM. @lazzaro

KABLO TV   [ANA KONU]
  • BBC first, BBC earth ve bir kaç kanalda hala yayın yok. Bu sorun daha önce konuşulmuştu. Her hangi bir gelişme var mı? Ücretini ödediğim kanalları izleyemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarman -- 29 Ocak 2025; 21:54:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BBC first, BBC earth ve diğer kanallar hala listede Bir gelişme yok.

• Max Kruse kullanıcısına yanıt
    Yani herkes bu sorunu benim gibi yaşamaya devam mı ediyor?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • guitarman kullanıcısına yanıt
    Böyle devem edeceğiz? Turksat platformun bir beceriksizliği daha işte.

• guitarman kullanıcısına yanıt

Bu bir sorun değil ki...

BBC kanlarını kablo tv platformdan çıkarttı. (anlaşmayı sonlandırdı)

(ha kıymetli kanalları çıkartıp yerine yerel kanalları dolduran yönetim zihniyeti için diyorsak o zaman haklısınız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 30 Ocak 2025; 0:35:12 >
  • 
Sayfa: önceki 23732374237523762377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.