Mr digital true_sun arkadaslarin dedigine gore Tivibu uydu ya da Tivibu go olabilir en mantıklısı gibi duruyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erstey -- 3 Ocak 2025; 10:14:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KABLO TV [ANA KONU] (2370. sayfa)
-
-
sabah banada gelmiş bu mesaj evet...
bakalım son bilgileri aktarmanızı bekliyorum
-
Canlı yayın, belgesel vb şeylerde tivibu go iyi.
Ancak belgeselde ve spor kanallarında eksiği olsada bünyesinde ki dizi ler dikkate alındığında tv+ daha başarılı.
Tercihi ona göre yaparsınız. (bu arada şikayet edenler var ama ben tivibu go arayuzunden çok memnunum. Tv box (mecool) ve android tv de kullanıyorum)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam almanca hiç denemedim. dil seçeneği var ama hiç bakmadım almanca açık mı diye.
İlk maça denk geldiğimde dener yazarım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 4 Ocak 2025; 0:56:1 >
arkadaşlar...yeni kanallar eklenmiş dijital kablolu yayın şebekesine fakat mağalesef yetersiz sadece iki kanal gelmiş yabancı orijinli spor ve çocuk kanalı...!!!...2025 yeni yılına mutlaka eklenişi gereken kanallar şöyle;...tele-5...almanya...rete-4...italya...nrj...fransa...polsat-2...polonya...sf-1...isviçre...!!!...fakat hayal ne yazıkki üzgünüm...!!!...
-
Sence dostum bu platform vizyon sahibimi? PTT Dönemindeki kablo tv Kanallar Ve yönetimi Vizyon sahibiydi O şartlarda inanılmaz, kanallar getirdi .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Peygamberimizin sözü vardır isini bilene emanet ediniz diye gunumuz probleminin en büyük sorunu isin ehline verilmemesidir. Eskiden daha isin ehli insanlar vardi kablo tv de gelen yayınlardan belli haber kanalı gelirmi ya parali platform haber kanalı doldu taştı en basit örnek bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 4 Ocak 2025; 15:17:39 >
Ağzına sağlık Hocam peygamber efendimiz her sözüne kurban olurum.
Umarım bir feyz alırlar.
Aynen öyle hocam anneniz iyidir inşallah şifalar dilerim Allah tan.
claudecan Çok Şükür ,Hocam iyi ,Biraz karıştırmalari var ,biraz sinir var işte böyle hayata baglaniyoruz. Unutkanlik var işte .
İnsallah daha da iyi olur hocam.Hayattaya o bile iyidir uzun ömürler dilerim
Amin hocam çok teşekkürler ederim. İlgin alakan için Allah'tan Her kese sağlık şifa dilerim.Kendine çok iyi bak .Görüşmek üzere gene güzel sohbetlere diyelim şimdilik.
Rica ederim hocam ne demek.
Allah bir an önce sağlığına kavuştursun.
-
Teşekkürler Serdar _Ayberk Dostum .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X