Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (2377. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
47.542
Cevap
291
Favori
3.193.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23742375237623772378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: derodol

Evet, modül kullanıyorum.

Bazı modül kullanılan tvlerde 322MHz frekansındaki kanallar sorun çıkartıyor.

• guitarman kullanıcısına yanıt

size özelden ulaşamıyorum hocam @guitarman özel msj kapalı galiba bana yazar mısınız

• TYTTURK hala Şifreli sinyal diyor kanalda .kanal bir açılıyor, bir kapanıyor. CONAX MODULDE ve yemek kanalında bu şekilde. Duy Artık Türksat kablo tv yöneticileri artık bu sorunu çözün be. Bu kadar yeter vurdum duymazliginiz!! bu kadar ücret ödüyoruz çözüm istiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 5 Şubat 2025; 1:22:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max Kruse kullanıcısına yanıt

Yav koskoca RADYO45 kanalını getirmişler rakiplerin hiç birinde olmayan .Sanada ne yapsalar yaranamıyolar Max Kruse kardeşim  

@Max Kruse @Max Kruse

• weise kullanıcısına yanıt
    (😂😂 )kendi radyo listesine koysalardi iyi olacaktı. Bu turksat gerçek artık canımı sıkıyor. Conax modulde hala Şifreli sinyal veriyor iki kanalda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaş i-kutuyu iade edicem ama kutunun kartonu yok. kutu kumanda hdmi kablo var ama illa kutusunu da istiyorlar mı?

bir de i-kutu yerine hd kutu almak yayınları etkiliyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpenic -- 5 Şubat 2025; 14:51:37 >
  • carpenic kullanıcısına yanıt

carpenic kardeşim .Televizyonun iyi marka modelse kutu yerine modul alırsan yayınları etkiler daha iyi görüntü alırsın .iKutu HD Kutu fark yapmaz .Karton olmasada olur  

teşekkür ederim. internet yayını olmadığı için i-kutu artık hiç işimize yaramıyor. kanal kaybı olmuyorsa hd kutu almak istiyorum modul için tv eski model maalesef biraz riskli

• carpenic kullanıcısına yanıt

Kanallarda fark olmaz carpenic kardeşim .TÜRKSAT elimizde kutu yok derse forumda felan ikinci el satanlar oluyo ucuza onlara bakarsın .

tamam yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

• Türksat KF-1500 incelemesi
    TV Her Yerde Uygulaması

Detaylı inceleme yapılmış.

Bence buna para verip internet üzerinden yayın izlemek pek benim hoşuma gitmiyor. Yayın direkt gelecek uydu vb. ile

Turksat KF-1500 incelemesi - TV Her Yerde

* KF 1500 bu isimde cem yılmazın filmindeki uzay aracının ismi dalga geçer gibi bunu koymuşlar cihazın adına..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 7 Şubat 2025; 17:14:49 >
  • dahool kullanıcısına yanıt

Dahool kardesim .Uydu baska TVBOX baska .Ikisini karsilastirman dogru deyil .TVBOX i al yaninda gotur internet olan heryerde ekrana monitore TV ye bagla canli TV izle filimleri izle .Yazin al yazlikta kullan .Tatile gittiyin yere gotur kullan isyerinde kullan .Evde bende uyduyu tercih ediyom TV icin uydu kullaniyoz evde .Hatta paketimizde olmasina ramen evde KABLOTV kullanmadik hic .Sadece isyerimizde KABLOWEBTV kullaniyoduk TURKSAT onu kapatip TVHERYERDE yi abonelere parali yapinca baska firmaya gectik isyerinde kullaniyoz .Gayette memnunuz suanki firmadan . 

Türksat Kablo Tv yayın bence en kaliteli yayın Digitürkde var normal uyduda var bende en iyisi Türksat yayını olarak düşünüyorum.

TV heryerde kutusu alıp yayın izlemem zaten box cihazı var bunu yapmak istesem zaten box cihazıyla her türlü yaparım. Telefondan bile tv heryer de olmadan yayın alabiliriz yani illa bu cihaz olmasına gerek yok.

Bunu alıp ekstra bir para vermeye gerek yok box al kimseye bağlı olmadan para ödemeden istediğin yayını alabilirsiniz. Box cihazları varken bedavaya bu box cihazını alıp para ile kullanmak kadar mantıksız birşey yok.

Benim için çöp hayatımda kullanacağım bir cihaz değil.

Türksatın yaptığı en saçma hizmet

Yayın kablo ile gelmediği sürece internet vb. üzerinden alınan yayınlar görüntü açısından kalitesiz geliyor.

Tabii insanlar kendi ihtiyaçlarını göre kullanmak isteyebilir saygı duyarım. Bana göre değil.

• O konuda haklisin dahool kardesim .Normal BOX almak varken bencede cok gereksiz olur bunu almak ama bu islerden anlamayan BOX tu ANDROID ti ugrasmak istemiyenler olabiliyo onlar belki alir .

TV yayin islerinde en iyisi @Max Kruse kardesimle hep dediymiz gibi uydu dahool kardesim .Kafana gore takilcan uydunu alip .Platformla ugrasmican o kanal geldiydi bu kanal gittiydi diye .He ama su konuda sana katiliyom goruntu kalitesi en iyi platform TURKSAT .Hele birde TV n iyiyse al bir modul mis gibi izle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weise -- 7 Şubat 2025; 19:9:16 >
  • Uzun süredir listede tutulan BBC kanalları nihayet kaldırıldı.

• lalabaytr kullanıcısına yanıt
    Ben şikayet etmiştim bu konuda .

• Ya ne uydusu ne kablosu arkadaşlar. Karasal dijital yayın gelecekti bu ülkeye. Hükümetin en iyi vaatlerinden biriydi. Ama her iyi vaat gibi bu da yerine getirilmedi.

Taa 2000'lerin başlarında gazetelerde çarşaf çarşaf anten kirliliği kalkıyor, AB uyum yasaları gereğince karasal dijital yayına geçiliyor, minicik antenle TV izlemek mümkün olacak diye

müjdeli haberler yayımlanıyordu.

Çamlıca'daki güzelim kuleyi yıkıp fallik sembol benzeri o çirkinliği dikme gerekçeleri de buydu.

Ama biz hala uyduya, kabloya bağlı ve bağımlı yaşamaya mecbur bırakılıyoruz.

• yeni cihaz için kaç günde ulaşır ekipler?

• Yıllardır gpon yok bahanesi ile 100mbit e tutuklu ettiler.

türknet gelsede 1000mbit kullansak.

sorduğumda da , bölgeye düşünülmüyor diyorlar. çok bilmişler

• lalabaytr kullanıcısına yanıt

Az da olsa sözleşmeleri uzatırlar diye düşünüyordum ama sonu hüsran oldu...

Bilgilendirme için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 23742375237623772378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.